Obavezno streamove stavljajte u SPOILER i HIDE,zabranjeno postovanje XXX kanala (osjencite stremove i kliknete na spoiler,ponovo osjencite streamove i kliknete na hide)
Code
[hide][spoiler] ........OVDJE IDU VASI STREAMOVI........ [/spoiler][/hide]
Pozdrav. Da li zna neko zašto se tvviet ne može gledati preko play liste tj. preko rtmp (rtmp://37.187.140.228:1935/live2/History?u=playtest&p=play05) Port 1935 je nepromjenjen, izgleda da je promjenjen playpath....?
Da, morao sam ukinuti tu mogucnost iz cistog razloga sto po serveru imam 500mb garantovanog uploada. Korisnici aplikacije ili koji gledaju preko stranice vuku sa 5 sinhroniziranih servera, tako da je u tom slucaju upload 2500mb. Medjutim, preko liste, spajate se samo na jedan server. Ovaj forum je koliko vidim po konekcijama na moj server jako posjecen i vrlo brzo broj konekcija dodje do maksimuma.
Svaka skripta koju ste objavljivali je sadrzala ime i sifru koja je bila public, tako da se ne ljutim, nego sam morao to uraditi radi korisnika koji placaju uslugu.
Takodjer, uskoro ce biti pc app, tako da cete opet biti u mogucnosti gledati na slican nacin, odnosno kada objavljujem public login podatke. Pozz