CZ IPTV
|
|
jaravysk | Datum: Petak, 25.01.2019, 18:47 | Poruka broj: # 261 |
Poruka: 29
Status: 
| stuffo Zdar. Jak se zdá tak ty jsi taky pěkný trolo! Nejprve všem vynadáš a pak po nich něco chceš. Původně jsem ti nejprve chtěl poslat co jsi chtěl. Ale jak se ukázalo udělal jsem dobře že jsem to neudělal. Chtěl bych tě jen požádat aby jsi se začal chovat slušně a ne jako hňup. Nejsme tvoje děti a ani s tebou nikdo nepásl husu. Tak se uklidni! A nahodit sem Discovery co se jen tváří jako HD od Orange je podle mě jen pokus z někoho něco dostat. Tenhle link je už dávno veřejný. Řekni od jaké providera nabízíš na výměnu své linky a možná pouvažuju. Myslím ale že jsi jen nabubřelé trolo co nic nemá! Sorry. Copy/ paste dokáže každý. A jen malá otázka. Nač děláš své loga když můžeš použít bez problému třeba z Kodi? Zbytečná práce. Nebo šlehnuté z jiného zdroje.
|
|
| |
|
Master4 | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:10 | Poruka broj: # 263 |
Poruka: 39
Status: 
| ....
Poruku uredio Master4 - Subota, 26.01.2019, 19:51 |
|
| |
stuffo | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:11 | Poruka broj: # 264 |
Poruka: 7
Status: 
| Quote jaravysk (  ) stuffo Zdar. Jak se zdá tak ty jsi taky pěkný trolo! Nejprve všem vynadáš a pak po nich něco chceš. Původně jsem ti nejprve chtěl poslat co jsi chtěl. Ale jak se ukázalo udělal jsem dobře že jsem to neudělal. Chtěl bych tě jen požádat aby jsi se začal chovat slušně a ne jako hňup. Tak se uklidni! A nahodit sem Discovery co se jen tváří jako HD od Orange je podle mě jen pokus z někoho něco dostat. Tenhle link je už dávno veřejný. Řekni od jaké providera nabízíš na výměnu své linky a možná pouvažuju. Myslím ale že jsi jen nabubřelé trolo co nic nemá! Sorry. Copy/ paste dokáže každý. A jen malá otázka. Nač děláš své loga když můžeš použít bez problému třeba z Kodi?
Ty kkte! hnup seš ty když mě chceš ponížit veřejně. chudáku. co ty si za doktora kandídáta vět? co si o sobě myslíš?? výš na co slouží forum? proč se nechováš jak se na foru chovat máš? baran!
Quote Master4 (  ) stuffo je známý nelegál, tak mu pořád něco dávejte a on se Vám potom určitě ozve se speciální měsíční nabídkou s linky, které jste mu sami dali Mě ale nikdo nic nedal kromě toho spektra. Master4 Ty jsi přímo bůůuh a znáš mě nejlíp, dokoce lépe nežý já sám. a odedneška se budu k tobě modlit kreténe.
Nikdy nevieš kto zhodí tvoje linky len kvôly zisku! - Nevešaj linky na web! - Nebuď baran!
Poruku uredio stuffo - Petak, 25.01.2019, 19:28 |
|
| |
flegma8216 | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:34 | Poruka broj: # 265 |
Poruka: 5
Status: 
| Jako na jiných fórech tak i tady se objevují rady: Studuj. To bych rád, ale kde? Právě na to jsem se ptal, zda neznáte nějaké diskuze nebo fóra, kde by se člověk něco přiučil. Když jsem hledal satelit od ruských soudruhů, tak nebyl problém najít spoustu rad, jak to zařídit. Ale u IPTV buď nejsem schopen položit adekvátní dotaz vyhledávači nebo to je tak tajné, že jsem prozatím na nic nenarazil. Jinak si platím playlist, ale chci změnit providera na O2 a v tom playlistu jsou i jeho stanice, tak mám trochu obavy. Proto jsem uvažoval o TV od O2, ale některé programy, které sleduji nemají, tak ty jsem si chtěl najít.
|
|
| |
|
Master4 | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:44 | Poruka broj: # 267 |
Status: 
| Stefanko bude v Betlému?
|
|
| |
jaravysk | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:47 | Poruka broj: # 268 |
Status: 
| Master4 Jojo přesně jak píšeš. Kdysi se tomu za bolšána říkalo příživa. Žrout je to hrozné ale stojí za to. Jen ta moje se pak furt vzteká. A ano Discovery je jak v SD tak i HD každé má svůj program zvlášť. National Geographic Channel HD Rozlišení: 1920x1080 , National Geographic SD Rozlišení: 720x576. Tohle mu asi nikdo neposlal . Proto mu praská cévka.
|
|
| |
mskola | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:48 | Poruka broj: # 269 |
Status: 
| Stuffo: Ten, kdo zveřejnil link na Discovery jsi byl před pár dny Ty. Z toho linku jede pár stanic. Není divu, že ten link bude za pár dní mrtvý. Ono, škemrat o stanice umí doopravdy každý. Ohánět se: "Já mám, nehledám, nedám" a pod. je pro většinu uživatelů zde na fóru - irelevantní. Pravda je taková, že většina slováků začala před více než půlrokem zveřejňovat linky providerů (viz většina IPTV fór). Nestačil jsem se divit, kolik "hňupů" ze slovenska dokázalo zničit fungující link několik let během 10 minut. To, že ti někdo pošle link na Primu TV v ott, za to si můžeš sám. Nikdo Ti nebude dávat link, který dotyčnému běží 2 roky. Zničil by tím svůj playlist. jarajavysk: Ano, vždycky pokud se tu objeví linky v ts, za necelý dvě hodiny čtu,že: "Mě to nefunguje. Zvuk je opožděný...". Musím souhlasit s tebou, že se tu najdou tací, kteří hned brečí, že jim něco nejde. all: To je doopravdy tak těžký použít klíčová slova, aby jste si sami sestavili playlist a nikomu jinýmu ho nedávali? Nač čekáte, až to někdo za Vás udělá??
|
|
| |
jaravysk | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:51 | Poruka broj: # 270 |
Status: 
| Master4 Pokud má IČO. Na černo ho vzít nemůžu. Leda za čerta. Těch se bojí odmala i poldové.
|
|
| |
Master4 | Datum: Petak, 25.01.2019, 19:55 | Poruka broj: # 271 |
Status: 
| flegma8216: a o jaké stanice máš zájem? Třeba se něco najde. Ze svého nedám nic to je jasné, ale něco z internetu třeba co je pro někoho nedosažitelné by se třeba poslat dalo. Tím myslím weby, kam nemá každý přístup nebo se o nich moc neví a jsou tam sice už linky zveřejněné, ale funkční ( tím myslím zveřejněné a funkční už dlouhou dobu ). Tím se zároveň i ověří, jak moc se ti dá věřit
A jdu si změnit avatar nebo mi ta žlutá vypálí oči :)
jaravysk IČO mít nebude, protože ta jeho iptv je taky černota. Zkus mu nabídnout jen brigádu :D
Poruku uredio Master4 - Petak, 25.01.2019, 20:01 |
|
| |
QWERTy8183 | Datum: Petak, 25.01.2019, 20:02 | Poruka broj: # 272 |
Poruka: 12
Status: 
| Mskola : Neboli to iba Slovaci ... aj Cesi maju v tom prsti su to chori ludia podla mna to robia s vlastneho potesenia alebo choreho narusenia hlavy alebo Sikovny user co ma nelegalnu sluzbu a chce nalakat zakaznikov a viem o jednej takej a nemaju ju Slovaci ....
Ja sa snazím iba pochopit celemu princu IPTV od zakladov atd... pre konicek aj potechu... nikdy nic neodpalujem co najdem hladanim nie na google ... aj ked tam mam iba studijne materialy ziadny link co je na google nepojde vecne mozno iba pomaha to ze mas formu linku - zapisu ....
|
|
| |
flegma8216 | Datum: Petak, 25.01.2019, 20:06 | Poruka broj: # 273 |
Status: 
| Právě jsem nechtěl žebrat, chtěl jsem se trochu seznámit s problematikou. Mám zájem o Travel channel, Fine Living, CBS reality, History. Ty nejsou na astře a ani jsem je neviděl u kyslíka. Vlastně History tam je, ale v nejdražším balíčku.
|
|
| |
jaravysk | Datum: Petak, 25.01.2019, 20:14 | Poruka broj: # 274 |
Status: 
| Mám známého v polsku tak potom jedině Legie Varšava okopávač drnů? Už ho nechme být. Nerad jsem protivné na druhé i když si to zasloužil. Hezký večer.
|
|
| |
Master4 | Datum: Petak, 25.01.2019, 20:27 | Poruka broj: # 275 |
Status: 
| deleted
Poruku uredio Master4 - Subota, 26.01.2019, 19:50 |
|
| |
QWERTy8183 | Datum: Petak, 25.01.2019, 20:33 | Poruka broj: # 276 |
Poruka: 12
Status: 
| Je to smutnejsie bez neho ale tak to chodi :( nieco pride druhe odide vzdy najlepsie ak je ako taka zaloha zivot je kruty ked si neni moc dobry a vela casu do toho davas a aj tak musis stale hladat :( ... lebo nikdy nemas vsetko :( a najsmutnejsie ze to ani nenajdes .. ale stale hladas svetlo v tuneli :D
Poruku uredio QWERTy8183 - Petak, 25.01.2019, 20:35 |
|
| |
flegma8216 | Datum: Petak, 25.01.2019, 20:36 | Poruka broj: # 277 |
Status: 
| Master4 díky, zkusím rozkódovat pro mě dosud neznámou oblast.
|
|
| |
|
jurajama | Datum: Petak, 25.01.2019, 22:03 | Poruka broj: # 279 |
Poruka: 349
Status: 
| Master4, jestli hledaš Fine Living tak je ve Freesatu!
Poruku uredio jurajama - Petak, 25.01.2019, 22:34 |
|
| |
mskola | Datum: Petak, 25.01.2019, 22:28 | Poruka broj: # 280 |
Status: 
| jaravysk Což Stuffo nedokáže rozlišit, že se jedná u stanice jen o rozlišení obrazu. Jinak vysílají stejný obsah. Jedině, kdo stejný obsah nevysílá je Viasat History/ Viasat Nature od samostatných stanic. Navíc, od dnešního dne je i jiný programový obsah u erotické stanice Leo.
|
|
| |