Suprug preselio gladan, djeca su gladna…Molim vas pomozite!

Djelite objavu svi, ovo je žalosno, pročitajte tekst ispod i ko može neka pomogne ili barem podijelite ovu objavu Allah vas nagradio, Molim Allaha da olakša stanje ovoj porodici na slici…Amin!

Ko nije u stanju pomoći neka bar podijeli na svoj zid, možda se nađe neko ko može, a ko upućuje na dobro kao da ga i sam čini.
-Draga braćo i sestre,mjesec je rahmeta,mjesec je milosti i samilosti,sehurske sreće,mjesec predivnih iftara uz osmijehe sreće i sitosti,bezbrižnosti i rahatluka.

Nažalost nije nam svima isto,porodica za koju sada skupljamo pomoć je iz Stranjana i u teškoj situaciji su,nažalost preteškoj situaciji.Majka Mirsada koju vidite na slici,ima petero djece,djeca su uzrasta od ;6,8,14,16,19 godina.Još tužnije što nosi ova priča jeste da im je babo preselio,kada je posjećena ova porodica prošlo je sedam dana od smrti njihovog babe.
Ono od čega se ledi krv u venama,jeste da majka Mirsada kroz suze govori,da joj je suprug preselio gladan,zamislite kakva je to bol,a djeca više su gladna nego sita.Bez struje su zbog velikog duga,a radi sedmine od smrti njihovog oca,komšija je posudio struju.

Naša stranica (RUKA SRECE-Organizacija) organizuje prikupljanje,najviše u novcu,ali i u ostalim stvarima,svaka vrsta pomoći ovoj porodici je bitnija i više nego što možete zamisliti.
Nakon što skupimo nešto novca i hrane,naša stranica će posjetiti ovu porodicu,sve ćemo uslikati ili evenutalno snimiti i objaviti na stranicu,kako bi se uvjerili da je pomoć zaista stigla u prave ruke.

Molimo vas da ako niste u stanju pomoći ovoj porodici,da barem podijelite ovo,kako bi možda ovo došlo do nekog ko bi pomogao ovoj porodici.
Za vise informacije o slanju novca ili eventualno paketa sa hranom,obratite se u inbox stranice…
KLIKNITE OVDJE ZA VISE INFORMACIJA O POMOCI I STRANICI

Adresa i broj telefona za pomoc porodici:
Mirsada Doglod
Stranjani-Dolac
ZENICA
evo broj tel: 062 576 575

Kategorija: Novo | Dodao/la: Sultan-Mirza (04.07.2015)
Pregleda: 1680 | Ocjena: 5.0/1
Ukupno komentara: 0
avatar