STB Stalker Portale - 3
|
|
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 20:08 | Poruka broj: # 2201 |
Poruka: 774
Status:
| Quote deanmorozin ( ) Pa dobro jel vpn pomaže kod otvaranja listi? Ja nemam taj dojam. To je kao da mlatis praznu slamu......ucinak nula
|
|
| |
autsajder | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 20:26 | Poruka broj: # 2202 |
Poruka: 206
Status:
| Quote deanmorozin ( ) Pa dobro jel vpn pomaže kod otvaranja listi?
Kako koje, negdje i ne pomaže. Neki su ove naše balkanske zemlje stavili na crnu listu jer smo zajebani. A ovaj što mlati praznu slamu jedino to i zna. Grgeču idi traži one makove, imaš još samo 89 dana da nađeš jedan.
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 20:39 | Poruka broj: # 2203 |
Status:
| Quote autsajder ( ) Kako koje, negdje i ne pomaže. Neki su ove naše balkanske zemlje stavili na crnu listu jer smo zajebani. A ovaj što mlati praznu slamu jedino to i zna. Grgeču idi traži one makove, imaš još samo 89 dana da nađeš jedan. Glupane,da znas koliko si glup nebi ovde zajebavao. Mlatiti praznu slamu je i za tebe nesto....tu ne gresis!!! O svim drugim stvarima.....ne zelim sada...ja imam a ti mozes drkat kurac!!!!!!!!!!!!!!!!! Sada cekam na sve koji su hrabri.........toga treba banirati i slicno. Jednom sam vidio......nekakvi bind....neka se i on javi!!!
Poruku uredio vladogrgincic - Srijeda, 21.10.2020, 20:55 |
|
| |
ivan202 | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 20:54 | Poruka broj: # 2204 |
Poruka: 117
Status:
| ukovic1962 otvaras sa VPN Austrija ako nemas VPN tesko mozes nesto gledat
vladogrgincic Drug, mozda je tako a mozda i nije..... Kolega je od mene dobio dva MAKA koji su kod mene otvorili. Ja ne koristim nikakvi VPN,zivim u Njemackoj. Dakle.....mozda je tako....mozda i nije. vlado ti si u njemackoj nemoj druge zavaravat da vpn netreba ko je hr sr bih njima treba utrefiti neki mac ali moras 10 pokusat da bi otvorio jedan ili ni jedan nosikiriki je u njemackoj i njihovi mac rasiren po cijeloj eu pa i dalje sa vpn ti otvaras mac ako j u austriji ili u nekoj drugoj drzavi a ti u hr ili u sr ili bih nemozes bez vpn, barem ja tako radim 70% mac exyu ai druge otvorimn svaku adresu proverim odakle polazi i gdje salje
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:06 | Poruka broj: # 2205 |
Status:
| Quote ivan202 ( ) ukovic1962 otvaras sa VPN Austrija ako nemas VPN tesko mozes nesto gledat
vladogrgincic Drug, mozda je tako a mozda i nije..... Kolega je od mene dobio dva MAKA koji su kod mene otvorili. Ja ne koristim nikakvi VPN,zivim u Njemackoj. Dakle.....mozda je tako....mozda i nije. vlado ti si u njemackoj nemoj druge zavaravat da vpn netreba ko je hr sr bih njima treba utrefiti neki mac ali moras 10 pokusat da bi otvorio jedan ili ni jedan nosikiriki je u njemackoj i njihovi mac rasiren po cijeloj eu pa i dalje sa vpn ti otvaras mac ako j u austriji ili u nekoj drugoj drzavi a ti u hr ili u sr ili bih nemozes bez vpn, barem ja tako radim 70% mac exyu ai druge otvorimn svaku adresu proverim odakle polazi i gdje salje Drug, ne zelim nikakvu zajebanciju...... Neka ti kolega ukovic1962 to objasni ako on to zeli. Posalji mu PP i sve okay......jebe se meni za to!!!
|
|
| |
deanmorozin | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:12 | Poruka broj: # 2206 |
Poruka: 142
Status:
| Ok,koja je opcija najbolja za vpn besplatna da li ona pomaže ili placena koliko bi to novcano kostalo.
|
|
| |
ivan202 | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:13 | Poruka broj: # 2207 |
Status:
| vecina exyu adresa polaziste im je njemacka ceska francuska nizozemska irska a naj vise se otvaraju NL,A,D i HR ip Zagreb
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:22 | Poruka broj: # 2208 |
Status:
| Quote deanmorozin ( ) Ok,koja je opcija najbolja za vpn besplatna da li ona pomaže ili placena koliko bi to novcano kostalo. Najbolja opcija je da se nesto naucis....vjerovatno se nisi nista naucio
|
|
| |
autsajder | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:24 | Poruka broj: # 2209 |
Poruka: 206
Status:
| Quote vladogrgincic ( ) Glupane,da znas koliko si glup nebi ovde zajebavao. Mlatiti praznu slamu je i za tebe nesto....tu ne gresis!!! O svim drugim stvarima.....ne zelim sada...ja imam a ti mozes drkat kurac!!!!!!!!!!!!!!!!! Sada cekam na sve koji su hrabri.........toga treba banirati i slicno. Jednom sam vidio......nekakvi bind....neka se i on javi!!! Opet vrijeđaš, šta ću sa tobom. Pa ne vadiš taj k. iz usta I što sad spominješ uvaženog kolegu Binda, šta ti je on skrivio. Bind je više stvari zaboravio prošle nedjelje nego što si ti u svom životu naučio .
|
|
| |
ivan202 | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:25 | Poruka broj: # 2210 |
Status:
| ja imam placeni ProtonVPN i zadovoljan sam jer koristim kodi i postavljam torrente na yubraca .net,moze free ali ti nedaje puno mogucnosti, nisu skupi koliko piva popijes i kutija cigareta potrosis to je to
|
|
| |
deanmorozin | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:27 | Poruka broj: # 2211 |
Status:
| Samo zelim da.vidim sto drugi misle i znaju o tome,covijek uci dok god je ziv.
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:30 | Poruka broj: # 2212 |
Status:
| Quote deanmorozin ( ) Samo zelim da.vidim sto drugi misle i znaju o tome,covijek uci dok god je ziv. Slazem se tu potpuno...... Sta si ti naucio???
|
|
| |
deanmorozin | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:31 | Poruka broj: # 2213 |
Status:
| U pravu si koliko covijek para potroši na.gluposti bitno.je.da to ima.svrhe zato i pitam pa vi probati.
|
|
| |
deanmorozin | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:33 | Poruka broj: # 2214 |
Status:
| Vlado dosadan si ko proljev!
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:41 | Poruka broj: # 2215 |
Status:
| Quote deanmorozin ( ) U pravu si koliko covijek para potroši na.gluposti bitno.je.da to ima.svrhe zato i pitam pa vi probati. Nisi ti nikakvi Diplomat.... Kada Vlado nesto pita onda moze odgovor.... Ako ga nemas onda si jadan i izgubio si svoj obraz. Danas sam nekim clanovima pomogao.....sve bez imas blabla... a ti se uvlacis u dupe za nekakvi MAC ...................
|
|
| |
deanmorozin | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:52 | Poruka broj: # 2216 |
Status:
| Ne treba mi nikakav Mac i sve sto si napisao ali u svakom slučaju hvala ostalim članovima na informacijama.
|
|
| |
simulator | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:53 | Poruka broj: # 2217 |
Poruka: 2
Status:
| Molio bih neki mac i portal za gradinu, ili neki nas server gde imaju serije nase i turske! ? :) hvalaaaa . PM
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 21:54 | Poruka broj: # 2218 |
Status:
| Quote deanmorozin ( ) Vlado dosadan si ko proljev! Proljev si ti....i mozda jedan drugi!!! Jednaki ste jer ste nule.... Pokazi nesto,sta si ti postavio u Forum!!! Saka jada...sakrij se.....tvoji pametni postovi idu mi na sve hormone
|
|
| |
deanmorozin | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 22:00 | Poruka broj: # 2219 |
Status:
| Ne da si proljev nego proljev svih proljeva!
|
|
| |
vladogrgincic | Datum: Srijeda, 21.10.2020, 22:06 | Poruka broj: # 2220 |
Status:
| Quote deanmorozin ( ) Ne da si proljev nego proljev svih proljeva! Za tebe.....svemirac.... Ne samo za tebe nego i za mnoge druge. Ti si nula i to ces biti uvjek
|
|
| |