nema nista od vas krijete strimove mac kao da su najvaznije u vasem zivotu a svi znamo jedan mac jedan user izrazite se na slobodan nacin sto ste se uplasie tolko ili cekate na mene da vam nesto postavim kako bi videli kako pocinja mac adresa na neki odredeni panel :)
Group: Član Poruke: 197 Awards: 37 + Reputation: 80 ± Reproofs: 0% Status: nema nista od vas krijete strimove mac kao da su najvaznije u vasem zivotu a svi znamo jedan mac jedan user izrazite se na slobodan nacin sto ste se uplasie tolko ili cekate na mene da vam nesto postavim kako bi videli kako pocinja mac adresa na neki odredeni panel
Stojane,ja da znam način da izvadim Mac ja bih i i postavljao,evo reci mi kako se pravi config file za stalker portal sceniranje i sve što naidjem postavit ću.a macovi nije bitno kako počinju,ustvari 90% Mac adresa počinje sa 00:1a:79 ali šta mi to koristi osim u stbemu da ručno nasumice ubacujem jedan po jedan Mac da bi provjerio radi li
Greškom sam napisao config za Mac, htio sam reći config za stalker portal , Nike problem napraviti combo od Mac adresa,ima onaj program što za par sekundi generira na hiljade macova, problem je kako znati koji Mac ide za koji stalker,kako provjeravati te macove da bi vidio koji radi