Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
Hvala svima za ove kanale. A što se tiče kočenja, pa kako neće kočiti kad je ta lista objavljena u dva tri dana nekih 355 puta na svim mogućim mjestima i forumima. Još dok je Halilou objavi to će joj biti i zvaničan kraj
Evo upravo gledam hrt 1 na vlc playeru i radi savršeno! Kao i svi ostali kanali. Čak i oni hd rade odlično na netuod 6 mb/s. Prvi minut malo secka dok se sve ne stabiliuje, posle toga radi kao sat sve
Added (12.02.2014, 19:42:54) --------------------------------------------- Kad počne utakmica Mančester - Liverpul to će biti pravi test za sport klub kanale :DDD
mogu li ja to onda gledati sa brzinom od 4 mb/s ? jeli bitno koja je verzija VLC playera ? koliko ovisi o konfiguraciji računala ? ima win XP sp3, atlon 2000+, 1,5 gigiabajata ram , grafičku gf 5200 128 mb.
Oces reci da se ne strimuju direkno nego idu preko necijeg sajta 100mega internet krene iste sekunde slika i ton slika zamrzne ton ide ili ne mozes da isklucis vlc
mpetro Ja koristim vlc 2.0.8. Obične kanale bi trebalo da gledaš bez problema na 4 mb/s. HD kanale ne. HD meni recimo radi na neki kanalima savršeno dok na nekim secka (u gl. na sport klubu kad su brze scene. Pretpostavljam da sve radi kako treba i u najnovijoj verziji vlc playera.
Added (12.02.2014, 19:54:14) --------------------------------------------- Steelmax Ja gledam direkno linkove sa one znaš već koje liste. Nešto ti ne valja sa vlc playerom. Probaj u simple ili u pot playeru.