Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
massan9678 Druze to su stremove iz 1500 godina sada smo 2014 godina gledat se HD kanali strimove koj idut na 10000-18000kb/s gde mi reklamiras stremove koj idut 100kb/s i nista se nevidi .
THE STREAM LIVE TV Schedule 16/02/2014 19:00 ATHLETIC BILBAO vs ESPANYOL CH2 CH11 CH1 20:45 ROMA vs SAMPDORIA CH6 CH8 CH9 21:00 SEVILLA vs VALENCIA CH11 21:00 ST.ETIENNE vs MARSEILLE CH4 CH12
golica Druze uzimaj si lekove redovno samo oni moze da ti smalat muka za da gledas Marsa ti treba satelita a u Slovenia nema kosmicka agenzija za to druze gledaj SLO1,2,3 i se raduj ce radat ovi ,ostalo ostavi na drugi.hehehehihihi Druze nema na ovi forum niko velik sve sa obicni ljudi sa prazni dzepove ko hocat da gledat dzabe .Veliki ljudi druze se nalazat na jedan drug forum tamo ima boga ,svetski legenda ,zentar for na balkana i bilo sta.Evo vidi Galkticeska kopi legenda Sota sta pise na clan koj go je upozoril da je (copy-paste velemajstor)sta sledi posle:hehehehihihi (Nemoj da revoltiras mene i prozivas po forumu nece ici na dobro ovo je moja preporuka kao covjek covjeku a to sto ti imas problem i nemozes doc do nekih kvalitetnih kanala o tom se dogovori sam sa sobom kako ces i na koji nacin doc do njih ako uopste mozes i zahvali se tvojim prijateljima sto te odaju sta i kako gledas koje probleme imas oko pronalazenja lista tj. kanala bolje da cutis i uzivas dok mozes ako imas uopste u cemu jer sa tobom i tebi slicnima trebalo bi ostrije da se cesete gdje vas nikad nije svrbilo sram te bilo ti imas nekog da prozivas prvo si zasro samog sebe jer sam ti dokazao da nisi u pravu onda opet prozivas mene u vezi brisanja postova dovoljno je ako ja napisem da je post Spam itd.. i sta ti imas tu da se bunis ?? na forumu si kao i svi ostali niko nema prioritet po bilo kom pitanju svi smo isti samo sto se ti pravis malo pametan a u stvari g..p si ko k...c tako treba sa vama dosta sam ja vas tolerisao i vasa sranja koja ste meni pisali psovali mi familiju da nepisem sta sve ne a ja ?? nikad nisam nikome nista lose napisao NIKAD srami se svojih godina ponasas se gore od dijeteta koji ide u djeciji vrtic Meni ni najmanje nije potreban IPTV jer sam si uzeo Total Tv pre 3 nedelje a da imam liste koje rade i po 6 mjeseci to stoji i nema vrhunskog kanala kojeg ja nemam i NIKAD necete ti i tebi slicni doci do njih NIKAD zapamti to dobro ustvari sta se ja tebi pravdam ko si ti u mom zivotu ?? NIKO Evo i tebi malo da isparis oci) Tam je tvoje mesto idealno se uklapas u nihova shema.hehehehihihi Ajde zivel i pozdrav iz Marsa.hahahahihihi
ima jedan forum sa moj kod neradi se o placanju nego o poverenju ko zeli da placa nek plati
Added (16.02.2014, 21:17:59) --------------------------------------------- pizorko sota tebe naucio neke stvari da bi ti bio glavan ove sotu nediraj jer on covek za tebe zakon ne kopira ko ti
Added (16.02.2014, 21:20:36) --------------------------------------------- sbb na private delim