ne lazi da je slika super , ako je tebi to dobra slika onda ti i neznas sta je dobra slika , kao sto rekoh, arenesport hr pise da su u hd-u a nisu i uz to jos pocnu prekidati nakon 30 sekundi max
Mislio sam generalno. Kakvih lista za prodaju ima ovo je super.
Pa o cemu pricate. Sve ama bas sve iptv liste po ovom forumu su restrim i kopiright. Tu ni jedan koji kaze da je njegovo nije tacno. Skine liste digne na panel i preprodaje za sitnu lovu koja je u svetu normalno 15-20 eura mesec on prodaje za 7 neki kao cs sto prodaju i za 3 evra bi prodali samo da nahvataju sto vise naivnih.
Ne kazem ja da nema on troskove zakup servera mesecni 8 eura u germaniji ali sto onda daje dzabe. Da je njegovo i strimuje sa cs ili lokalaca ne bi dao ni mikron ispod 20e commando satelitski forum youtube channel
Pa o cemu pricate. Sve ama bas sve iptv liste po ovom forumu su restrim i kopiright. Tu ni jedan koji kaze da je njegovo nije tacno. Skine liste digne na panel i preprodaje za sitnu lovu koja je u svetu normalno 15-20 eura mesec on prodaje za 7 neki kao cs sto prodaju i za 3 evra bi prodali samo da nahvataju sto vise naivnih.
Ne kazem ja da nema on troskove zakup servera mesecni 8 eura u germaniji ali sto onda daje dzabe. Da je njegovo i strimuje sa cs ili lokalaca ne bi dao ni mikron ispod 20e
Xexexe vidi koliko dobro si informisan druze .hahaha ,ali ovi drugi nisu bas tako dobro upoznati pa se uhvate,za to ostavi gi da radat sta hocat i bez ovo nemozes promeniti svet .
Nisu lose za 3 eura .. posalji zahtjev poslace ti test .. ima hbo hd hbo comedy hd .. cinemax 1 i 2 u hd .. itd .. takve liste nude ostali mnogo skuplje. . A 3 eura je malte ne nista jedna kahva
pozz ako netkome trebaju kanalinekase javi...ja uzimam u jednog momka vec drugu godinu za redom nikakva prevara kanali odlicno rade nema blokiranja itd...ima 280kanala za 8e mjesecno...sta ti srce oce.
Ne kazem ja da nema on troskove zakup servera mesecni 8 eura u germaniji ali sto onda daje dzabe. Da je njegovo i strimuje sa cs ili lokalaca ne bi dao ni mikron ispod 20e
Pa gdje dobijaju te liste rasprodavaci, da i ja pocnem rasprodavat ?
evo ovdje imate iptv 3 eura na mjesec definitivno najeftiniji ,,,listu sam isprobao i za tu lovu je odlicna... mozete i test listu zatraziti sve preko dzabe je skupo
jest lista jeftina ali cim narucis pola kanala ne radi a i izbor kanala nije bas neki neko ima vise sportskih kanala nego sto on ima na listi i ovi cesto ispadaju ja nisam zadovoljan bez obzira na cijenu imao sam je cetiri mjeseca server bitkananeretvi dupla cijena deset puta bolje radi
jest lista jeftina ali cim narucis pola kanala ne radi a i izbor kanala nije bas neki neko ima vise sportskih kanala nego sto on ima na listi i ovi cesto ispadaju ja nisam zadovoljan bez obzira na cijenu imao sam je cetiri mjeseca server bitkananeretvi dupla cijena deset puta bolje radi
Pa ovi nema ni jedan kanal da pusta ot sebe sve sa mu razni udp i drugi kanali iz interneta i kad neradat neradat i kod njega za to je stavil i 3 evra ko se uhvati uhvati.Posali 3 evra i odmah ce ti recu ot gde uzima stremove .hehehehe.Tako ce gledas 1 godina za 3 evra naj jeftinije gledanje u svetu.hehehehe