Strucnjaku @laki666 pomenut si ti a i ostali. Da, radi sa mac adresama i u stalker emu, a to sto sam rekao ne radi u klasicnim plejerima te kreirane user i pass od mac. Da si proverio a ne prepisivao video bi i ti i ostali.
Znaci cemu u postu dodajete user i password od te mac linije i link ako ne rade te liste. Onda samo postavite host:port i mac
A sto se alata za proveru tice ako procitas slike sve je jasno. Ne znaci nista sto ga alat utvrdi da je zelena-aktivna i sto ima i slobodnu konekciju ako ju je gazda zatvorio za ostale plejere, beskoriana je.
Strucnjaku @laki666 pomenut si ti a i ostali. Da, radi sa mac adresama i u stalker emu, a to sto sam rekao ne radi u klasicnim plejerima te kreirane user i pass od mac. Da si proverio a ne prepisivao video bi i ti i ostali.
Znaci cemu u postu dodajete user i password od te mac linije i link ako ne rade te liste. Onda samo postavite host:port i mac
A sto se alata za proveru tice ako procitas slike sve je jasno. Ne znaci nista sto ga alat utvrdi da je zelena-aktivna i sto ima i slobodnu konekciju ako ju je gazda zatvorio za ostale plejere, beskoriana je.
A sta to tebe bole kurac sta ko stavlja,jesi ti neki ovde urednik pa izigravas pametnjakovica i delis savete,bolje podeli neki mak ljudima,da imaju sta gledati,al tibi pre crko nego dao nekome nesto dzabe JER TI SI POZNAT KAO MUDROSER I GULIKOZA ...
A kod mene znas dobro koji su moji radovi tako da le lelemudaj
sta pricas bre kretencino meni posle 2500 postova i kacis neke gluposti koje veze nemaju,sa mojim radom,prvi put vidim ovo sranje sto prepisuju sa raznih foruma pa kace na isti...p.s bice da su oni od mene uzeli a ne ja od njih,sto govori vreme mog posta i vreme posta tamo.
http://livegopanel.club:8080/get.php?username=wEAoJ1RR6F&password=owXULIHsKy&type=m3u_plus Real Url: livegopanel.club:8080 Status: Active Created: 8.10.2019. 05:09:55 Expires: 27.9.2020. 12:43:00 Active Connections: 0 Maximum Connections: 1 Formats: "m3u8","ts"
http://livegopanel.club:8080/get.php?username=2b1xetBEjx&password=UyAdxb0WVc&type=m3u_plus Real Url: livegopanel.club:8080 Status: Active Created: 12.11.2019. 15:13:05 Expires: 12.11.2020. 15:12:39 Active Connections: 0 Maximum Connections: 1 Formats: "m3u8","ts","rtmp"
A evo i podatka da su liste i makovi aktivni za koje ti tvdrdis sa tim tvojim sranjem od programa da nisu...
Kao sto se da primetiti, kao što sam i rekao možes popiškiti te link sto si postavio za rad u svim ostalim plejerima osim na stalker emu. A ti proveri preko vlc sa user pass ili u e2 pa ce ti biti jasno da li taj program vidi bolje ili ne od tvojih sjajnih alata.
Vidim da ne razumes poentu price kretencino i tebi a to koliko ti postova imas to se hvali urednicima ovde a ne meni. Jos si u skolici bio kada sam pisao po netu o ovim stvarima.
Kao sto se da primetiti, kao što sam i rekao možes popiškiti te link sto si postavio za rad u svim ostalim plejerima osim na stalker emu. A ti proveri preko vlc sa user pass ili u e2 pa ce ti biti jasno da li taj program voidi bolje ili ne od tvojih sjajnih alata.
Vidi amater dase nosi malo u tri lepe xxxxx materine,da ti nebi reputaciju jos doradjivao,za taku rdju i ovih 1000 je malo!!!
normalno date ne zanima jer si ovde dosao da spletkaris izazivas svadju,provociras ljude jer zbog ovakvih stranica tvoj poslic debelo trpi i tone i na tenane jedes muda zbog toga...e samo zbog takvih likova kacim i kacicu i delicu na pm. dok mi ne dosadi,da ljudi ne daju pare lopovima,prevarantima kao sto si ti i tebi slicnim!!!