23:49
ZVORNIK: IZGORIO POMOCNI OBJEKAT,MASINE I AUTOMOBIL
U požaru na imanju Fadila Pandura iz Glumine kod Zvornika, koji je zahvatio pomoćni objekat, izgorjele su poljoprivredne mašine i automobil, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.
 
Potpuno je izgorio traktor sa sijačicom, priključnom kosom, prikolica, freza i druga priključna oprema, te automobil Mercedes, čime je, prema procjeni vlasnika, pričinjena materijalna šteta od 100.000 KM.

Sve ove mašine bile su smještene u namjenskom objektu u blizini kuće, koji je služio za parkiranje poljoprivrednih mašina, automobila i ostale opreme.
Pandur je rekao da još ne vjeruje šta mu se dogodilo. "Sinoć sam gorivom napunio rezervoar traktora, jer sam jutros planirao da orem, ali evo šta me zadesilo. Ne mogu da dođem sebi i ne mogu da vjerujem da je ovo stvarnost", rekao je Pandur.
Naglasivši da je sve stekao radom i da ni jednu poljoprivrednu mašinu nije dobio od donacija, Pandur je rekao da se bavi samo poljoprivredom i da, obrađujući oko stotinu dunuma zemlje, hrani devetočlanu porodicu.
Prema njegovim riječima, noćas u 3.00 sata probudio ga je komšija telefonom i rekao da gori pomoćni objekat.

"Kad sam izašao sve je bilo u plamenu, eksplodirali su i rezervoari na traktoru i automobilu, plašio sam se da se požar ne proširi", rekao je on i dodao da su vatrogasci došli i lokalizovali vatru.

Policija je izvršila uviđaj, dok će protivpožarni inspektori u toku dana izaći na lice mjesta i utvrditi uzroke požara.
Category: Podrinjske vijesti | Views: 1328 | Added by: Sultan-Mirza
Total comments: 0
avatar