Sve sto postavim u tom trenutko radi a za nadalje jbg . . . :(
Nije ni cudo sto ne radi kad sve ide javno i prikace se mnogo njih. Salji na PM kome treba pa ce mozda malo duze da radi...:-) I ja sad da izbacim par hiljada Mac-ova od raznih portala sve bi prestalo da radi za kratko vrijeme tako da...
Pa što postavljaš ako vidiš da nikome ne koristi. Da budeš faca bar jedan sat.... (ne samo ti nego i pojedinci poput ovog stojana, flori itd) To što vama te liste ništa ne znače nije razlog da ih uništavate i pravite problem onom koji ih uredno plaća. Tako je to kad se kreteni dočepaju skenera. Još malo pa će i mac adrese otići u zaboravi zahvaljujući pojedincima i forumima koji ne vide dalje od svog nosa.
Sve ce ovo stati, samo ove sto sve objavljuju javno treba prptjerati ili prijavti onim talijanima pa nek ih oni rijesavaju, bolesna opsesoja biti najbolji. Kiddac se veseli da vam proda svoje skenere a vi i dalje kupujte pa kad vam i to stane on ce za vas imati novu ponudu, a vi cete naravno opet kupiti.
Ta prica o unistavanju listi koje se javno objavljuju je bez veze. Ako se ne racunaju oni koji legalno koriste IPTV aplikacije, ostaje vrlo mali broj ljudi koji koriste ove liste. Kada se javno objavi stotine listi na dnevnom nivou i jos toliko MAC adresa, pa se to podeli na nas koji ih koristimo, onda je jasno da se na jednu listu sigurno ne kaci hiljade ljudi , kao sto neki misle.
Ta prica o unistavanju listi koje se javno objavljuju je bez veze. Ako se ne racunaju oni koji legalno koriste IPTV aplikacije, ostaje vrlo mali broj ljudi koji koriste ove liste. Kada se javno objavi stotine listi na dnevnom nivou i jos toliko MAC adresa, pa se to podeli na nas koji ih koristimo, onda je jasno da se na jednu listu sigurno ne kaci hiljade ljudi , kao sto neki misle.
Nidje veze o tome sto pises. Ko bi jos placao kad ima djaba sve na dohvat ruke. Javne liste bilo ovdje ili na drugo mjesto koje se postave velikom brzinom idu na " copy" - " paste " po svim mogucim i slicnim forumima, blogovima, Facebook i ostalim sajtovima kao i ovdje sto pojedini clanovi kopiraju sa neta i postavljaju ovdje pa dok postave te liste vise i ne rade....Cudi me zasto...hahaha Nego to je vec istrosena prica pa neka gospoda postavlja sta zeli i od kud zeli a jedini za veliki respekt je stojan25 od koga se moglo nauciti svasta i da svako sebi nadje liste koje mu odgovaraju a ne da jednu temu foruma spamaju sa " boze me sacuvaj " svim i svacim ili otvoriti novu temu " Cestitke i zelje Mac ljubitelja " . Zivi i zdravi bili i sto vise gledali TV.. Ja idem na pivce i cist zrak...Cuskaaa...