CZ IPTV
|
|
|
vrbal69 | Datum: Subota, 26.01.2019, 20:31 | Poruka broj: # 322 |
Poruka: 32
Status: 
| mskola...na tvoj intelekt sa naozaj neda dosiahnut. mozno mikroskopom ale ziaden nemam. Ale aby ti nebolo smutno, ze si iba zapskly opusteny retard, o ktoreho sa ani bicykel neoplati opriet, mam pre teba dobru spravu. Viem o niekom, kto by mal z teba naozaj velku radost...Freud. Nezabudni ma nabuduce zasa obklucit svojimi smajlikmi...aspon nieco inteligentne, z ten tvojej dutiny lebecnej.
a vychovavany som presne k tomu, aby som viedol konverzaciu s dobytkom rovnakym tónom a stylistikou. Nasiel si sa, ty hovádo?
Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 04:27 |
|
| |
jurajama | Datum: Subota, 26.01.2019, 20:56 | Poruka broj: # 323 |
Poruka: 349
Status: 
| Tak to vypadá,že se to přestěhovalo z XBMC?!
|
|
| |
|
Master4 | Datum: Subota, 26.01.2019, 21:01 | Poruka broj: # 325 |
Poruka: 39
Status: 
| On je všude a ne jen tam a smutné je, že tomuhle stvoření odepisuju, ale končím. Právě mi napsal zprávu, kde ho údajně moje matka měla v puse, když jsem byl malý. Ale to nemůže být pravda, protože když jsem byl malý, tak on nebyl na světě. Takže nevím co kam strkal, ale tip mám :) A to se s ním veze až do dneška. Traumata jsou někdy doživotní. Končím a jdu se věnovat slušným lidem
Tady se to taky vlastně zavřelo kvůli tobě
Poruku uredio Master4 - Utorak, 29.01.2019, 10:15 |
|
| |
vrbal69 | Datum: Subota, 26.01.2019, 21:14 | Poruka broj: # 326 |
Status: 
| Master4...traged, co sa mi vyhraza na PM policajtami tu narieka, ze som mu urazil mater? A co si cakal udavac? Tam si ma nazyval Xsavo, no ved ja tvrdim, ze ty si Sherlock. Kolko este budes mat pokusov? Uz som bol Xsavo, potom hento cudo....daj este nieco do tretice, debílek...mozno sa trafis. Ty musis dojimat k placu aj zelezobeton, ze je to tak? Veru bezkaj na svoj ucet a prestan sa tu naparovat. Streamtest na teba caka. Tam sa realizuj, ty machna vymastená.
Odovzdavam odkaz na tento tvoj vyplach. Bude sranda :D
Master4...tvoje bludy vznikli z nedostatku zenskeho zaujmu, genetickou dispoziciou, alebo si iba stratil dealera a fachcis na dojazdoch? Tak ako tak, skus s tym nieco urobit, nepodcenuj dnesnu medicinu. Pri zodpovednej liecbe to mozes dotiahnut aj na normalneho kokota. A co sa tyka streamtestu, tak ak je to tento manik, tak uz je to asi 20-ty jedinec. Ale nech to beriem akokolvek, ty my sedis na toho kripla najlepsie.
No neviem ako dotycny, ale ked pozorujem tvoju gramatiku, tak mi prides ako 13-rocny autista z obce pri Hrinovej. Master4 raz som videl podobneho kokota, a ty si bud jeho syn, alebo vitaj Jarousku :))))
Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 04:30 |
|
| |
mskola | Datum: Subota, 26.01.2019, 21:55 | Poruka broj: # 327 |
Poruka: 29
Status: 
| Vrbal69 Chudák ty ženský... Používat na ně ředidlo? To je ubohej kanibalismus. Ten xicht, to jsi synem Frankensteina?
No, nemusim se divit, že jde o stejného člověka, kvůli kterému se zavřelo na začátku září jedno fórum... Jen tak dále, chlapče... Na co panáček šáhne, to totálně jde do kopru. Prozradim, že na uzavřenym fóru jsi vymánil playlistů od jiných uživatelů až až. Teď si hraje na velkýho hrdinu.
all Myslím si, že takovej člověk za to nestojí. Bude kopat kolem sebe, ale nic neumí a nic nedokázal. Až, to dokáže, ať na všechny fóra vyvěsí diplom, že je expert v IPTV.
Poruku uredio mskola - Subota, 26.01.2019, 22:30 |
|
| |
vrbal69 | Datum: Subota, 26.01.2019, 22:07 | Poruka broj: # 328 |
Status: 
| Martinko, ty rozumies reci tvojho kmena? Lebo toto vyzera, ze uz si uplne stratil kontakt s realitou a akurat z posledneho odpluvas. Rad by som ti pomohol, ale nevyznam sa v neuroleptikach. Skus prechadzku na cerstvom vzduchu.
|
|
| |
Master4 | Datum: Subota, 26.01.2019, 22:31 | Poruka broj: # 329 |
Poruka: 39
Status: 
| promiňte děti, nepochopily jste vůbec nic
Poruku uredio Master4 - Nedjelja, 27.01.2019, 13:26 |
|
| |
Toncia | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 02:27 | Poruka broj: # 330 |
Poruka: 7
Status: 
| Co keby ste sa isli bavit do krcmy. A toto tu nechajte odbornej verejnosti. To sa uz neda citat. To je jak parlamentne zvesti .Jeden Master druhy Hovado ......
|
|
| |
Gante | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 02:55 | Poruka broj: # 331 |
Poruka: 48
Status: 
| Naučte se Angry Ip scanner, Proxy Scanner 1.6 a pár dalších. Stačí vám nefunkční adresa a zbytek už najdete sami!
Poruku uredio Gante - Utorak, 29.01.2019, 17:09 |
|
| |
Toncia | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:08 | Poruka broj: # 332 |
Poruka: 7
Status: 
| No koment. Cech jak Slovak jak Madar .... jeden inteligent druhy sedlak nevidim vynimku. Ale vec nazoru. Dobru noc vospolok.
|
|
| |
|
jaravysk | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:23 | Poruka broj: # 334 |
Poruka: 29
Status: 
| Gante Konečně něco rozumného a malá nápověda pro zde začínající. Je zde jeden z těch slušných který ji určitě využije. Na nick si teď nevzpomenu. Jen mám obavu že se teď do toho pustí vrbal69 s takovou vervou až se mu zavaří mozek včetně hypotalamu. pokud jej tedy vlastní. Třeba bude na čas pokoj.
Poruku uredio jaravysk - Nedjelja, 27.01.2019, 03:25 |
|
| |
vrbal69 | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:31 | Poruka broj: # 335 |
Status: 
| Gante, ach jo, neda mi to a musim reagovat. Fakt, vy Cesi ste len nabubrale existencie mylne si mysliace, ze su vzdy a vsade studnicou kultivovanosti, akurat ste iba obycajny ludsky sajrajt, bahno ludstva a komediantsky vytrus. Hanbite sa, ved celej Europe ste na smiech. Kazdy vam vsade povie, ze ste sovinisticky povl a nieco medzi namyslenym oslom a ozratou germanskou stetkou. Vas praotec na Ripe ostal, lebo bol tak ozraty, ze uz dalej nemohol kracat. Mimochodom bol to homosexual, to ste vedeli? Pytas sa na nasu vulgarnost, tak mi dovol sa mna opytat na tvoju demenciu. Je to ta typicky lokalna znama z oblasti ceskomoravskej kotliny, alebo sa u teba jedna o zmutovanu verziu po pade tazkeho bremena na tvoju hlavu? Ty kanal, ty si Slovakov do huby neber.
Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 04:32 |
|
| |
Gante | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:34 | Poruka broj: # 336 |
Status: 
| vrbal69. tvůj písemný projev svědčí o všem. Zbytečně to rozebírat!
|
|
| |
vrbal69 | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:42 | Poruka broj: # 337 |
Status: 
| Gante, Moj pisomny prejav je na dostatocnej urovni aby som realne opisal, ze si iba vymasteny kripel, uboho performujuci kapacitu. Venuj sa radsej svojmu vyvoju a vyvijajucej sexualite, ako hodnoteniu a analyzam. Nevidim v tebe ziadnu autoritu, iba tupeho pepika, co si tu prisiel honit ego aby si az tak nepripadal zbytocny. A neverim, ze mas dvoch priatelov zo Slovenska. Ziadny Slovak by sa s takym kretenom nepriatelil, a neverim ze nejakych vobec mas. A teraz chod mudrovat do obyvacky, tam ti to tvoja stara urcite bude hltat...
jaravysk...tebe sa nema co zavarit, tak sprosto zavidis, co? V tom tvojom vetrom oslahanom lebecnom priestore toho okrem vakua vela neostalo, tak aspon to spominas, aby si vyzeral ako chytrak ? Esteze mas varlata. Aspon sa ma o co opriet tvoj neurovegetativny system a neseries mamke v kuchyni na kobercek.
Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 03:53 |
|
| |
Gante | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:48 | Poruka broj: # 338 |
Status: 
| vrbal69, ty si tu léčíš nějaké mindráky, nebo jsi ožralý? Tohle je o IPTV a né o slovácích. Mě je naprosto ukradené, jakou národnost mají mí přátelé, chápeš to vůbec?
|
|
| |
vrbal69 | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:52 | Poruka broj: # 339 |
Status: 
| Gante, ak toto nie je o slovakoch, tak co si ich beries do tlamy, ty machna?
|
|
| |
Gante | Datum: Nedjelja, 27.01.2019, 03:56 | Poruka broj: # 340 |
Status: 
| A vidíš. Urážky! To jsou slováci! Nikdo z čechů tady nikomu nenadával do kokotů a podobně. Buď slušný, uč se IPTV a budeš mít linky!
Poruku uredio Gante - Nedjelja, 27.01.2019, 04:08 |
|
| |