Puzzle Igre su odlične mozgalice za sve nas koji smo ovisni od slagalica! Sve slike u igrici su HD, a opcije igranja su odlične. Možete da mijenjate broj dijelova i koristite pomoć tokom igranja. Probajte i sami, meni je bilo zabavno!
- Različit broj komada puzzle od jednostavnih do najsloženijih nivoa - Broj komada puzzle je dostupan za sve veličine uređaja - Klasičan ili moderan oblik puzzle
Postavi sebi izazov ili organizuj nadmetanje sa prijateljima unutar igrice slagalice i pokažI im šta znaš! Beskrajna zabava i različiti nivoi, od lakših do težih nivoa, čeka tebe i tvoje drugare u ovoj igri memorije !
Hej, društvo! Nedavno sam našla ove predivne mozgalice - Kul Igre Slagalice i Prave Puzzle Igrice, pa hoću da ih podelim sa vama. Nekako su me vratile u detinjstvo. :)
Hej društvo! Slaganje puzli nikada nije bilo zabavnije! Tri različite kolekcije slika za svačiji ukus! Ukoliko volite animirane slagalice, slagalice sa životinjama i slagalice sa mnogo detanja za mozganje, na pravom ste mestu.