Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
Da nema mozda neko listu Orion telekom-a? necu da pitam za ostale domace liste jer toga svakako nema
ima ima... naravno da ima i ostalih listi uz orion,iako je orion jedna od boljih ima i još boljih... ali ne za svakoga,to dajem samo pouzdanima,a vidim da ovdje ima i previše onih koji to nisu...
Added (02-12-2013, 20:42:23) --------------------------------------------- @BHF:Nije mi jasno zašto nećeš poslati samo strimove Hayatovih kanala iz te tvoje moja tv by BHF liste? Kada meni file ne radi,traži pass od administratora računara,a to nemam,a da mi da strimove radilo bi u vlc.
Zašto nedavno skoro svi paketi sa ruskim kanalima koliko suvih šljiva : ( Sigurno je nemoguće čak i da simpleTV sat , a kamoli na Dreambok...
Ja imam internet 40 Mb / s tako da je sve trebalo da elegantno i bez ikakvih problema sija , šta nije u redu sa ovim kanalima . Da li jegreška pošiljaoca ili proki ?
ima ima... naravno da ima i ostalih listi uz orion,iako je orion jedna od boljih ima i još boljih... dont ali ne za svakoga,to dajem samo pouzdanima,a vidim da ovdje ima i previše onih koji to nisu...
Kako izvući hash za vektor listu,pošto ovi objavljeni ovdje brzo stanu?
Sta ce ti vektor kad imas orion
Posalji na PP orion ja cu tebi otkriti tajnu hash-a
Slovenia 1 rtsp://94.103.65.137:1935/live/slo1 Slovenia 2 rtsp://94.103.65.137:1935/live/slo2 Slovenia 3 rtsp://94.103.65.137:1935/live/slo3 RTV Koper rtsp://94.103.65.137:1935/live/tvkp Maribor TV rtsp://94.103.65.137:1935/live/tvmb MMC rtsp://94.103.65.137:1935/live/mmctv BK TV rtmp://194.249.141.146:1935/live/bktv
Ma kako god Novine, ako imash listu i hocesh da mi dash, daj, ako imash i necesh da delish, ok o5 nije loshe...ja sam svakako korisnik oriona i rado bi platio za uslugu tv on pc jer imaju super kvalitet slike, imam takodje njihov IPTV u stanu.