Pre 2 dana za foru poskenirao izipizi, u pola minute izbacilo 30 makova.
Stavio u stb emu pro i gledam.Nema sta dobra ponuda,jedino slika zna biti malo mutna.
Zanima me zasto tu i tamo kad gledam nesto slika stane odjednom i moram opet load profile?
To se uglavnom desava popodne.Makovi su svi ok, max connection imaju 1 i active connection 0. Znaci niko drugi ne gleda,da bi zato me prekidalo odnosno izbacivalo.
Thaddeus78 Pre 2 dana za foru poskenirao izipizi, u pola minute izbacilo 30 makova.
Stavio u stb emu pro i gledam.Nema sta dobra ponuda,jedino slika zna biti malo mutna.
Zanima me zasto tu i tamo kad gledam nesto slika stane odjednom i moram opet load profile?
To se uglavnom desava popodne.Makovi su svi ok, max connection imaju 1 i active connection 0. Znaci niko drugi ne gleda,da bi zato me prekidalo odnosno izbacivalo.
Moguce,da me zastita prekida??
Malo pre sam proverio radi perfekno imam par lista jos se skenira ali radi super mozda je do tvog interneta.
Jutro samo da kazem da ovo sto ste mi poslali u PM ne radi nista smo sam kazaoako moze neka koja radi sa donacija kanalima i spori i lud zbunjen normalan ako moze u PM hvala unapred
Poštovanje svima na forumu,već duže vrijeme sam koristio portal( Dobra Zabava).Sad kada sam ušao u portal kaže da je Erorr,neznam dali je sad taj portal promjenio adresu ili I mac adrese.Ja se u to nerazumjem i zato sam ovdje da pitam nekog ko zna.Ako neko zna nešto oko bilo koje promjene nek mi pošalje poruku sa portalom i mac adresama koje rade.Eto toliko,i hvala vam svima unaprijed.
Malo pre sam proverio radi perfekno imam par lista jos se skenira ali radi super mozda je do tvog interneta
Ne internet radi super, imam paket 600/200 tako,da nije to. Fora je sigurno u blokiranju.Pusti me da gledam par minuta i onda sve stane. i onda idem napolje i opet load i opet isto.