XEXEXE daj jos malo imas ti pare.hahaha Ljudi placat po 200 evra godina dana za Nettvplus ,ti hoces sa 10 evra odmah sve da dobijes,daj jos malo izcepaj sve sta imas u dzjebu.hehehe
vozdra imam jedao pitanje ako moze pomoc dobrih ljudi dali zna neko sa koji program ovaj lik pusta veetle evoi link http://veetle.com/index.p....33d784d
ima logo kanala (box) vidjecete u lijevom uglu i pise mu koji film ide upravo i fb od kanala inace nema na veetle te opcije za logo i koji film upravo gledate,ima neki program da pusta veetle preko njega siguran sam moze li mi neko pomoci oko toga mozete mi se javiti na pm ili ovdje ZAHVALAN UNAPRED
Poruku uredio keine - Ponedjeljak, 15.02.2016, 01:46
nemam nista licno .. ali posto je tema takva pa da nesto nevazno i kazem...
za 100 postova u hide skidam kapu..( i ako ih i sam nemam..) ali ljudi po 200 ,300, 500...ne vidim svrhu a ni neku korist za forum i forumase... bolje podijelite medjusobom putem pp ili staviti u vip zoni.. jer ovako samo tjerate ljude sa foruma...jer ima dosta ljudi koji ne znaju... ili ne umiju...ili im mrsko postavljati ...ili ne zele postavljati...na ovaj forum... a 100 postova se moze i lako postici...i dokle stignu do 500 postova.....liste su vec po : kineskum, ruskim, turskim forumima odavno postavljenje ili mrtve ??? a vi im roknete liste od 500 hide ???
Gledo sam jednog koji je jednu listu rastavio na jedno deset djelova, sve zajedno je popunio 3 stranice, probaj i ti tako, I za tjedan dana skupis dvjestotinjak..
mene nisu ni potrebni toliko postovi...niti trcim za njima... i imam dovoljno za sebe... nego sam iznio svoje misljenje ....zbog foruma i kolega koji posjecuju forum... zbog necega ili nekoga....a ne da vide da na forumu pise hide 500.... i nemam nista protiv ...niti imam i pravo na to.. ....ali imam pravo iznjeti misljenje i ako nijesam u pravu...tako se i teme zove...pitanja i komentari... pozzzz
mene nisu ni potrebni toliko postovi...niti trcim za njima... i imam dovoljno za sebe... nego sam iznio svoje misljenje ....zbog foruma i kolega koji posjecuju forum... zbog necega ili nekoga....a ne da vide da na forumu pise hide 500.... i nemam nista protiv ...niti imam i pravo na to.. ....ali imam pravo iznjeti misljenje i ako nijesam u pravu...tako se i teme zove...pitanja i komentari... pozzzz
MA razumijem, ja sam ipak na njohovoj strani, možda se radi o nekim kvalitetnim linkovima!
kvalitet je u forumu.....i u druzenju i pomaganju .. a svaka lista , pa maker ona bila najboljeg kvaliteta ima svoj kraj.... evo i ja i ti se trenutno druzimo i pricamo....zar to nije svrha ovakvih foruma....
Pozdrav svima! Slažem se s članom weapon za hide 100 postova. 500 je čisto pretjerivanje. I mislim da nije fer rastavljanje jedne liste na 10 postova da bi što prije sakupili taj minimum od 100 postova. Svi koji doprinose ovom forumu postanjem linkova napreduju postepeno - korak po korak. Barem se ja pridržavam tog pravila. Već sam nekih 4-5 mjeseci na forumu i prikupio sam 38 postova. Da sam rastavljao liste već bih bio na 300. Pozdrav TKO RANO RANI, NEMA ŠANSE DA ME SRETNE :)
sta ne moze kolega , jel se ne moze instalirati?? , ja sam je preuzeo sa sendspace bez problema ali nisam probao instalirati Published files ( scanners . combo list , proxy list , iptv list and more .... ) https://www.up-4ever.com/users/nolte