Treba za VLC za Potplayer i MPC ne treba pusti u ovi dva player i vidi dali ti radat uobste stremove.
Probao sam u Potplayer, stream funkcioniše samo za jedan kanal koji svakako nije zaključan. To je NetTV Info Kanal. Znači nešto na kraju linka kod ključa nije uredu. Ključ je validan, normalna i legalna pretplata.
Ovako izgleda, funkcioniše i bez USER, pošto nije zaključan:
preko 180 ex-yu i stranih programa. Vise informacija na fb stranici https://www.facebook.com/iptv0kanali
Daj nam postavi jednodnevni test da vidimo s cim raspolazes. Ovaj forum posjecuje svakodnevno puno persona,samim tim da bi mogli "nesto" da kupimo od tebe moramo vidjeti kvalitetu tvoje ponude. Ako si spreman za ovaj izazov iznesi svoju ponudu,do tada si kao i svi do sada za mene samo sitni restreamer kojem server vikendom umre na 100 klijenata. Doduse koliko je meni poznato samo dvojica majstora tog zanata imaju "niti" koje ne pucaju i ne reklamiram ih samo svoje misljenje iznosim! Zato demantiraj me,pocasti nas 24h sa svojom ponudom pa cemo vidjeti... Pozdrav
Daj nam postavi jednodnevni test da vidimo s cim raspolazes. Ovaj forum posjecuje svakodnevno puno persona,samim tim da bi mogli "nesto" da kupimo od tebe moramo vidjeti kvalitetu tvoje ponude. Ako si spreman za ovaj izazov iznesi svoju ponudu,do tada si kao i svi do sada za mene samo sitni restreamer kojem server vikendom umre na 100 klijenata. Doduse koliko je meni poznato samo dvojica majstora tog zanata imaju "niti" koje ne pucaju i ne reklamiram ih samo svoje misljenje iznosim! Zato demantiraj me,pocasti nas 24h sa svojom ponudom pa cemo vidjeti... Pozdrav
ma taj klinac ni test ne daje.. nego trazi 6 evra odmah..... genije.. biggrin
mi trebat mu pare sta hoces ako se uhvati neko dobro ako ne briga ga.hahaha Samo za to sto mu se javljas i go razpitujes treba da ti uzme minimum 2 evra.
Nunomare mozes li mi reci KO nudi taj najbolji IPTV i Koma je cijena? Imao sam par nekih i sve je to kao sto ti kazes. Za vrijeme vikenda su serveri mrtvi i nista ne radi.
dal bi mi neko pomogao i podelio ex yu listu koja radi? trenutno zivim na takvoj lokaciji da sem interneta nemam nishta,pa bi lista jako pomogla :) unapred zavalan,pozdrav svima