05:05
ZVORNIK: OTVORENA AMBULANTA U MZ DZULICI
Ambulanta u Mjesnoj zajednici Đulići, opštine Zvornik od danas je puštena u rad za sve povratnike i građane koji žive na području opštine Zvornik.
 
Naime, zgrada ambulante koja je sagrađena 2009 godine, od strane HO „Budućnost", zbog Zakonske regulative nije bila u funkciji sve do danas. Zahvaljujući zajedničkom radu, brizi i ažurnosti Udruženju građana povratnika opštine Zvornik i Ministarstva zdravlja TK, kao i Zvorničkog Doma zdravlja i Doma zdravlja Sapna, te u saradnji sa MZ Đulići ambulanta je danas puštena u rad i u zavisnosti od potreba građana ambulata će raditi dva do tri puta sedmično.
 
„Potreba za ambulantom u MZ Đulići bila je velika, danas puštanjem iste u rad mnogima je olakšano liječenje, pogotovo starijim pacijentima, koji su nam i bili prvobitni cilj da se ambulata što prije pusti u rad", rekao je predsjendik UGP Zvornik Omer Selimović, te se zahvalio svima koji su pomogli da se ambulanta stavi u funkciju.
 
UGP opštine Zvornik i dalje će se zalagati da se ambulante koje su već izgrađene, kao što je slučaj u MZ Kamenica, Križevići, Novo Selo te u Šepku puste u funkciju i samim tim se olakša posao i u Domu zdravlja Zvornik, kao i samim građanima odnosno pacijentima.
 
Predsjednik UGP – opštine Zvornik
Omer Selimović, dip. ecc.
 
(IstocnaBosna)
Category: Podrinjske vijesti | Views: 1514 | Added by: Sultan-Mirza
Total comments: 0
avatar