Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
ima toga jos more , ali dosta je , u dogledno vrijeme necu vise nista postavljati jer me napadaju pojedini clanovi , a ja dalmatinac temperamentni odmah uzvratim zestoko i eto svadje , rasprave i tome slicno ...... pozdrav svima od nolte-a
Mozes poslati meni neku na pp,ja te ne napadam.Pozzz
ima toga jos more , ali dosta je , u dogledno vrijeme necu vise nista postavljati jer me napadaju pojedini clanovi , a ja dalmatinac temperamentni odmah uzvratim zestoko i eto svadje , rasprave i tome slicno ...... pozdrav svima od nolte-a
Jel ima sta novih liste nolte?Ne sirim je i ne napadam te :))
Off topic pitanje za Admina ili bilo kog ko moze pomoci.
Duze vrijeme nisam ulazio na forum, par puta sam pokusao al u zadnje vrijeme nista mi ne radi. Ne mogu da se normalno logujem, tek preko sign up opcije. Spoiler-e takodje ne mogu da otvorim, koristenje ugradjenih quote, code, hide i ostalih opcija prilikom "New replay" ne radi. Error Console u svim browser-ima preko raznih user-agenata (Chrome, Internet Explorer, iOS, Android, Windows Phone, Opera, Safari) javljaju mi veliki broj JavaScript gresaka. Ako je neko imao slicne probleme neka odgovori , i da li je uopste omogucen SCRIPT_DEBUG na forumu. Ako moze odgovor ovde jer pp je takodje van funkcije Pozdrav