IPTV - Ponuda i Potraznja
|
|
100jko | Datum: Nedjelja, 03.01.2016, 17:01 | Poruka broj: # 1 |
Poruka: 2077
Status: 
| Pravila reklamiranje foruma
1)reklamiranje samo u ovoj temi (IPTV - Potraznja i Ponuda) 2)reklamiranje moze biti jednom ili dva puta na dan (a ne jedna za drugom i to vise puta) 3) reklame nesmiju biti prevelike (size max 12) 4)reklame slika nesmiju takodze biti velike (max 200x200)
Dabi svi bili jednaki i pravilno se reklamirali molio bi sve clanove da se predrzavaju pravila ili u protivnom se brisu reklame. Takodze moguce sankcionisanje tog clana.Svim clanovima zelim uspjesno reklamiranje i veliki pozdrav.
SMIN
Poruku uredio mvg - Nedjelja, 03.01.2016, 17:02 |
|
| |
dzems | Datum: Subota, 17.06.2017, 21:55 | Poruka broj: # 3241 |
Poruka: 935
Status: 
| Milijunaš, ti za svoj novac mozes da kupis ce hoces ako ima bolje jeftinije to je super kupis uzivas
|
|
| |
Rema65 | Datum: Subota, 17.06.2017, 22:27 | Poruka broj: # 3242 |
Poruka: 76
Status: 
| Quote dzems (  ) Milijunaš, ti za svoj novac mozes da kupis ce hoces ako ima bolje jeftinije to je super kupis uzivas
PAMETNO RECENO
|
|
| |
iptvprovajder | Datum: Subota, 17.06.2017, 23:22 | Poruka broj: # 3243 |
Poruka: 103
Status: 
| IPTV FULL HD
Besplatan Test 24 Sata! Prije kupovine dajemo test listu 24H Kako biste se mogli uvjeriti u našu kvalitetu!
Poruku uredio iptvprovajder - Subota, 17.06.2017, 23:42 |
|
| |
Milijunaš | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 00:52 | Poruka broj: # 3244 |
Poruka: 2
Status: 
| Halooo dzems, pod jedan, što si zapjenio? di je zapelo? pod dva, ne upuštam se u priču sa ljudima koji ni pravopis ne znaju a koji se do četvrtog osnovne nauči, ali napravit ću iznimku pa ću ti odgovoriti,.
maxidaxiiptv? i ti dzems ste isti ( bitka na neretvi) je li tako, jeste, jesi li ti skuplji od maxidaxiiptv? jesi, je li ista lista? isti link? isti redoslijed programa? da.. jeste, sve je isto u potpunosti, nema razlike osim što si skuplji,.
Što se tiče ovoga od 6 eura, meni uopće ne pada napamet tražiti listu od istoga, zatraži sam pa provjeri, ja sam samo iznio činjenice koje su se pojavile i upozorio na nejasnoće, također iptv5plus@gmail.com imaju u ponudi sve što imate vi, također isti redoslijed programa i filmova i opet jeftiniji od tebe, njima sam slučajno poslao zahtjev za test prije par dana i dobio potpuno istu listu od njih a koju imam u pretplati od (bitka na neretvi) ništa mi nije bilo jasno, nude jeftiniju uslugu nego vi,.
Ja ne kupujem, niti od tebe dzems, niti od tvog frenda maxidaxiiptv koji je jeftiniji od tebe, meni nije bitna cijena zbog 2 eura, a kupujem od sasvim desetog čovjeka također bitka na neretvi koji je u potpunosti isti sa listama kao vašim i sa njime sam zadovoljan, iako je maxidaxiiptv jeftiniji, ja ovom svom platim skuplje,.
Ja sam samo pitao, da li su to vaši distributeri ili već što su, ja ću i dalje nastaviti kupovati od svog čovjeka koji ima programe od ( bitka na neretvi) jer sam zadovoljan njime, meni da je stalo u 2 eura, ja bi naručio od maxidaxiitpv,a jer je on najjeftiniji što se tiče bitke na neretvi, ili bi možda poslao ovome koji nudi bitku za 6 eura, ali pošto me to ne interesira ja znam od koga kupujem,.
Znači, ne pravi se pametan u nekim stvarima kad znaš da nisi, možda je nekomu veliko 2 eura ali meni nije, jer cijenim za sada ovog čovjeka, ali pošto si me povukao za jezik onda sam ti lijepo rekao da je tvoj frend ili distributer maxidaxiiptv jeftiniji od tebe a isti ste, pa se ti sad češi koliko hoćeš,.
A ja ovdje mogu imenom i prezimenom napisati od kog čovjeka kupujem a koji se uopće ovdje ne reklamira,.
Bolje Vam je provjerite ove koji se predstavljaju sa bitka na neretvi radi vaše reputacije nego što se prepucavaš sa mnom,.
|
|
| |
jovankajole2 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 02:08 | Poruka broj: # 3245 |
Poruka: 351
Status: 
|
P R O D A J E M -- IPTV Box !!!
Striker HD PLUS FULL HD IPTV Set Top Box T503wifi
ili
GSS MEDIA SET TOP BOX
CIJENA + AKTIVACIJA Box-a kod GSS MEDIJA kosta 130,00 €
PRODAJNA CIJENA = 50 % od kupovne cijene, znaci svega 65,00 €
Potrebna vam je samo Box-ova MAC adresa sa kojom uplacujete preko PayPal-a
vasu pretplatu kod GSS Media u Becu
Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu Box-a neka mi se javi na PM
|
|
| |
jovankajole2 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 02:09 | Poruka broj: # 3246 |
Poruka: 351
Status: 
|
PONUDA !!!
Trazite dobar i kvalitetan IPTV Servis ?
TV Kanali iz cijele Evrope
EX-YU & EUROPA - IPTV Kanali
Bilo gdje da se nalazite, nudimo za svakoga po nesto / za staro i mlado
Veliki broj filmskih i sportskih TV kanala u HD & FHD rezoluciji
Kontakt & Informacije iskljucivo putem E-Maila ....
Testirajte besplatno 24 sata
|
|
| |
iptvace1 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 06:24 | Poruka broj: # 3247 |
Poruka: 87
Status: 
| IPTV FULL HD
GARANTUJEMO KVALITETNU USLUGU!
IPTV je televizija putem interneta i neohpodno je da imate dobar internet preko 5 mb,da vam ne bi prekidali kanali tokom gledanja. GARANTUJEMO KVALITETNU USLUGU!
[TESTIRAJTE BESPLATNO 24H] Kontakt e-mail iptvace1@outlook.com VIBER BROJ +387 60 334 4808
Preko kojih uredjaja mozete gledati IPTV?
►Smart tv-u (Samsung i LG putem aplikacije Smartiptv ili SSIPTV), ►Enigma2 resiveri ►mag resiveri (250/254) ►PC ili laptop ►mobitel i tablet ►dreambox uredjaji ►svi android uređaji
|
|
| |
jalmina | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 09:17 | Poruka broj: # 3248 |
Poruka: 621
Status: 
| test na : iptv.bhiptv@gmail.com
|
|
| |
totaliptvstrem | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 09:50 | Poruka broj: # 3249 |
Poruka: 116
Status: 
| VAŽNO AKCIJA NA GODIŠNJU PREPLATU,¸

Mesec 8 eur,6 mesecii 40 eur, LISTA STABILNA BREZ buferinga godina nova cena 60 eura i sve to
total-iptvmax.com
emajl: total.iptvstrem@gmail.com
|
|
| |
dzems | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 11:29 | Poruka broj: # 3250 |
Status: 
| Milijunaš, sve ok uzivaj kupi od koga hoces sta sam ja reko tvoj novac tvoja kupovina a to sto neko daje za manju cjenu nije moj problem ja znam da bitku ne moze niko da dobije za 6e tako daje sve ok uzivaj
|
|
| |
mirzakralj2007 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 11:44 | Poruka broj: # 3251 |
Poruka: 42
Status: 
| Zbog raznih ponuđača i konkurencije je i napravljen ovaj forum. Ko ima neka nudi, ko voli neka izvoli, pa da vidimo. Ako neko nudi ovu listu za 6€ imaće mjesečno samo 1€ po korisniku, ali je velika vjerovatnoća da kod njega pređu mušterije od drugih skupljih resellera.
|
|
| |
smin | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 11:56 | Poruka broj: # 3252 |
Poruka: 5259
Status: 
| Milijunaš dzems i mirzakralj2007

imate temu za raspravu ovo je tema IPTV Potraznja i ponuda zato molim da se postuju pravila samo radi boljeg pregleda tema Sretno i uzivajte (jedan je zivot nema popravnog)
|
|
| |
bekoo69 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 12:36 | Poruka broj: # 3253 |
Poruka: 8
Status: 
| Best prices for IPTV
ITALY ALBANIA ARABIA DEUTCHLAND ROMANIA BELGIQUE UNITED KINGDOM NETHERLAND FRANCE PORTUGAL EX-YU RUSSIA SPAIN MACEDONIA INDIA TURKEY NORDIC LATINO USA BEIN SPORTS HOT +18
ITALY MOVIES ENGLISH MOVIES
1 Month = 6€ 3 Months = 15€ 6 Months = 30€ 1 Year = 45€
IPTV test lines are Free for 24 hours
Payment method: Bitcoin ONLY
|
|
| |
maxidaxiptv | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 13:08 | Poruka broj: # 3254 |
Poruka: 323
Status: 
| BITKA IPTV NAJBOLJA IPTV PONUDA
Neverovatna ponuda preko 800 najboljih kanala. Preko 1000 domacih filmova,strani filmovi sa prevodom,nemacka videoteka i exyu serije. Besplatan Test na 1 dana dostupan svima. Nova lista u ponudi: NOVO KANALI SA EPG Vracanje programa 72h unazad. KONTAKT: e-mail:maxidaxiptv@gmail.com
Svi ex-yu kanali + svi sportski,muzicki,najbolji filmski kanali,HD kanali. U meil poruci navedite koji uredaj koristite da bih smo mogli poslati odgovarajucu listu. IPTV listu programa mozete gledati na slijedećim uređajima: >Smart tv-u (Samsung i LG putem aplikacije Smartiptv ili SSIPTV), >Enigma2 resiveri >mag resiveri (250/254,256/257) >PC ili laptop >mobitel i tablet >dreambox uredjaji Sve to na jednom mestu po neverovatnim cenama,najbolji kvalitet slike. Proverite zasto smo najbolji necete se pokaljati. Najbolji i najbrzi serveri,najbolje cene.
|
|
| |
dzems | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 14:29 | Poruka broj: # 3255 |
Status: 
| NAJBOLJA IPTV USLUGA-PREKO 3000 VRHUNSKIH KANALA !!! **ARENA 1,2,3,4 5 6 HD,HBO,CINEMAX,FOX,SKY,PINK! ** >NE TREBATE SE VIŠE BRINUTI KAKO GLEDATI NAJBOLJE STRANE I DOMAĆE KANALE A NEMATE ILI NEMOŽETE MONTIRATI SATELITSKU ANTENU!!! >IMATE SMART TV A NEZNATE ŠTO SA NJIM...GLEDAJTE PREKO 100 VRHUNSKIH KANALA U NAŠOJ IPTV PONUDI! >SVE TO SA JEDNIM DALJINSKIM,BEZ DODATNIH RECEIVERA I UREĐAJA !!! >ILI...DOVOLJNO JE DA IMATE LAPTOP,KOMPJUTER,RECEIVER,ANDROID TV BOX,ANDROID MOBITEL,TABLET.. BITKA IPTV NOVO U PONUDI PREKO 3000 KANAL SA NEMACKA VIDOTEKA DOMACI FILMOVA EY YU VIDEOTEKA ZA SVE INFO NA MEIL alinhd@hotmail.com
|
|
| |
Rema65 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 14:43 | Poruka broj: # 3256 |
Poruka: 76
Status: 
| http://www.niacam.com/
jeli neko probao ovo
|
|
| |
iptvprovajder | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 15:34 | Poruka broj: # 3257 |
Poruka: 103
Status: 
| IPTV FULL HD
Besplatan Test 24 Sata! Prije kupovine dajemo test listu 24H Kako biste se mogli uvjeriti u našu kvalitetu!
|
|
| |
vuduo2 | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 16:17 | Poruka broj: # 3258 |
Poruka: 184
Status: 
| /// IPTV 100% quality ///
♠ WEB STRANA : Chino`s Web Page♠
♠ WEB STRANA EX-YU: Chino`s Web Page♠
♠ Server bez trzanja i opterećenja u ponudi ♠ ♠ Našu uslugu možete na više uređaja pratiti ♠
♠ Smart TV (Samsung i LG aplikaciju Smart IPTV ili IPTV SS) ♠ ♠ Enigma 2 prijemnika, Dreambox uređaja, Vu +, itd ... ♠ ♠ Mag prijemnik (250/254, W1, W2..etc) ♠ ♠ PC ili Laptop sa VLC Player i drugim ♠ ♠ EPG & Logo koja omogućuje TV raspored i logotipove kanala u XBMC-u/Kodi-u Mag box ♠ ♠ Mobile i Tablet ♠ ♠ svih Android uređaja ♠ ♠ Preostaje na vama za potraznjom test Liste! ♠ ♠ Liste se mogu dobiti bez Erotik kao i Vod Filmova po zelji koristnika ♠ ♠ Ne nudimo praznu priču i bezveznih Reklama ♠ ♠ Nudimo i CS cccam i oscam linije ♠ ♠ Plaćanje putem PayPal ♠ ♠ Svi kontakti na PM ili na vuduo2@eclipso.at ili na Web-strane navedenih gore u Linku ♠
LISTA FAVORITA:
♠ HRVATSKA ♠ ♠ BIH ♠ ♠ SERBIA ♠ ♠ PINKOVI ♠ ♠ FILMOVI SUBTITLE ♠ ♠ DOCUMENTARNI ♠ ♠ DJECIJI ♠ ♠ MUZIKA ♠ ♠ SPORT ♠ ♠ NJEMACKA ♠ ♠ DANSKA ♠ ♠ SLOVENIA ♠ ♠ CRNA GORA ♠ ♠ MAKEDONIJA ♠ ♠ ROMANIA ♠ ♠ x-x-x-18+ ♠ ♠ RADIO STANICE ♠ ♠ FILMOTEKA STRANI ♠ ♠ FILMOTEKA DOMACI ♠ ♠ FILMOTEKA DOMACE SERIJE ♠ ♠ FILMOTEKA DJECIJI ♠ ♠ FILMOTEKA DOKU ♠
|
|
| |
IPTVMojaNet | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 16:24 | Poruka broj: # 3259 |
Poruka: 15
Status: 
| www.iptvshopp.com
== IPTV Shop ==
U ponudi 800 Kanala odlične kvalitete i stabilnosti Videoteka+EPG+LOGO Uskoro i TimeShift u ponudi !!!
Najbolji izbor domaćih i stranih kanala Besplatan test u roku od 24h! IPTV(Internet protocol television) je televizija putem interneta
-Preko kojih uređaja mozete pratit IPTV Shop:
-Smart TV -Resiveri(Android box,Mag 250-254,enigma itd...) -Računar/Laptop -Mobilni/Tablet
Kontakt info:
Mail: IPTVShopp@gmail.com Viber: +38762924040
Akcija do kraja mjeseca!!! Cijene: 1Mjesec-8€ 3Mjeseca-20€ (Ušteda 4€) 6Mjeseci-40€ (Ušteda 8€) +Gratis 1Mjesec!!! 12Mjeseci-70€ (Ušteda 26€) + Gratis 2Mjeseca!!! Budite i vi jedan od mnogih zadovoljnih korisnika IPTV Shop
|
|
| |
sasodaniel | Datum: Nedjelja, 18.06.2017, 17:18 | Poruka broj: # 3260 |
Poruka: 368
Status: 
| stavite ovo u vlc i imate popis kanala ako ste zainterisovani pogledajte listu http://evropa.dyndns.tv/LISTA.m3u KOJE ZAINTERESOVAN MOZE TEST DA SE UVERI I DA KUPI NORMALNO cena dosta pristupacna u zavisnosti 60 eura na godinu dana odgovaram samo na skype: sasodaniel2 u ponudi ide i gratis shering sa full programama ako ste na satelitski resiver!!!
VAZNO !!! primam samo seriozne reseleri koje hoce da rade !!!!!10 usera = 300 eura !!!!! RESTRIM OD 3-5 EURA minimum 15 strima UPLATA MOZE SKRILL, PAYPAL, WESTERNUNION ILI LOKALNO (MKD,HR,SRB) SVE MOZNE UREDZAJI ZA IPTV PODRZANI
NAD 200 FILMOVA SAMO OD 2016-2017 SA PREVODOM , I NORMALNO FILM PO ZELJI
BEZ KONKURENCIJA
PODOBRO SAMO ZDRAVLJE!!! ==============================================================
|
|
| |