Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Smart TV - IPTV
SatkoDatum: Subota, 15.10.2016, 21:58 | Poruka broj: # 321

Poruka: 91
Status:

Evo za korisnike ForkPlayera, proradio EPG, aktivirati ga žutom tipkom dok ste u streamu nekog programa pa na zemlju koja vam paše, nisu pokriveni svi pogrami ali cca 50 posto za sada je

Pozdrav Satko,,,,

Poruku uredio Satko - Nedjelja, 16.10.2016, 10:29
dadoli77Datum: Nedjelja, 16.10.2016, 20:40 | Poruka broj: # 322

Poruka: 8
Status:

Meni ovaj novi dns za Fork prestao raditi tj.nece da me spoji na net tv-a kad je on ukucan a druge dns hoce ali ne radi Fork?
Jel ima neko jos slican problem
pedjolino73Datum: Nedjelja, 16.10.2016, 21:35 | Poruka broj: # 323

Poruka: 3
Status:

Ako moze neka stabilna lista Exyu ili USA na PM unapred hvala .
samir771Datum: Utorak, 18.10.2016, 15:38 | Poruka broj: # 324

Poruka: 78
Status:

pozz,jel postoji mogucnost pokretanja titlova na SIPTV app,ako je film u listi a titl na usb?
dejaaanDatum: Srijeda, 19.10.2016, 00:10 | Poruka broj: # 325

Poruka: 61
Status:

pozdrav svima, imam samsung smart tv ue32j5502, neće da očita prevod.
kada ubacim usb sa filmom i prevodom u tv ne mogu da ubacim prevod, piše subtitle are not available.

da li bi neko mogao da reši ovaj moj slučaj?
SatkoDatum: Srijeda, 19.10.2016, 15:40 | Poruka broj: # 326

Status:

Quote dejaaan ()
pozdrav svima, imam samsung smart tv ue32j5502, neće da očita prevod.
kada ubacim usb sa filmom i prevodom u tv ne mogu da ubacim prevod, piše subtitle are not available.

da li bi neko mogao da reši ovaj moj slučaj?

-probaj ovako film i titl u jedan folder i neka se isto zove folder i titl i film,
Phill3391Datum: Četvrtak, 27.10.2016, 23:13 | Poruka broj: # 327

Poruka: 369
Status:

SatkoDatum: Subota, 29.10.2016, 14:07 | Poruka broj: # 328

Status:

Quote Phill3391 ()
https://www.youtube.com/watch?v=xiTF0zYggsk

-ovo je objašnjeno još 2014, ali neka dobro se malo prisjetiti,,,,
verminvoloderDatum: Nedjelja, 30.10.2016, 15:18 | Poruka broj: # 329

Poruka: 1
Status:

Pozdrav svima, malo sam ispratio sta pisete u vezi instaliranja aplikacija na smart tv.Naime imam model philips 7800, i vidim da nema app storea.Idealno bi bilo da mogu instalirati smart iptv jer mi provider trazi tu app kako bi mi odaslao listu kanala (ne znam tacno kako ovo funckionira).S druge strane procitao sam ovdje kako pokrenuti ottplayer, ali nakon sto se registrujem na stranicu ne dobijem verifikacijski kod na mail, tako da sam mrtav.Ako neko ima neko rjesenje, za kanale, za smart iptv, za bilo sta, trebaju mi kanali sa podrucja Balkana i aplikacija na tv-u preko koje bi gledao, unaprijed hvala.
laki2560Datum: Ponedjeljak, 31.10.2016, 23:34 | Poruka broj: # 330

Poruka: 5
Status:

Pozdrav svima,
video sam dada je satko stavio da na fork player moze da se koristi epg, interesuje me dali neko zna kako ubaciti epg i logo na ott
Pozzzz, hvala unapred
nedindurakovicDatum: Srijeda, 09.11.2016, 11:50 | Poruka broj: # 331

Poruka: 1
Status:

Postovanje
Zna Li neko kako skinuti playlist sa smart iptv aplikacije odnosno pomocu mac Adresse i
SatkoDatum: Srijeda, 09.11.2016, 17:49 | Poruka broj: # 332

Status:

Quote nedindurakovic ()
Postovanje
Zna Li neko kako skinuti playlist sa smart iptv aplikacije odnosno pomocu mac Adresse i

-Sve ovisi o aplikaciji koju koristiš u Smart TV, s nekima možeš skinuti i pohraniti listu sa servera aplikacija a sa nekima možeš samo brisati ili zamijeniti,,,,
adrianDatum: Petak, 11.11.2016, 13:22 | Poruka broj: # 333

Poruka: 33
Status:

any oscam for smart tv lg??
adrianDatum: Petak, 11.11.2016, 13:23 | Poruka broj: # 334

Poruka: 33
Status:

any tutorial
SatkoDatum: Petak, 11.11.2016, 22:39 | Poruka broj: # 335

Status:

Quote adrian ()
any oscam for smart tv lg??

-I think this is not possible, TV should have an open source,,,, maybe with camoon interface (diablo cam or somting like this),,, http://www.duolabs.com/products/diablocam_wifi.html

Poruku uredio Satko - Petak, 11.11.2016, 22:42
nevenkapusicDatum: Subota, 12.11.2016, 17:12 | Poruka broj: # 336

Poruka: 9
Status:

Pozdrav narode,treba mi pomoć vezano za forkplayer aplikaciju,imam sony tv bravia, sve sam napravio i registrirao se,dobijem link za kanale i učitam je bez problema,svi programi se pojave na aplikaciji ali kad krenem gledati kanal se neće otvoriti,jedino što sam primjetio je da ima neki lokot koji nije otključan di sam ubaciovao liste a primjetio sam na jednom videu da je kod tog lika lokot otključan,do liste kanala nije jer lista radi u vlc,u na laptopu,znači link od kanala je "ok"

Pokušao pokrenuti preko ss iptv i instalirao isto programe, kad kliknem na otvaranje aplikacije ona se otvori i pokažu se kanali na sekund i automatski me tv vrati na početnu stranu sony tv,a

Znači sve sam radio preko tv opera u kojoj su se nalazile aplikacije forkplayer i ss iptv,.

Molim ako neko zna o čemu je riječ da mi pomogne,.

Unaprijed se zahvaljujem,.
SatkoDatum: Utorak, 15.11.2016, 22:15 | Poruka broj: # 337

Status:

Quote nevenkapusic ()
Pozdrav narode,treba mi pomoć vezano za forkplayer aplikaciju,imam sony tv bravia, sve sam napravio i registrirao se,dobijem link za kanale i učitam je bez problema,svi programi se pojave na aplikaciji ali kad krenem gledati kanal se neće otvoriti,jedino što sam primjetio je da ima neki lokot koji nije otključan di sam ubaciovao liste a primjetio sam na jednom videu da je kod tog lika lokot otključan,do liste kanala nije jer lista radi u vlc,u na laptopu,znači link od kanala je "ok"

Pokušao pokrenuti preko ss iptv i instalirao isto programe, kad kliknem na otvaranje aplikacije ona se otvori i pokažu se kanali na sekund i automatski me tv vrati na početnu stranu sony tv,a

Znači sve sam radio preko tv opera u kojoj su se nalazile aplikacije forkplayer i ss iptv,.

Molim ako neko zna o čemu je riječ da mi pomogne,.

Unaprijed se zahvaljujem,.

-u postavkama forkplayera neznam sada pod kojim brojem iptv player prebaci na mediaplayer, ili obrnuto ovisno što je po defaltu,,,,znači ući u setting forka i promjeniti postavku iptvplayera,,
-a što se tiče lokota vjerovatno je zaključan adult content koji se nalazi isto u postavkama, promjeni ga sa off na on, lozinka za adult programe je 0000

Poruku uredio Satko - Utorak, 15.11.2016, 22:19
lebelDatum: Subota, 19.11.2016, 18:31 | Poruka broj: # 338

Poruka: 10
Status:

Isti problem imam sa sony bravia
samo sto imam ssiptv
gillDatum: Nedjelja, 20.11.2016, 01:19 | Poruka broj: # 339

Poruka: 7
Status:

hvala
nevenkapusicDatum: Ponedjeljak, 21.11.2016, 22:03 | Poruka broj: # 340

Poruka: 9
Status:

Quote Satko ()
-u postavkama forkplayera neznam sada pod kojim brojem iptv player prebaci na mediaplayer, ili obrnuto ovisno što je po defaltu,,,,znači ući u setting forka i promjeniti postavku iptvplayera,,
-a što se tiče lokota vjerovatno je zaključan adult content koji se nalazi isto u postavkama, promjeni ga sa off na on, lozinka za adult programe je 0000

Hvala ti punoooo,

Uspio sam preko forkplayera,ušao u listu koju sam učitao u fork i kliknuo kategorije i ima više ponuđenih playera ali samo radi na iframe HTML5 player,u uglavnom sve 5 biggrin

Hvala ti još jednom na pomoći,.

Što se tiče ss iptv, on i dalje ne radi a i ne mora,učitao sam listu u njega i sad kad kliknem automatski me izbaci na početnu stranicu tv,a tak da ga više ni ne pokušavam pokrenuti,.
Search:
Top 30 Forumasa