Moj ti je savet onako prijateljski okani se 8. nije se pokazala najbolje, 7. je zakon kao sto je nekad bio XP kao dokaz imas vec Windows 10 (zasto su preskocili 9. ne znam) u beta verziji kao test i komentari su povoljni mozes je naci na netu i skinuti naravno za "dz" a cak sam i procitao negde da ce i prava verzija 10. biti besplatna za skidanje . Pozdrav.
Evo ovako..Ono od sinoc kada mi je ovaj sinoc "vojnik"da se ne vracam i ne trazim na koga se osobno odnosi rekao pomalo drskim tonom,da ne stavljam linkove koji su vec tu.Sve je to u redu,ali glupson nije obratio paznju da su ti linkovi bili u subotu i prestali biti aktivni,kao drugo upucuje na "Spoiler"a spoiler je bio aktiviran,kao trece postoji privatna poruka na koju me je nakon jednog postavljenog duzeg linka kulturno uputio da to radim sa spilerom.Da sam kojim slucajem ovom sto ekavski prica blize bio nastavili bi pricu koju sam sam sa njima vodio prije dvadesetak i vise godina,jer provokacije ne volim,a ovo je namjerna i ciljana provokacija.Nisam nacista,ali ne trpim otvorene provokacije,koju ovaj koristi na ovom forumu koji je kako vidim super forum,drustven,nije jednostran,visenacionalan,pomaze se medjusobno i upravo zbog toga ce kao takav i steci jos vec popularnost novih clanova.Molio bih administratora da ukoliko primjeti bilo kakve drskosti da ih odma odstarni,pa cak i u ovoj extra rubrici gdje su licne rasprave jer mislim da provokacije i slicne stvari nemaju nigdje mjesta pa makar i ja sam namjerno ili nenamjerno tu ucestvovao i da to bude ako dodje do toga se radi na nekom drugom mjestu i nacinu samo ne na ovom forumu....poz