Kako ste zadovoljni sa vašim IPTV-om?
|
|
mirzakralj2007 | Datum: Četvrtak, 24.11.2016, 01:35 | Poruka broj: # 1 |
Poruka: 42
Status: 
| Pozdrav svima! Htio sam da otvorim novu temu u kojoj bi svi forumaši imali priliku da napišu nešto o svojim iskustvima sa IPTV-om i da preporuče dobre servise ili nas upozore da obratimo pažnju na pojedince.
|
|
| |
kali | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 20:42 | Poruka broj: # 401 |
Poruka: 53
Status: 
| niste sami sto je EXTRA IPTV prevario,klasicni prevarant, ja poznajem jos ljudi sto ih je prevario.
Poruku uredio kali - Četvrtak, 04.05.2017, 20:42 |
|
| |
aganovicharis | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 21:33 | Poruka broj: # 402 |
Status: 
| Taj Extra IPTV je grozan. On se bio hvalio da se kod njega moze gledati do 4 Uredjaja i da su kvalitetni. hajde bar ga vise ovdje nema. Neka nekog drugog zajebe a ne nas ovdje.
|
|
| |
sladi | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 21:39 | Poruka broj: # 403 |
Poruka: 113
Status: 
| Juce se oglasio sa njegovom ekstra ponudom, tako da je izgleda i dalje tu na forumu ? Ako je zaista prevara u pitanju ... ??? Mislim da bi u takvim slucajevima Admini / Moderatori trebali reagovati i takve ljude TRAJNO banovati !!!
|
|
| |
aganovicharis | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 21:44 | Poruka broj: # 404 |
Status: 
| Ne vjerujem da je on jos ovdje na forum, mozda je to neki drugi u pitanju ?
Sto bi stavio oglas na forum, ako je prevario ljude, mislim stvarno ?!
|
|
| |
kali | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 21:49 | Poruka broj: # 405 |
Status: 
| ja mislim da je najbolje ove koji se pojave mislim na nove da stave m3u listu i tako da se proba 3 dana,a ovdje se zna ko nije prevarantTWO brothers,bitka,maxi iptv i ovi ostali da ih sad ne nabrajam sto su ovdije mijesecima, a sve ove nepoznate zhtijevati javno staviti na forum listu na test vise od dva dana jer tesko je naci da neko daje test na tri dana a i vidjece se po linku ako je to necija lista od ovih poznati.
|
|
| |
kali | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 21:52 | Poruka broj: # 406 |
Status: 
| Quote aganovicharis (  ) Ne vjerujem da je on jos ovdje na forum, mozda je to neki drugi u pitanju ?
Sto bi stavio oglas na forum, ako je prevario ljude, mislim stvarno ?! pa nada se da ce mu jos neko nasijesti jer to su takve gnjide
Poruku uredio kali - Četvrtak, 04.05.2017, 21:55 |
|
| |
nunomar | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 22:04 | Poruka broj: # 407 |
Poruka: 410
Status: 
| extraiptv tu je na forumu trenutno pa neka se javno izjasni gospodin a.b zasto izvara ljude...
|
|
| |
dzems | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 22:11 | Poruka broj: # 408 |
Poruka: 935
Status: 
| ljudi ako ima te listu od tog sto vas je zajebo znate koja je cija je postavite tu mozda neko zna vlasnika pa moze da vam pomgne da vam se novac vrati nazada mozda vlsanik nezna sta se radi
|
|
| |
zeljkotamburovic | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 23:19 | Poruka broj: # 409 |
Poruka: 78
Status: 
| ----
|
|
| |
kali | Datum: Četvrtak, 04.05.2017, 23:43 | Poruka broj: # 410 |
Status: 
| http://185.2.82.147:25461/get.php....tput=ts
evo od EXTRA IPTV sto sam ja bio dobio za test
Poruku uredio kali - Četvrtak, 04.05.2017, 23:44 |
|
| |
stlouis | Datum: Petak, 05.05.2017, 02:18 | Poruka broj: # 411 |
Poruka: 135
Status: 
| Mislim da nema vlasnika od kojeg nisam kupio servis pa da kazem nesto a vec sam i prije govorio.Otprilike su to sve dobri momci bar po dopisivanju preko p.p. ili email a meni licno bas su bili korektni sladi,miro,nexttv i jos par njih da ne nabrajam redom.Izuzetno posteni,korektni i tehnicki potkovani sa ovim poslom.Malo sam imao problema sa sladiem(iskljucio mi servis zato sto nisam na vrijeme platio)ali se ne ljutim.Do mene je.Jedan koji je posebno bio drzak nije vrijedan ni spomena ostalih 99% vrlo korektni.Servisi koje nam nude malo me iritiraju jer sumnjam da iko ovdje trazi servis od 2-3000 kanala ali dobro uvijek postoji mogucnost da trazis od vlasnika da ti napravi listu po zelji.Mozda bi bila dobra ideja ako je moguce da mi sami mozemo izbrisati kanale koji nam ne trebaju.Neko ima djecu u kuci neko i punicu Boga mi pa kad saltaju kanale nalete na one xxx kanale pa se izbezume ne mogu ih prebaciti po pola sata.Otprilike to je to premda ja i dan danas zalim za servisom koji se zvao BigTv zaista su bili odlicni.Ok dobri su i ovi danas ali mene valjda oni nesto posebno odusevili.Poz. za vlasnike i nadamo se jos boljim servisima ,signalu,kvalitetu slike i sl.
|
|
| |
vuduo2 | Datum: Petak, 05.05.2017, 07:50 | Poruka broj: # 412 |
Poruka: 184
Status: 
| Jedna preporuka kolegama u Administraciji,sa novom sekcijom Prevarantiu kojoj bi korisnici uzimajucih Iptv ponudjaca mogli prijaviti takozvane teske slucaje,i na tu osnuvu dokaza banirati ovakve sa foruma!
|
|
| |
kali | Datum: Petak, 05.05.2017, 11:08 | Poruka broj: # 413 |
Status: 
| Quote stlouis (  ) premda ja i dan danas zalim za servisom koji se zvao BigTv zaista su bili odlicni.
@stlouis evo ti link za Big tv jos rade i jako su kvalitetni,jedni od jaci sa kvalitetom.
https://www.bigtv.eu/
|
|
| |
smin | Datum: Petak, 05.05.2017, 11:32 | Poruka broj: # 414 |
Poruka: 5259
Status: 
| Vidim da ste nezadovoljni sa nekima kao naprimjer sa (extraiptv) sada sam nasa on se zadnji puta pojavio ovdje na forumu pod ovim nikom (10.4.2017) tako da vise nije bio ovdje mozda ponovo radi pod drugim nikom sada kako radi vrlo je tesko reci dali radi za nekog ili sam nadze listu pa je proda zato sam rekao i pitao koje pouzdan mozda je bolje da malo i haka ali sigorna neko super cetiri uredzaja a sutra stane za stalno sto se tice extra iptv mogu ga banati ali to nije za vas rjesenje pojavi se pod drugim imenom i ponovo vam proda listu neko kaze dobra lista a jeftina a ona stane zato uzimajte koje ovdje dugo i koje sigoran ali ako treba nekom nesto neka se javi meni licno na PM odgovoricu kada budem imao vremena posto sam ovi dana malo zauzet tako da udjem pomalo ovdje ali cu se truditi da odgovorim sto je brze moguce Drugarski pozdrav i razmislite od koga uzimate liste jer mi vam tesko mozemo sta pomoci
|
|
| |
dzems | Datum: Petak, 05.05.2017, 12:20 | Poruka broj: # 415 |
Status: 
| tako je treba da se kupuju liste samo oda pouzdani ljudi covjek koji ne daje test hoce odam da mu se palti to je 99 posto prevara hoce u na pred novac za to nemoj da nasjeda te ako vam neda test znaci prevara je neka zato ne treba oda niko da kupuje te liste na 3 6 12 mj da se zaltite jeftino uzecu mjesecno je najbolje palcanje malo je skuplje ali ako te zajeb moze najvise 10e da uzme
|
|
| |
stlouis | Datum: Petak, 05.05.2017, 13:55 | Poruka broj: # 416 |
Poruka: 135
Status: 
| Quote kali (  ) Quote stlouis () premda ja i dan danas zalim za servisom koji se zvao BigTv zaista su bili odlicni.
@stlouis evo ti link za Big tv jos rade i jako su kvalitetni,jedni od jaci sa kvalitetom.
https://www.bigtv.eu/ Drug moj mozda ovo jeste onaj stari bigtv ali ovo ja nista ne razumijem.Haj kontaktiracu ih da vidim o cemu se radi.Ipak hvala i poz,
|
|
| |
zeljkotamburovic | Datum: Petak, 05.05.2017, 15:33 | Poruka broj: # 417 |
Poruka: 78
Status: 
| ----
|
|
| |
Kameni3697 | Datum: Petak, 05.05.2017, 20:26 | Poruka broj: # 418 |
Poruka: 4
Status: 
| Moze li netko preporuciti providera koji je stabilan? Imam 20 megabita i stekaju mi kanali u vecernjim satima. Trenutno imam bitka iptv.
ne zanima me broj kanala, zanima me stabilnost! Gledam na MAG 254
|
|
| |
dzems | Datum: Petak, 05.05.2017, 23:15 | Poruka broj: # 419 |
Status: 
| KOJI TI KANALI STEKAJU JARAN NA 20MB TO JE NESTO CUDNO DA TI KOCE JAV SE NA MEIL DA VDIMO SAT JE
|
|
| |
dzems | Datum: Petak, 05.05.2017, 23:17 | Poruka broj: # 420 |
Status: 
| JEIL AKO TEBI KOCE ON DA SVIMA KOCE TO JE MALO CUDNO
|
|
| |