Ja sam uzeo tesni tviet na mjesec dana i podijelio sa troje ljudi i sad mi juce ugasise sa napomenom da su me obavijestili u slucaju da dijelim sa nekim a ja ih upitah sta je sa ovim nalozima sto se pojavljuju na forumima vele njihova reklama.I da vide svaku ip adresu kad se loga
Zanimljiv si ti lik...Prije par dana si rekao da skripta nece izaci...pa je izasla..pa si rekao da radi u chrome ..a da u firefox nece..a lijepo radi u svim browserima i na win7,8 i na linuxu..i na smart tv Sad kazes da si uzeo test accaunt na mjesec dana(30 dana)...baš me zanima kakav je to test koji traje mjesec dana...kad su svi trajali puno krace. jesi li ga platio paypal-om?s obzirom da je test accaunt
Oćigledno ne znas na koji nacin rade stranice tipa tvviet.tv i slične vec samo znas sherati accaunte i koristiti par svojih alata Ako zeliš posalji mi na pm taj tvoj test accaunt i ja cu ti dokazati da jos radi..lijepo sa slikom
http://tvzavan.bnet.hr/home Aplikacija traje 6 dana i zatim se obnavlja prvi puta mozete i sa vlastitim email. Tel. i ime nisu vazni ne moraju biti vasi.Nakon 6 dana mogu na pm svakom objasniti kako ponoviti.Ide brzo za 2 min gotovo isplati se 54 programa