Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
PS: Ove zadnje streamove nettv obavezno stavljajte u HIDE (bar 20 postova),vec se pojavljuju na Facebook, ovi streamovi rade super nekoliko mjeseci bez problema
Ako su tocne tvoje upute koje si objavia u svezi stavljanja strimova u hide i spojler ( one koje se vrte na vrhu svake stranice ) "Primjer: [ spoiler=IME KANALA][ hide=30] VASI STREAMOVI OVDJE [ /spoiler][ /hide]" onda ta scripta ne radi kako treba , jer ja svaki put stavim strimove u spojler i u hid ponavljam ja svaki put stavljam strimove u spojler i hide
Aj sad nek netko vidi jesu li svi moji danasnji strimovi u spojler i hide jer ja sam ih stavia u spojler i hide i reci mi kad idem na edit posta zasto onda ne pise hide=50 iako sam ja stavia , vec pise samo hide
ponavljam ako vi ispod 100 strimova vidite nettv listu danas objavljenu sa moje strane onda spojler i hide ne rade kako treba
jov1 i bez ovo i 700 hide da stavis sve se vidi kao ovi na SF mislat da se se zastitili .hehehehihihihe kakvi glupi ljudi e sad mozem da stavim ovi post na bobanku ot amisa sa 500 hide da vidite koliko vredi ova zastita.