Kako ste zadovoljni sa vašim IPTV-om?
|
|
mirzakralj2007 | Datum: Četvrtak, 24.11.2016, 01:35 | Poruka broj: # 1 |
Poruka: 42
Status: 
| Pozdrav svima! Htio sam da otvorim novu temu u kojoj bi svi forumaši imali priliku da napišu nešto o svojim iskustvima sa IPTV-om i da preporuče dobre servise ili nas upozore da obratimo pažnju na pojedince.
|
|
| |
kali | Datum: Srijeda, 26.04.2017, 21:01 | Poruka broj: # 361 |
Poruka: 53
Status: 
| Quote extratv (  ) Imas li pametnija posla umjesto ovdje da pises gluposti.
pa ti iptv profesionalac pises gluposti i gadosti,nismo ti mi krivi sto ti niko neuzima iptv :)
|
|
| |
aganovicharis | Datum: Srijeda, 26.04.2017, 21:17 | Poruka broj: # 362 |
Status: 
| Vala taj Extra TV nista ne valja, poneke kanali mu stalno blokiraju. Ja sam vala probao Bitka IPTV ili Two Brothers i moram reci da je IPTV njihov bolji od Extra TV.
|
|
| |
kali | Datum: Srijeda, 26.04.2017, 21:42 | Poruka broj: # 363 |
Status: 
| Bitka i Two Brothers puno bolji od Extra Tv,testao sam sviju i volim svaka tri mijeseca da promijenim provajdera tako da cesto trazim i testam druge i koji mi se svidi uzmem ga na par mijeseci.A Extra Tv nema ni 50 korisnika nebi smanjio on cijenu 40% da on ima preko 300,to je ono daj sta das da pokrijem troskove :)
|
|
| |
aganovicharis | Datum: Srijeda, 26.04.2017, 22:22 | Poruka broj: # 364 |
Status: 
| Tako je. Na pocetku je mu cjena bila 15e a sad je 9e. Tu se vidi da mu prodaja ne ide. A on nek govori da ima preko 300 pretplatnika, sigurno je ih kupio na eBay haha.
|
|
| |
milanjaric1234 | Datum: Četvrtak, 27.04.2017, 00:21 | Poruka broj: # 365 |
Poruka: 20
Status: 
| sta vi balavite,covjek je ponudio ako vam ne valja nemoj da uzmete i to je to,sta izigravate mangupe .svi ste pametni kad treba kenjatt po nekome,tako lecite svoje komplekse,sigurno su vas rano odvojili od sise pa ste takvi..antrage
|
|
| |
teamdreameu | Datum: Četvrtak, 27.04.2017, 05:59 | Poruka broj: # 366 |
Poruka: 22
Status: 
| cekaj ti si sad magup jel zelenkovacki blavore ti sad imas kopleks radjanja i ono krava tele uzmi svoje to vime i dudlaj sam
|
|
| |
mark2302 | Datum: Četvrtak, 27.04.2017, 09:59 | Poruka broj: # 367 |
Poruka: 138
Status: 
| ljudi nema smisla..........
|
|
| |
smin | Datum: Četvrtak, 27.04.2017, 11:52 | Poruka broj: # 368 |
Poruka: 5259
Status: 
| Ovdje ce covjek morati biti policajac, nevolim i nezelim vrijedjanje zato mogu komentari ali vredjanje neide. Molim da se malo kontrolisete sa izjavama. Drugarski pozdrav
|
|
| |
kali | Datum: Četvrtak, 27.04.2017, 11:54 | Poruka broj: # 369 |
Status: 
| @milanjaric1234 ovdje niko nikog nenapada a nisi komentarisao njegovo kad je prvi poceo da pise gadosti kao npr. govna i za two-brothers pise two- govna,a ja sam ga pitao u vezi iptv i cijene a on je odgovorio da mogu dobiti govna.Zato ti se nejavljaj i nepametuj i neglumi ti mangupa jer ocito si neki mlakonja kad si ovako jak na tipkanju.
|
|
| |
zeljkotamburovic | Datum: Četvrtak, 27.04.2017, 15:35 | Poruka broj: # 370 |
Poruka: 78
Status: 
| -----
|
|
| |
Pixa | Datum: Subota, 29.04.2017, 20:22 | Poruka broj: # 371 |
Poruka: 11
Status: 
| Pozdrav Imao sam i ja prilike testirati nekoliko iptv servisa i imao sam sa svima problema da su kanali kocili i kad su bile vazne utakmice da je bilo negledljivo. Pa onda trazi po alternativnim kanalima gdje se moze gledati pa propustis pola tekme itd. Uglavnom lose.. Testirao sam i listu od two brothers ali je bio isti problem. Svi koje sam probao imaju problema sa RTL televizijom hr koja im jako koci... Trenutno imam na probi iptv i ima jako malo zastajkivanja ali kad gledam HD kanale ponekad mi slika malo muti tj. nije sve fluidno kako bi se reklo ali za nekoliko sekundi se popravi i tako svakih par minuta Znal li tko ko ima FULL HD signale kod programa koji idu u HD kvaliteti ?
|
|
| |
DIVAK22 | Datum: Ponedjeljak, 01.05.2017, 11:43 | Poruka broj: # 372 |
Poruka: 360
Status: 
| Quote Pixa (  ) Pozdrav Imao sam i ja prilike testirati nekoliko iptv servisa i imao sam sa svima problema da su kanali kocili i kad su bile vazne utakmice da je bilo negledljivo. Pa onda trazi po alternativnim kanalima gdje se moze gledati pa propustis pola tekme itd. Uglavnom lose.. Testirao sam i listu od two brothers ali je bio isti problem. Svi koje sam probao imaju problema sa RTL televizijom hr koja im jako koci... Trenutno imam na probi iptv i ima jako malo zastajkivanja ali kad gledam HD kanale ponekad mi slika malo muti tj. nije sve fluidno kako bi se reklo ali za nekoliko sekundi se popravi i tako svakih par minuta Znal li tko ko ima FULL HD signale kod programa koji idu u HD kvaliteti ? Koristis iptv koje je prava izmama i ovi HD kanali koje nazivas- sa kanale bolje sa slika a ne HD za to ti se desavat takvi stvari.
|
|
| |
teamdreameu | Datum: Ponedjeljak, 01.05.2017, 16:49 | Poruka broj: # 373 |
Poruka: 22
Status: 
| Koristis iptv koje je prava izmama i ovi HD kanali koje nazivas- sa kanale bolje sa slika a ne HD za to ti se desavat takvi stvari. sta napisa pisac molim te pojasni posto je ovo kao da je krleza pisao
|
|
| |
Pixa | Datum: Ponedjeljak, 01.05.2017, 18:21 | Poruka broj: # 374 |
Poruka: 11
Status: 
| Da budem iskren , ni ja nisam shvatio sto je zelio kazati ....
|
|
| |
mitko0213 | Datum: Ponedjeljak, 01.05.2017, 22:16 | Poruka broj: # 375 |
Poruka: 60
Status: 
| imam pitanje za dzemsa. zbog cega mi ne rade kanali koje sam platio,znaci nije mi istekla pretplata koja traje jos 5-6 meseci. i zasto se ne javlja?????
|
|
| |
zeljkotamburovic | Datum: Utorak, 02.05.2017, 01:40 | Poruka broj: # 376 |
Poruka: 78
Status: 
| ----
|
|
| |
radaljacvladan | Datum: Utorak, 02.05.2017, 14:56 | Poruka broj: # 377 |
Poruka: 5
Status: 
| u sustini svi iptv provajderi ne mogu da ponude pravi kvalitet HD slike. najbolje je uzeti direktno od ( MTS ili SBB ) mislim na srbiju i gledati kvalitetno i pravu rezoluciju. Skuplje jeste , ali je ono sto svi trazimo. Sto se tice ponude , ima puno kanala koji su u HD ponidu , a ono rezolucija 576p ili u najboljem slucaju 720p.
|
|
| |
RedDevilsIPTV | Datum: Utorak, 02.05.2017, 18:54 | Poruka broj: # 378 |
Poruka: 71
Status: 
| Ima ima i provajdera sa FHD slikom i visokim bitrate. :)
|
|
| |
darioandjelic | Datum: Utorak, 02.05.2017, 19:00 | Poruka broj: # 379 |
Poruka: 5
Status: 
| Da li je netko od vas probao Niš-IPTV ? Čini mi se da su novi, ima sam test i super je ali nisam do sada cuo za njih, iako nisam ni nesto iskusan u tome ali me zanima da li je netko uzimao i kakav je kvalitet ?
|
|
| |
dzems | Datum: Utorak, 02.05.2017, 22:12 | Poruka broj: # 380 |
Poruka: 935
Status: 
| mitko0213, kad si kupijo ja vi se na meil svi koji su kupil gledaju javi se na meil da vdimo sta je problem ako si platijo gledaces nikakav problem nije
|
|
| |