Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Kako ste zadovoljni sa vašim IPTV-om?
mirzakralj2007Datum: Četvrtak, 24.11.2016, 01:35 | Poruka broj: # 1

Poruka: 42
Status:

Pozdrav svima!
Htio sam da otvorim novu temu u kojoj bi svi forumaši imali priliku da napišu nešto o svojim iskustvima sa IPTV-om i da preporuče dobre servise ili nas upozore da obratimo pažnju na pojedince.
kaliDatum: Nedjelja, 12.03.2017, 23:19 | Poruka broj: # 201

Poruka: 53
Status:

Quote DIVAK22 ()
Totalna katastrofa preveranti neki.

pa jes ih probao ,zasto su prevaranti
aganovicharisDatum: Utorak, 14.03.2017, 22:52 | Poruka broj: # 202

Status:

zdravo, kakav je bhott. je li kvalitetan iptv ?
marshj05Datum: Petak, 17.03.2017, 02:44 | Poruka broj: # 203

Poruka: 5
Status:

Imal' ijedan dan je kvalitetan, da ne prekida, cista slika sa Arenima i SKovima?
stlouisDatum: Nedjelja, 19.03.2017, 02:21 | Poruka broj: # 204

Poruka: 135
Status:

Quote marshj05 ()
Imal' ijedan dan je kvalitetan, da ne prekida, cista slika sa Arenima i SKovima?

Takav jos nije u ponudi
gemige85Datum: Nedjelja, 19.03.2017, 04:08 | Poruka broj: # 205

Poruka: 2
Status:

ne znam ko je ovaj lik ,moja drugaricauzima od njega iptv i rekla mi je da je prezadovoljna.... http://www.iptvkanali.com
mirobecDatum: Nedjelja, 19.03.2017, 09:02 | Poruka broj: # 206

Poruka: 68
Status:

Dobro jutro svima :)
pod 1 svi koji prate iptv kanale iz evrope kanale ,u Americi trenutno je veoma los odziv internet provajdera izmedju Evrope i Amerike.To je jedan razlog,drugi razlog moze biti los izbor iptv kanala od koga uzima te,treci ,do vas sami, kakav vi ima te internett.Ovo vi ljudi koji zivite u Americi mora da razumijete a ne da pisete kako ko biva nema dobre ponude.Licno sto se nasi kanala tice mojatv imamo problem sa Ljudima koji prate kanale u Americi,ali uskoro obecavamo da cemo zakupiti servere u Americi bas iz ovi razloga da vidmo kako ce to raditi.Pozdrav vasa Moja tv
Uzdravlje i ugodan dan ;)
stlouisDatum: Ponedjeljak, 20.03.2017, 13:21 | Poruka broj: # 207

Status:

Quote mirobec ()
Dobro jutro svima :)
pod 1 svi koji prate iptv kanale iz evrope kanale ,u Americi trenutno je veoma los odziv internet provajdera izmedju Evrope i Amerike.To je jedan razlog,drugi razlog moze biti los izbor iptv kanala od koga uzima te,treci ,do vas sami, kakav vi ima te internett.Ovo vi ljudi koji zivite u Americi mora da razumijete a ne da pisete kako ko biva nema dobre ponude.Licno sto se nasi kanala tice mojatv imamo problem sa Ljudima koji prate kanale u Americi,ali uskoro obecavamo da cemo zakupiti servere u Americi bas iz ovi razloga da vidmo kako ce to raditi.Pozdrav vasa Moja tv
Uzdravlje i ugodan dan ;)

Cekaj malo.Znaci vi svi vlasnici znate da vasi serveri rade daleko losije u Americi nego u europi i onda nam opet reklamirate kako ti isti rade bez prekida,kako su najbolji,najkvalitetniji.Nettv plus ima svoje servere u Americi pa ne rade konstantno dobro kako cete vi onda iz Austrije,Svedske,Njemacke raditi dobro.I ne govorim samo za tvoj servis nego sve i jedan ali kada imamo problema sa servisima onda nas vlasnici uvjeravaju kako je do naseg interneta.Ima i toga ali je nelogicno kada slika stopa da je svaki put do nas.Dakle potrudite se da je musterija zadovoljan i pretplatnici nece izostati.Poz.za sve vlasnike iptv servisa.
BurazerDjaniDatum: Ponedjeljak, 20.03.2017, 20:11 | Poruka broj: # 208

Poruka: 3
Status:

Po meni trenutno najkvalitetniju uslugu pruzaju ovi iz Moja&Tvoja , probao sam razne , ali njihovi kanali su mi nekako najkvalitetniji i slilka i ton, HD kanali takodje kidaju i najduze sam koristio njihovu uslugu. Do sada nisam imao problema sa prekidanjem,seckanjem itd. nikada , svi sportski su mi radili uvek dobro , i kad je najgledanija utakmica sve je radilo u fulu .Koristim preko Android TV Boxa. Takodje, Next je odlican ali kad je neki jaci mec ne moze se gledati i za to veliki minus ,ostali kanali su uvek dobro radili. Probao sam i Bitku i stvarno dosta kanala,mozda malo slika manje kvalitetna,sve u svemu radilo je sve dobro, ali kada sam video da BITKA koriste kanale od Moja&Tvoja odlucio sam da vise od nikog ne koristim usluge vec samo od Moja&Tvoja jer stvarno ljudi po meni imaju najbolju uslugu , slika odlicna , svaki kanal radi odlicno . eto za njih jedna velika preporuka ako zelite kvalitet .
stlouisDatum: Utorak, 21.03.2017, 13:12 | Poruka broj: # 209

Status:

Quote BurazerDjani ()
Po meni trenutno najkvalitetniju uslugu pruzaju ovi iz Moja&Tvoja , probao sam razne , ali njihovi kanali su mi nekako najkvalitetniji i slilka i ton, HD kanali takodje kidaju i najduze sam koristio njihovu uslugu. Do sada nisam imao problema sa prekidanjem,seckanjem itd. nikada , svi sportski su mi radili uvek dobro , i kad je najgledanija utakmica sve je radilo u fulu .Koristim preko Android TV Boxa. Takodje, Next je odlican ali kad je neki jaci mec ne moze se gledati i za to veliki minus ,ostali kanali su uvek dobro radili. Probao sam i Bitku i stvarno dosta kanala,mozda malo slika manje kvalitetna,sve u svemu radilo je sve dobro, ali kada sam video da BITKA koriste kanale od Moja&Tvoja odlucio sam da vise od nikog ne koristim usluge vec samo od Moja&Tvoja jer stvarno ljudi po meni imaju najbolju uslugu , slika odlicna , svaki kanal radi odlicno . eto za njih jedna velika preporuka ako zelite kvalitet .

Mozda jesu najbolji ali su zato daleko najskuplji pa skoro sa cijenama su stigli Nettv plus
scylla98Datum: Utorak, 21.03.2017, 15:37 | Poruka broj: # 210

Poruka: 77
Status:

Ma kakvi najbolji. Prosek kao i ostali. Mozda maaaaalkice iznad proseka, ali posto je prosek sranje onda je i to isto :D
scylla98Datum: Utorak, 21.03.2017, 15:39 | Poruka broj: # 211

Status:

Quote BurazerDjani ()
ali kada sam video da BITKA koriste kanale od Moja&Tvoja odlucio sam da vise od nikog ne koristim usluge vec samo od Moja&Tvoja

A od koga li moja/tvoja koristi kanale? hmm ideja

Poruku uredio scylla98 - Utorak, 21.03.2017, 15:39
aganovicharisDatum: Utorak, 21.03.2017, 17:15 | Poruka broj: # 212

Status:

Najbolje je da uzmete Artiptv ili Tvviet, oni su zasada najkvalitetniji.
mirobecDatum: Utorak, 21.03.2017, 18:04 | Poruka broj: # 213

Status:

svima koji ma sam davo besplatno liste na neki period i nravno da su liste stale,nemogu vjecno trajati;) pa tako ti ej to das hin prst oce ruku;) to su ovi sto pisi iznad prosjeka ja se nikad nisam ovde nefo falijo cija,koja je naj bolja ljudi znaju i kupuju.Za ostalo mi nie briga uvjek ce biti oni koji su za i oni koji su protiv ;)
Ali vise je oni koji su za Moja tv :)))

Poruku uredio mirobec - Utorak, 21.03.2017, 18:05
aganovicharisDatum: Utorak, 21.03.2017, 19:32 | Poruka broj: # 214

Status:

Mirobec, vas servis je cisto s*****, slika samo 480x360, to nije za mene IPTV nego Livestream. Trebate poboljsati kvalitet slike. Kanali vam trebaju da 576i50 ili 1080i50.

Morate se vise potruditi. Ovo sto vi nudite je stvarno sramota, cak je Analogna Televizija bolja, nego vas servis.
scylla98Datum: Utorak, 21.03.2017, 19:52 | Poruka broj: # 215

Status:

Quote mirobec ()
svima koji ma sam davo besplatno liste na neki period i nravno da su liste stale,nemogu vjecno trajati;) pa tako ti ej to das hin prst oce ruku;) to su ovi sto pisi iznad prosjeka ja se nikad nisam ovde nefo falijo cija,koja je naj bolja ljudi znaju i kupuju.Za ostalo mi nie briga uvjek ce biti oni koji su za i oni koji su protiv ;)
Ali vise je oni koji su za Moja tv :)))

meni nikad nisi dao nit sam trazio. To u vezi proseka, iza toga stajem.
A vi sto uzimate gradinu zato sto je dao kanale drugima, pa ispada dobra lista, kakva li je ona lista od koje gradina uzima kanale? hmm :D
mirobecDatum: Utorak, 21.03.2017, 19:54 | Poruka broj: # 216

Status:

ma sve je tako ;) uzivajte
kizo1Datum: Srijeda, 22.03.2017, 22:56 | Poruka broj: # 217

Poruka: 15
Status:

Artiptv jest dosta kvalitetan servis ali covijek koji tamo prodaje listu je totalno neozbiljan.
Prvo je cijena 8 Eura mj. pa onda iduci mj. 10 Eura
6 mj 70 Eura
Godina 100 Eura
6 mj je po matematici 6x10=60 Eura po nekoj njihovoj je to 70 Eura.
Totalno neozbiljno ili imaju problem sa matematikom.
Uglavnom koristio sam 2 mj. i vise nikad.
Mislim da takvim pristupom korisnicima nece daleko stici zbog tog sam i odustao..
Neki mnogo bahati tip..
kaliDatum: Srijeda, 22.03.2017, 23:30 | Poruka broj: # 218

Status:

moze li mi neko dati link za artiptv,unaprijed hvala.
DilberDatum: Četvrtak, 23.03.2017, 00:37 | Poruka broj: # 219

Poruka: 1861
Status:

Quote kali ()
moze li mi neko dati link za artiptv,unaprijed hvala.

Code
http://www.exyusat.tv

Molim da ako zelite da mi se zahvalite povisite mi reputaciju ili mi dajte nagradu umjesto spamovanja po temama, hvala

Pleasse if you want to thank me give me reputation instead of spamming topics, thank you
Miko1977Datum: Četvrtak, 23.03.2017, 12:10 | Poruka broj: # 220

Poruka: 12
Status:

Ja se cudim da jos TWO BROTHERS jos uvijek radi. To je jedno smece od IPTV i televizija kakvu ne treba da uzmete u razmatranje. Kvalitet slike je 0, a HD kanal da nre pricam. Hvale se sa nekih 1000 kanala, a ne radi im 10 kanala kako treba. Podrska ocajna. Taj sto vodi to (mrzi me da kazem gazda, jer su za mene gazde gazde) javi se jednom u 15 dana da resi problem. A kada treba da se uplati linija sto sam mu prodavao tu je odmah da trazi novac. Znaci pricam vam sa strane coveka koji je prodavao njihove usluge i znam koliko su ljudi bili nezadovoljni uslugama TWO BROTHERS, da sam svima vratio pare za kupljene linije. Toliko od mene, a vi kako hocete i ne nasedajte na velike brojeve kanala i na to sto vam nude.
Search:
Top 30 Forumasa