Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
Novine: Još jedna novost:potpuno preuređen edutv.weebly.com sajt sa 47 najkvalitetnijih EX-YU kanala starta oko 21 sat,večeras.
Novine molim te da vise ne zavaravas narod i ne stavljas lazne oglase na forumu. kakvih 47 kanala i to jos najkvalitetnijih..nikad ti vise necu uci na sjat.....
Isprika,u ime edutv team-a: Ispričavamo se svima koji su jučer oko 21 sat,kako je bilo najavljeno očekivali na našem sajru 47 najkvalitetnijih EX-YU kanala,nisam ja,niti smo mi krivi što je lista stala prije nego je došla na sajt,nitko nemože znati kada će lista stati.Tako da i dalje posjećujete edutv.weebly.com,jer će se sajt svakodnevno dopunjavati novim listama kanala.I sportskim kanalima.Zahvaljujem na razumijevanju. Usput,ako netko ima cijelu bosnatv listu,neka pošalje na pp,GARANTIRANO neće završiti na sajtu.
adminu - nebi bilo loše zabraniti postavljanje linkova gdje se može gledati tv poput edutv. weebly ili bilo kojih drugih. mislim da većina nas misli isto, hvala
Isprika,u ime edutv team-a: Ispričavamo se svima koji su jučer oko 21 sat,kako je bilo najavljeno očekivali na našem sajru 47 najkvalitetnijih EX-YU kanala,nisam ja,niti smo mi krivi što je lista stala prije nego je došla na sajt,nitko nemože znati kada će lista stati.Tako da i dalje posjećujete edutv.weebly.com,jer će se sajt svakodnevno dopunjavati novim listama kanala.I sportskim kanalima.Zahvaljujem na razumijevanju. Usput,ako netko ima cijelu bosnatv listu,neka pošalje na pp,GARANTIRANO neće završiti na sajtu.
ZASTO nas navlacis 10x na dan na ovaj sranje sajt,kad tamo ne ide niceg
Novine: Usput,ako netko ima cijelu bosnatv listu,neka pošalje na pp,GARANTIRANO neće završiti na sajtu.
kako nece zavrsiti na sajtu kad si vec hteo prethodnu listu da stavis pa ona pukla kako si sam rekao , i posle mi treba da ti verujemo . usput , sajt ti je ocajan i po izgledu a i po ponudi ima mnogo boljih rtvuzivo.com , serbiaplus.com , tvmanija.com itd