Moze li mi neko objasniti kako ovo radi, da li ima nekih besplatnih cekera sa kojima mogu sam sebi nabaviti jedan mac.. Vec mi je jedan covjek dao mac i ne zelim da trazim vise, posto imam vise uređaja ne mogu samo taj koristiti.. Pokusavao sam naci mac za ovaj dns http://totalbigmag.hopto.org:1991/c/ .. Izbaci mi ''ban key found retrying'' .
Ima li neko combo neki ili neki skener koji radi sa http://v2pro.online:8080 ja sam pre koristio Universal IPTV Scan v2.0 sad ih vise nista ne hvata ili neka mi neko predlozi nekog provajdera koji ima Srpske kanale i timeshift
Sada sa novim proxy listama pronalazim macove preko Universal IPTV Scan v2.0, pronasao sam do sad 20 komada za kratko vreme ali svaki je blokiran testirao sam preko StbEmu i Stalker player (Windows). Ne znam da li ima veze to sto nemam VPN.
Ima li neki drugi skener koji moze da mi odradi posao, pre mi je sve savršeno radilo, nista mi nije jasno Pokusao sam open bullet sa neki universal iptv scan nista mi nije pronaslo
Ali vise bi mi znacilo ako bi mi poslao config za openbullet ili neki drugi program.
Quotedaca0 ()
Sada sa novim proxy listama pronalazim macove preko Universal IPTV Scan v2.0, pronasao sam do sad 20 komada za kratko vreme ali svaki je blokiran testirao sam preko StbEmu i Stalker player (Windows). Ne znam da li ima veze to sto nemam VPN.
...ima veze,nego sta...stavi zemlju iz koje je IP adresa servera kojeg pustas...1 2606:4700:20::ac43:48b2 (United States) ASN13335 (CLOUDFLARENET, US) v2pro.online .....ovaj ti je iz amerike...
...ima veze,nego sta...stavi zemlju iz koje je IP adresa servera kojeg pustas...1 2606:4700:20::ac43:48b2 (United States) ASN13335 (CLOUDFLARENET, US) v2pro.online .....ovaj ti je iz amerike...
Sad cu da pokusam. Mada pre mesec dana mi je sve radilo u full bez VPN-a kada sam skenirao i kada sam gledao preko tv i fon. Kada sam skenirao koristio sam proxy koje sam nalazio po forumu. *Cak i sa te stare liste rade MAC-ovi, tako da mi nije IP banovan, sve mi se cini da cim mi nadje MAC odma je banuje. Ispravite me ako gresim. Ima li veze to sto koristim virtualnu masinu tokom skeniranja?