Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
ESTRADNE NOVOSTI
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:50 | Poruka broj: # 241

Poruka: 735
Status:

Đani o poslovnom partneru uhapšenom zbog droge

Pjevač Radiša Trajković Đani iznenađen je saznanjem da je njegov poslovni partner P. B. (43), sa kojim drži restoran “Semendria” u Beču, uhapšen sa pet kilograma droge i oružjem.

Trajković tvrdi da on ne zna čime se ugostitelj iz Beča bavi pored djelatnsti koju zajedno rade.
– Mi jesmo držali restoran sa porodicom Barnić i dalje držimo. Nama je jako žao što se sve to desilo. Nisam u Srbiji i zatekla me je ta vijest. On jeste naš veliki drug i prijatelj, kao i njegova porodica – rekao je pjevač za Kurir.

– Ja se ne pravim lud, ništa nisam pogrešno uradio u životu da bih imao čega da se stidim ili da se pravdam, ali se svojih prijatelja ne stidim niti ulazim u to ko se čime bavi. Prema nama je ta porodica savršena. Mi njih obožavamo, divni su ljudi, ne postoji čovjek iz Srbije koga nisu dočekali, pomogli ispoštovali – kaže Đani.

Pjevačeva supruga Slađana Trakjović dijeli mišljenje sa mužem ističući da su ljudi sa kojima drže restoran divni i porodični.

– Ja sam sa njegovom Katarinom držala mali restorančić, ja ne ulazim u DNK-a ko se čime bavi. Moj suprug je pjevač i ima pravo da se bavi čime želi. Ne ulazimo u crijeva ko se čime bavi. Imamo pravo da držimo šta želimo. Zaista nam je žao što im se to desilo. I mi smo ostali zatečeni, ali sve što mogu da kažem da su oni divni, porodični ljudi, veoma cijenjeni i poštovani – zaključila je Đanijeva žena.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:51 | Poruka broj: # 242

Status:

Poslije odgođenog puta za Australiju, Tanja Savić se ne javlja nikome

Pjevačica Tanja Savić je sve pripremila za sinove, čak im je kupila i kućnog ljubimca, patuljastog zeca, ali i dalje nije krenula put Australije kako bi ih dovela u Srbiju.

A to ju je izgleda mnogo potreslo pa se povukla iz javnosti i, i kako kažu njeni prijatelji, nikome se ne javlja zbog čega su mnogi zabrinuti:

– Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju – rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti, a kom se do sada uvijek javljala i odgovarala na poruke i pozive.

Zbog čega se Savićeva povukla u sebe, niko ne zna. Pjevačica je zatvorena u stanu u Smederevu odakle povremeno objavi poneki snimak.

Podsjećanja radi, Tanja već godinu dana vodi bitku sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji je odveo sinove u Australiju, a pjevačica je sada dobila potvrdu od tamošnjeg suda da može da dođe po djecu kako bi ih odvela u Srbiju. Međutim, Dušan je sada uložio žalbu, a Savićeva će morati da sačeka i zbog situacije sa pandemijom korona virusa.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:51 | Poruka broj: # 243

Status:

Lepa Lukić otkrila kada se povlači sa scene

Tokom više od pola vijeka duge karijere Lepa Lukić dobila je titulu kraljice narodne muzike i tu krunu ponosno nosi sve vrijeme, a o povlačenju i o kraju života uopšte ne razmišlja. Ovo je otkrila u emisiji „Pečat u vremenu“ tokom razgovora sa autorom i voditeljem Goranom Jovanovićem.

Lepa se podsjetila i svojih početaka, ispovijedila se kako je podnijela smrt majke, otkrila kako je na snimanju dobila upalu prepona i ispričala još mnoge zanimljive, smiješne i tužne detalje koji su obilježili njen život i karijeru.

Sve ovo gledaoci će moći da vide u specijalnoj emisiji koja će biti ekskluzivno na „Toxic folk“ televiziji 29.4. na Veliki četvrtak od 20 sati kao i 2.5. na Uskrs od 11 sati.
lunapikilexDatum: Srijeda, 28.04.2021, 18:52 | Poruka broj: # 244

Status:

Haris Džinović je osvajao djevojke muzikom

Haris Džinović se prisjetio srednjoškolkih dana. aime, Haris Džinović je, kako sam priznaje, od malena bio naklonjeniji narodnom melosu, ali ga je srednja škola, zbog želje da se dopadne nježnijem spolu, odvukla na drugu stranu.

– Prvo sam bio narodnjak. Tada se muzika dijelila na narodnu i zabavnu. Gimnazija je već učinila svoje da je harmonika u to doba postala primitivan instrument, tako su nam govorili, pa sam se onda prešaltao na klavir i gitaru, malo priučeno, pa je to izgledalo bolje jer djevojčice u gimanziji ne vole harmoniku – ispričao je Haris.

Na pitanje novinarke da li je bio veliki zavodnik i u tim danima, Džinović je uz osmijeh dodao:

– Šta ja znam da li sam bio veliki zavodnik… Da sam probao – jesam!- rekao je.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:40 | Poruka broj: # 245

Status:

Oglasio se Darko Lazić nakon priče da je poslije svađe sa Marinom pucao iz pištolja

U medijima su se pojavili navodi kako je pjevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu bijesa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, a sada se i on oglasio ovim povodom.

Naime, Lazićev privatni život već godinama intrigira javnost, a sada su isplivale nove informacije.

Navodno, on je tokom svađe sa vjerenicom, počeo da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mjesta gdje drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Darka Lazića kako bismo provjerili ove navode, a on je demantovao ove natpise.

– Bože sačuvaj više, majko rođena… Naravno da nije tačno, to su takve gluposti… Debeli demant, ovo je pretjerano – rekao nam je Lazić.

Podsjetimo, u medijima se ovih dana pisalo kako su Darko i njegova vjerenica Marina u svađi, te i da ga je ona ostavila.

– Pusti te priče, cijeli život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj – počeo je Darko.

– Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porječkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej – objasnio je Lazić za Telegraf Jetset.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:41 | Poruka broj: # 246

Status:

Odgovorila Elmi Sinanović na prozivke: Evo da li je Milica Pavlović “ukrala” pjesmu Tango

Nakon što je pjevačica Elma Sinanović u više intervjua prozvala kolegicu Milicu Pavlović i Sašu Popovića, jer su joj navodno “uzeli pjesmu “Tango””, koja je, kako tvrdi, bila namijenjena njoj, nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” je konačno riješila da ispriča svoju stranu priče.

– Ko me prati na Instagramu može da vidi da ja slušam Elminu muziku kad god se spremam za nastupe, a i ovako, mimo toga. U doba kada su se završile “Zvezde Granda”, meni su se javljali mnogi autori, ali meni se ništa od toga nije dopadalo – počela je Milica.

– Bila je u opticaju jedna pjesma Damira Handanovića za koju sam mislila da je interesantna, a to i dan danas mislim. Otišla sam kod Saše Popovića i on mi je rekao: “Skoro svi su već snimili pjesme, šta je sa tobom?”, i ja mu kažem: “Imam ovu jednu sa Handanovićem, ali imaju neke dvije pjesme koje je radio Kosti, a koje su veoma popularne na jugu Srbije”, a jedna od njih je bila “Tango” u originalnoj bugarsko-rumunskoj verziji – nastavila je Milica.

– Popović mi je na to rekao da i on za mene ima jednu top pjesmu, a kad mi ju je pustio rekla sam mu da je to ta pjesma – “Tango”. On se poslije toga našao sa Kostijem i kupio pjesmu i uredno je platio. To je jedina pjesma koju sam dobila od “Granda”, a sve druge sam sama finansirala, kao i spotove i nastupe – dodala je Milica za IDJHOT.

– Sašu ništa nisam pitala o tome da li je ta pjesma bila namijenjena Elmi, jer za to nisam ni znala tada. Za tu priču sam saznala tek nedavno iz medija. To je prije pitanje za Sašu i Elmu, jer ja ne mogu da znam šta se dešava iza zatvorenih vrata – zaključila je Pavlovićka.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:41 | Poruka broj: # 247

Status:

Saša Popović morao da prekine snimanje “Zvezda Granda”: Evo i zašto!

Sukobi među članovima žirija u “Zvezdama Granda” su često glavna tema medija, a čelnik “Grand produkcije”, Saša Popović, riješio je da otkrije u kakvim je odnosima čuvena šestorka i šta se krije iza svađa koje svake subote gledamo, ali i priznao da je snimanje jedne emisije morao da prekine zbog njih.

– Punih šest godina je žiri u ovom sastavu, ako izuzmemo Đorđa Davida koji je došao prije tri godine umjesto Lukasa, i svi se oni dobro poznaju. Mislim da televizijski gledaoci misle “Bože, kako su se ljudi posvađali ovdje, šta će biti u slijedećeoj emisiji?” Ali nije tako, na kraju se svi izmire – kaže Popović i otkriva da ponekad varnice među žirijem umiju i da potraju. Tako je nedavno morao da prekine snimanje jer je na setu postalo napeto.

– Bila je svađalačka atmosfera da sam morao da napravim pauzu. I poslije toga kao da se ništa nije desilo, nastavili smo normalno dalje – kaže Popović i dodaje:

– To vam je kao fudbalska utakmica. Dva tima na terenu, jedan udari drugog, ovaj mu vrati i završi se utakmica, oni se zagrle kao da se ništa nije desilo. Tako i ovaj žiri ne može niko i ništa da posvađa i uvijek će funkcionisati kao i do sada.

Uspjeh “Zvezda Granda” Popović prepisuje žiriju.

– Mnogo pjevača je ranije željelo da bude u žiriju “Zvezda Granda”, ali kad su vidjeli da je žiri dobar, lud i nepredvidiv, tako da su odustali. Teško da neko može da nadmaši ovaj sastav. Ovi su postali glumici, 50 posto su pjevači, 50 glumci. Ovo je kao neka serija za koju se ne piše scenario, sve ide spontano. Jednostavno totalno su nepredvidivi, ni ja čak nekad ne mogu da predvidim šta će da urade, možda su zbog toga “Zvezde Granda” nagledaniji šou program na ovim prostorima – izjavio je Saša za Grand News.
lunapikilexDatum: Subota, 01.05.2021, 03:43 | Poruka broj: # 248

Status:

Dušan Jovančević iznio nove optužbe na račun Tanje Savić?

Pjevačica Tanja Savić juče se našla u svim domaćim medijima zbog navoda da je bivši suprug Dušan Jovančević, navodno ucjenjuje eksplicitnim snimcima.

Pjevačica je navodno kontaktirala advokate i policiju, a sada se Jovančević oglasio iz Australije, gdje je prije godinu dana otputovao sa sinovima.

– Nemam šta da pričam, sve je u redu, djeca su tu, a Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po djecu – napisao je navodno Dušan u poruci.

Savićka je prije godinu dana otkrila da je Jovančević prošlog uzeo djecu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju, a nedavno i da je dobila starateljstvo nad sinovima.

Tanja se nije oglašavala povodom Jovančevićeve navodne izjave.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:47 | Poruka broj: # 249

Status:

Saša Matić za pet minuta pjevanja dobio najveći bakšiš u životu, a evo i od koga

U Vaskršnjem izdanju popularne emisije “Premijera – Vikend specijal”, voditeljima Tijani Prici, Bojani Lazić i Nemanji Vujičiću u studio stigle su tri velike muzičke zvijezde, i to Aleksandra Prijović, Aco Pejović i Saša Matić, koji će uživo u studiju otpjevati najveće svoje, ali i antologijske hitove narodne muzike uz pratnju Aleksandra Sofronijevića, jednog od najistaknutijih harmonikaša današnjice.

Pjevač Saša Matić otkrio je u emisiji koji je najveći bakšiš koji je dobio za neki svoj nastup.

To sam skoro otkrio, najveći bakšiš za 5 minuta pjevanja, došao sam gost u jedan klub u Beogradu, bio je tu Zoran Šijan, tražio je od mene da otpjevam “Dva galeba bela”, i ja sam otpjevao tu pjesmu i vratio sam mikrofon Vladi Stojanoviću koji tada svirao i pjevao tamo, i dobio sam 2.000 maraka – priča Saša.

Ja onda kažem Vladi, “Da ti dam samo ovo”, a on meni “Pa je l’ ti znaš koliko je to para”, ja kažem “znam, 2.000 maraka”, “I ti to meni vraćaš sad” kaže on meni… “Sale, mene da su pitali da pjevam tu pjesmu, ja ne bih znao, ostavi te pare i kad završim idemo u restoran da jedemo” i tako smo sve riješili – završava priču pjevač kroz smijeh.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:48 | Poruka broj: # 250

Status:

ACO PEJOVIĆ OTKRIO ČEGA SE U ŽIVOTU NAJVIŠE PLAŠI

Pjevač Aco Pejović gostovao je u emisiji “Premijera – Vikend specijal” i tu pričao o mnogim stvarima.

Između ostalog, rekao je i čega se to najviše plaši.

-Starosti se ne plašim, ali se samoće uvijek plašim. Samo uvijek govorim da ne ostanem sam, to mi je najstrašnije – rekao je Pejović u emisiji.

On je istakao i kome u životu duguje sve što je postigao.

-Najviše mojim roditeljima, pa supruzi, porodici, kumovima, prijateljima, svima vama – priznao je pjevač.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:49 | Poruka broj: # 251

Status:

Evo da li su Cvija i Edita zajedno!

Pjevačica Edita Aradinović i reper Cvija u posljednje vrijeme su u centru pažnje, a mnogi su počeli da spekulišu da su njih dvoje zajedno.

Međutim, pjevačica je sada riješila da stane na put glasinama. Naime, ona je odgovarala na pitanja svojih fanova na Instagramu, a jedan od njih ju je upitao da li su Cvija i ona zajedno.

Ne, naravno. Cvija je moj dobar prijatelj i vrhunski saradnik – napisala je Edita i stavila srce pored poruke.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:49 | Poruka broj: # 252

Status:

Ljuba otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom djevojkom Prijovićkom

Pjevač Ljuba Perućica progovorio je o odnosu sa kolegicom i nekadašnjom djevojkom, Aleksandrom Prijović.

Nakon raskida Ljube i Aleksandre dosta se nagađalo o razlozima, a šuškalo se i da nisu ostali u dobrim odnosima nakon što su stavili tačku na svoju vezu.

– U suštini najnormalnije, kao i sa svim kolegama. Uvijek se jedno drugom javimo, i popričamo. Ne vidimo se dugo, kad se vidimo imamo svašta da pričamo, šta se izdešavalo, ko šta radi, kao i sa bilo kim sa kim sam u najnormalnijem odnosu – rekao je Ljuba.

Ljuba je otkrio i da li bi snimio duetsku pjesmu sa bivšom djevojkom, a njegov odgovor ide jasno u prilog tome da su on i Aleksandra u dobrim odnosima.

– Zašto da ne. Kad bi se poklopila prava pjesma u pravom momentu, ne vidim nikakav problem – rekao je Perućica za Alo.

Podsjetimo, ubrzo nakon raskida sa Perućicom, Aleksandra je uplovila u vezu sa Filipom Živojinovićem za kog je sada udata i ima dvogodišnjeg sina Aleksandra, dok se Ljuba prije dvije godine oženio sa Katarinom Kolozeus.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:50 | Poruka broj: # 253

Status:

Zapaljen grob pjevačevog oca: Darko Lazić sumnja na neke ljude

Grob oca Darka Lazića Milana Lazića izgorio je u požaru. U to se uvjerila i ekipa Kurira, koja jeposjetila rodno mjesto pjevača, selo Brestač, gdje je to glavna tema.

Naime, mještani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa vještačkom travom, ali i donji dio nadgrobnog krsta, dok vijenci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nisu zahvaćeni vatrom.

Darko je zbog toga danima u agoniji.

– On jeca na sav glas i kuka, jer mu se dogodila užasna stvar. Shvatio je da ljudima ništa nije sveto. Prvo je mislio da se sve slučajno odigralo, ali je vremenom počeo da uviđa da su mu to učinili zli ljudi – priča dobro upućen izvor.

– Lazić misli da su grob zapalili ljudi kojima duguje novac. Znali su šta će da ga povrijedi i udarili su na ono što mu je najviše sveto. Prolazi kroz pakao, nikome ne bih poželio te muke. Očigledno je da njegova porodica nema sreće i da ih samo prate problemi – zaključuje dobro obaviješten izvor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:50 | Poruka broj: # 254

Status:

ŠAŠIĆ SE POMIRIO SA SONJOM: Sve priznao

Željko Šašić, pjevač, priznao je da se pomirio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

– Sonja i ja smo se razveli prije više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vrijeme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, vjerujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvijek mogu da sjednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvijek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvijek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete – rekao je Željko.

On je jednom prilikom priznao kako i dalje pati za Sonjom i to što je ona otišla za Acom Lukasom.

– Prošlo je mnogo godina, a ja ponekad i dalje patim zbog razvoda od Sonje! Ne kažem da je to sad neka velika tuga, ali nekako osjetim žal zbog toga što smo se rastali. Čovjek uvijek žali zbog nečeg lijepog što se završilo. To je i normalno. Koliko god da se ljudi udalje jedni od drugih poslije braka, ipak im ostaje zajednička prošlost. Ako me pitate da li je i dalje volim, odgovor je ne, ali svakako da često pomislim na ženu sa kojom sam proveo jedan dio života – izjavio je pjevač svojevremno i dodao:

– Do toga da se rastanemo dovele su one stvari koje ljudi ne rade kad su u braku, a svi znamo na šta mislim! – dodao je Željko, koji je pjesmu “Mali je ovo grad” posvetio Sonji nakon razvoda. Pored toga njih dvoje su se u javnosti najžešće blatili.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:51 | Poruka broj: # 255

Status:

ANDREANA ČEKIĆ DEFINITIVNO OSTAVILA DEČKA

Pjevačica Andreana Čekić definitivno je raskinula vezu sa Markom Miloševićem.

Prekidu veze je navodno prethodila tuča, a potom i otkaz, a sad je Milošević kratko potvrdio da je romansi s pjevačicom kraj došao prije nekoliko mjeseci.

“Andreana i ja nismo zajedno nekoliko mjeseci. Ne znam šta radi”, rekao je Milošević i dodao da ne želi da “govori o privatnom životu”, ali ni da potvrdi da li su se rastali prijateljski.

Posljednji put kada su Marko i Andreana dospjeli u medije, bilo je u januaru ove godine, kada su se navodno potukli na odmoru na Kopaoniku, što pjevačica nikada nije potvrdila.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:51 | Poruka broj: # 256

Status:

Kija Kockar uživala na jahti u Crnoj Gori

Mlada pjevačica Kija Kockar odlučila je da napuni baterije i otputovala u Crnu Goru odakle se oglasila i pozdravila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Naime, pobjednica prve sezone “Zadruge” uživala je u plovidbi morem, i objavila nekoliko fotografija i snimak sa luksuzne jahte.

Ona je ovu objavu opisala emotikonima u znaku mora i ponovo raspametila jači spol seksi izdanjem.

“Uživaj, tako i treba”, “Najljepša”, “Prelijepo”, “Baš dobro izgledaš”, “Zaslužila si, mačko”, nizali su pozitivni komentari fanova.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:52 | Poruka broj: # 257

Status:

Slađin sin ne želi Đanijev novac, evo i zašto

Kako SCANDAL! saznaje, vanbračni sin Slađe Trajković odbija bilo kakvu vrstu pomoći od Đanija! On se čak i sa majkom rijetko čuje i nema namjeru da to mijenja.

Slađu sin viđa jednom godišnje!

– Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamjera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

– Radi i živi u Americi, vrijedan je i sve sam sebi obezbjeđuje. I sa Slađom se rijetko čuje, nema naviku da je zove. Jedino održava kontakt s braćom. Posebno se čuje sa Milošem koji je nedavno dobio dijete. Mnogi inače šire priče kako će Slađa da prepiše vanbračnom sinu dio Đanijeve imovine, ali to su gluposti. Uostalom, sve i da jeste tako, dečka to ne zanima. Ne želi ništa od Đanija, ali ga cijeni i poštuje i nema ništa protiv njega – završava naš izvor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:52 | Poruka broj: # 258

Status:

Marija Šerifović za dodinu dana potrošila više od 25.000 eura samo na putovanja!

Marija Šerifović jedna je od najtraženijih i najplaćenijih pjevačica, pa je pandemija koronavirusa nije zatekla kad su finansije u pitanju. Pjevačica je prošlu i ovu godinu iskoristila maksimalno i putovala gdje god je mogla čim bi joj se ukazala prilika.

Tako je početkom prošle godine otputovala na turneju u Ameriku, dok još uvijek nije postojala opasnost od zatvaranja. Kad se vratila sredinom februara u Beograd, jedno vrijeme je bila zarobljena, a sve vrijeme je govorila kako joj nedostaje Amerika.

Čim joj se ukazala prilika, Marija je u oktobru rezervisala nekoliko dana u Istanbulu, odakle je redovno objavljivala fotografije. Sudeći po hotelu u kojem je odsjela i kakva mjesta je posjećivala, za ovo putovanje platila je oko 4.000 eura sa avionskom kartom.

Iz turske metropole uputila se u Los Anđeles, gdje ima stan i gdje je stigla u novembru. Tada je posjetila i Njujork, gdje je po njenom priznanju potrošila nekoliko hiljada dolara, jer je grad veoma skup. Pritom, morala je da kupi poklone porodici i prijateljima i požalila se da je tamo sve skuplje.

U decembru je došla u Beograd, a u februaru ove godine opet je otišla u Los Anđeles, gdje se srela s Minjom Matić, djevojčicom za koju je Srbija skupljala novac za liječenje, a Marija je za nju organizovala koncert.

Potom je, po povratku u Beograd, odmah spakovala kofere i otišla u Dubai, gdje joj je društvo pravila Jovana Pajić. I za to ljetovanje je dala oko 6.000 eura, sudeći po hotelu u kojem su odsjele.

Interesantno je da je prije nekoliko dana ponovo otišla u Dubai s prijateljem, i to putovanje je koštalo približno onom kad je išla s Jovanom. Ako se sve sabere, Marija je za godinu dana na putovanja potrošila oko 25.000 eura.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:53 | Poruka broj: # 259

Status:

Šaban Bajramović postaje dio čuvenog džez i bluz muzeja u SAD

Čuveni Delta Mississippi Blues Museum uputio je pismo projekt menadžerki Nišville džez festivala u SAD Jeleni Ivanjac, u kom izražava namjeru da se organizuje postavka o muzičaru Šabanu Bajramoviću. Šaban bi bio prvi Rom u svijetu koji bi postao dio njihove postavke, saopštili su iz Nišvilla.

Kako se navodi, Delta Mississippi Blues Museum je čuven jer je legat za najpoznatije bluz muzičare iz SAD, posebno one potekle iz delte Misisipija. Ovi muzičari su bili jezgro čitavih bluz i džez stilova, koji su se kasnije raširili po cijeloj SAD i izvršili uticaj na svjetsku muziku.

Pored Delta Misisipi Bluz Muzeja, želju za sličnom postavkom pokazalo je još nekoliko bluz muzeja, kao i muzej u Nju Orleansu, najčuveniji džez muzej, čiji je direktor Greg Lambsi potvrdio dolazak na Nišville od 6. do 15. avgusta.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 09.05.2021, 04:54 | Poruka broj: # 260

Status:

Poslije skandaloznih dešavanja, Darko Lazić zakazao vjenčanje sa vjerenicom Marinom Gagić

Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić odlučili su navodno da se vjenčaju, i to 24. juna, na rođendan njihovog sina Alekseja.

Njih dvoje su u posljednje vrijeme prošli kroz turbulentan period i sada su riješili da prošlost ostave iza sebe. Ovu informaciju podijelili su navodno samo s najbližima, a javnost, prijatelje i porodicu uskoro će obavijestiti o tome. Željeli su da se stiša bura koja se u prethodne dvije nedjelje podigla, kada je Marina odlučila da se vrati kod svojih roditelja.

– Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lijepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lijepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli vjeridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedjelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta vjeridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gdje nema svađe, nema ni ljubavi – rekao je Darko za “Kurir”.

Ako sve bude bilo kako su planirali, Darko i Marina će se vjenčati u opštini i u crkvi u Brestaču. Svadbeni ručak i ceremonija će biti u hotelu njegovog prijatelja u kom je pravio slavlje i kada je prošle godine krstio sina. S obzirom na to da je Lazić rekao da se razočarao u mnoge kolege, pozivnice će dobiti samo oni koji su uz njega bili i u lijepim, ali i manje lijepim trenucima. Sve će biti organizovano na vrhunskom nivou, a ovo će biti prvo slavlje u porodici nakon što mu je otac Milan Lazić preminuo u decembru prošle godine, piše pomenuti medij.
Search:
Top 30 Forumasa