Primedba članovima koji postavljaju linkove listi. Ne kopirajte sa drugih sajtova i ne postavljajte ovde samo radi reda... ili radi povecanja postova.
Sve te liste 99% njih okacenih u zadnjimh 5 dana možete da popiškite jer beskorisne su sa user pass ako imaju 0 channels online kao na slici dole, takodje ove koje imaju u nastavku max i active connection 1 1
Ako već nešto sami nađete i baš želite da objavite proverite sa malo boljim alatom a ne tim beskorisnim alatima - checkerima
prijatelju neće dugo još, dok ne dobiješ da doniraš nešto da ti pošalje serijski broj novi.Nisi još stigao na vrstu, dok te prijatelj ZAMAN ne blokira. I ja sam ga koristijo više od pola godine pa sam dobijo da doniram da mogu dalje da koristim. Uživaj hvala bogu čim se duže da ga koristiš :) lp Nadam se da ti IPTV_hax0r radi beslatno?
IPTV LINKS SERVERS WORLD : AR USA UK BG BOLIVIA BANGLA JP UY MX GR IR DE COL ARG IL AF TH RO PL PK NL IT FR CL EC DK KOR CN AU AL VN BE EX-YU RUS TR BR PT CA ES SPORT BEIN LATINO + VOD
prijatelju neće dugo još, dok ne dobiješ da doniraš nešto da ti pošalje serijski broj novi.Nisi još stigao na vrstu, dok te prijatelj ZAMAN ne blokira. I ja sam ga koristijo više od pola godine pa sam dobijo da doniram da mogu dalje da koristim. Uživaj hvala bogu čim se duže da ga koristiš :) lp Nadam se da ti IPTV_hax0r radi beslatno?
radi sve prijatelju nista ne brini i nece da stane sigurno.. i haxor radi ali ga ne koristim, posto ima daleko mocnijih alata od toga... ima dva nacina na koja to sve radi, laksi i malo tezi... pa biras koji hoces.... naravno ako zatreba ti javi ....
IPTV LINKS SERVERS WORLD : AR USA UK BG BOLIVIA BANGLA JP UY MX GR IR DE COL ARG IL AF TH RO PL PK NL IT FR CL EC DK KOR CN AU AL VN BE EX-YU RUS TR BR PT CA ES SPORT BEIN LATINO + VOD