Mladić iz Zvornika sa Ibrinim ocem snima pjesme u Švedskoj
Damir Karaosmanović, poznatiji kao Damiro, talentovani mladić iz Bosne i Hercegovine, više od 20 godina živi i radi Švedskoj, ima svoj muzički studio u Malmeu i u njemu trenutno snima pjesme ni manje ni više nego sa Šefikom Ibrahimovićem, ocem čuvenog Zlatana Ibrahimovića.

- Istina je. Neću odavati previše, ali super sarađujemo. Bilo je to kompletno iznenađenje. Ovih dana mi je na vrata pokucao Šefik. Bio sam tu sa ocem i lahko smo se dogovorili. Svom ocu sam rekao „Jesi li svestan ko nam je sada pokucao na vrata“- počinje priču  Damiro.

Vrlo brzo je sklopljen odličan odnos, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom Damirov otac svira gitaru, a Šefik pjeva kafanski hit „Na kraj sela čađava mehana“.

- I ja se dugo bavim muzikom. Više puta sam pokušao izdati CD, ali sam brutalno prevaren i sve su mi pare uzeli kao 16-godišnjaku. Zato sam se razočarao. Svoje pjesme sam postavljao iz hobija na Youtube. Dopale su se hiljadama ljudi pa sam na njihov nagovor odlučio da se ozbiljnije posvetim muzici. Naročito sam ponosan na pjesme „Kao iz bajke“ i „Volim te više od sebe“. Za njih ću uskoro i napraviti spotove, sa ljudima koji su radili za Severinu i MC Janka –kaže Damir.

On dodaje da su mnogi pozati muzičari snimali kod njega, ali ga na kraju nisu ispoštovali. Međutim neće da im otkriva imena, jer to nije njegov stil. Okrenut je muzici i snimanju svojih i pjesama sa Šefikom Ibrahimovićem.

 
Kategorija: Novo | Dodao/la: Sultan-Mirza (03.04.2016)
Pregleda: 1957 | Ocjena: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
avatar