Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
UZIVO TV STREAMOVI - 14
micocomiDatum: Ponedjeljak, Juče, 21:16 | Poruka broj: # 1001

Poruka: 176
Status:

Sta sam primjetio ,kada jedan od Moderatora ili Admin nesto postuje ,njemuse svaki post broji
a kod nas obicnih clanova ako postujem za jedan dan 4-5 ili nebitno 100 postova broji nam se kao jedan post pa kako onda
da mi doguramo do 1000 postova,to nije korekteno prema clanovima foruma od Admina iModeratora,,,lijep pozz za Admine i Moderatora,
malo dajte i nama neku sansu heheheee
sk2303228Datum: Utorak, Danas, 07:36 | Poruka broj: # 1002

Poruka: 30
Status:

🇵🇰 Subscription to All Worlds Wide 4k I.PTV
🇱 World Live Sports News and Movies (will be kept on TV)
VEOVs of I.PTV line and renatler panel are available

For Help
==whatsapp no
https://wa.me/923335560502

IPTV MASTER
Sultan-MirzaDatum: Utorak, Danas, 12:57 | Poruka broj: # 1003

Poruka: 15306
Status:

Quote micocomi ()
Sta sam primjetio ,kada jedan od Moderatora ili Admin nesto postuje ,njemuse svaki post broji
a kod nas obicnih clanova ako postujem za jedan dan 4-5 ili nebitno 100 postova broji nam se kao jedan post pa kako onda
da mi doguramo do 1000 postova,to nije korekteno prema clanovima foruma od Admina iModeratora,,,lijep pozz za Admine i Moderatora,
malo dajte i nama neku sansu heheheee

Hvala na sugestiji, nisam znao za to, niko se nije zalio, provjerit cu to.. haker2

"Čudno je, kako nam je malo potrebno da budemo sretni i još je čudnije kako nam to malo često nedostaje"
Sultan-MirzaDatum: Utorak, Danas, 13:05 | Poruka broj: # 1004

Poruka: 15306
Status:

"Čudno je, kako nam je malo potrebno da budemo sretni i još je čudnije kako nam to malo često nedostaje"
Search:
Top 30 Forumasa