master12709, u pravu si na net-u ima puno toga a i free ip mac-ova, ali prikazati sliku sa 14 HITS od 14 mac-ova u Combu svako ijedan ko se razume u config zna da si listu napravio od već tebi ranije poznatih "izvučenih" mac-ova. "Pravu" listu treba svako sebi da napravi možda na osnovu analize nekih već poznatih mac-ova ili sa random generatorom. Koliko sam upoznat da bi sa sigurnošću 100%% imao sve mac-ove od nekog provajdera, potrebna je lista od 256*256*256= 16.777.216 mac-ova u listi. Listu u Combo sam kreirao na osnovu analize poznatih mac-ova i to po uslovu da nebude velika a da je što efikasnija. Evo moj primer od prethodne noći, iako je pc konfiguracija starije generacije.
Logicno, to sto sam postavio je test config fajla, naravno da se koristi kombinacuja random mac i vec izaslih aktivnih.
A za ovog iznad pa ako ne zna da pretrazuje net ne treba ni da se bavi ovim alatom ili skenira i trazi postavljanje istog. Da se vrati malo dalje u temi video bi da sam i sam trazio isti pa niko ne postavi ali kao sto kazem na netu ima sve samo treba znati koristiti pretragu i hack sajtove.