vladogrgincic kolko vidim ti si naj pametniji i sve znas volis ponizavat
Quotebrane11 ()
mene se okani budalo
Не се лути на Владогргинчиќ, ниту докторите не можат да му помогнат, тој беше пуштен дома без надеж за лек.Нема помош за него. Ух,ах.Многу сум убав.Јас сум убав како слика.Hајубавиот.Само убави момци да се јавам, грда не ми треба.Поранешниот Моделатор на Пржени јајца.
Zna li neko neki portal sa mac adresom koji se moze konvertovati u m3u listu.Potrebno mi je to jer nemam android tv.Na LG tv se nemoze menjati mac adresa , zato moram uvek gledati m3u liste.
Kako pronalazite nove MAC adrese,osim sto ima obavljeni na javnim stranicama. Da li postoji neki program koji sam pronalazi? Npr. neki iptv mac scanner? :-)
Zna li neko neki portal sa mac adresom koji se moze konvertovati u m3u listu.Potrebno mi je to jer nemam android tv.Na LG tv se nemoze menjati mac adresa , zato moram uvek gledati m3u liste.
Moraš još učiti a ne kurčiti se po forumu haha nađeš pravi mac i radi u svim plejerima
Jedna molba do tebe, trazhim vech duzheg vremena arena sport FULLHD 1-5 RS(SRB), neshto nalazim ali poshto trazhim da nema token(takav ide u vlc i moj dream box) veoma je teshko da se nagje, ako nije ti problem da mi poshaljesh jedan tvoj od bitku(ovaj portal koliko ja znam ima play token plus geoblok) bio bi ti puno zahvalan.