Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    Älanovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
SPORT NEWS
kostyaDatum: Nedjelja, 28.02.2016, 15:02 | Poruka broj: # 21

Poruka: 125
Status:

Sredinom prvog pouvremena Empoli je izjednačio. Zukanović je postigao autogol i vratio meč u egal.

Međutim, pet minuta po izjednačenju Roma ponovo stiče prednost. Strelac je bio Miralem Pjanić.

Pred samo odlazak na odmor domaćin je mogao do novog izjednačenja, ali ŠčeÅ”nji odlično skida pokuÅ”aj Rada Krunića.

Nakon pet minuta igre u nastavku golman Empolija Skorupski je ostavio svoj tim u životu poŔto je sjajno intervenisao nakon pokuŔaja El Šaravija.

Ipak, 15-ak minuta pre kraja, 'Faraon' ipak uspava da postigne drugi gol na utakmici, uhvatio je otpadak nakon Ŕto je Skorupski obranio udarac Salaha. Nije mu bilo teŔko da zatrese praznu mrežu za konačnih 1:3.

U poslednjim trenucimameča Empoli je ostao sa desetoricom, poŔto je nervozni Rui zaradio drugižuti karton.

Za Empoli je celu utakmicu na poziciji Å”topera odigrao nekadaÅ”nji igrač Crvene zvezde UroÅ” Ćosić.

'Vučica' je ovom pobedom , Å”estom uzastopnom u Seriji A, preskočila Fiorentinu i zauzela treće mesto na tabeli, mada će se 'Viola' vratiti na poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Å”ampiona ukoliko sutra u derbiju kola savlada Napoli na 'Frankiju'.

Empoliju je ovo treći poraz u nizu i osma utakmica za redom kako Đampaolijev tim nije osetio slast pobede.
kostyaDatum: Srijeda, 09.03.2016, 12:34 | Poruka broj: # 22

Poruka: 125
Status:

Pirs Morgan, slavni novinar i veliki navijač Arsenala je otkrio da mu je Runi priznao da postoji ponuda iz Kine.

U pitanju je klub Å angaj koji trenira Sven Goran Erikson, sa kojim je "Vaza" radio u reprezentaciji.

"Kada mi je rekao, gotovo sam se onesvestio. Neću da otkrijem tačnu sumu, ali radi se o devet cifara", aludirao je na viÅ”e od 100 miliona dolara, Morgan.

A onda je usledio Ŕok.

"Na kraju je dodao, da je to suma koja mu ostaje posle poreza", priča Morgan.

Dakle, hajde da uzmemo najmanju moguću sumu. U pitanju su 100 miliona dolara na tri godine, odnosno Runi bi u najgorem slučaju zarađivao blizu 30 miliona evra po sezoni.

To je najveći ugovor u istoriji fudbala, engleski napadač puni 30 godina, i dalje je motivisan da igra za Junajted, videćemo Å”ta će reći Murinjo. Ali, ovo je ponuda iz snova, mada bi posle toga rekao zbogom ozbiljnom fudbalu.
kostyaDatum: Srijeda, 09.03.2016, 12:35 | Poruka broj: # 23

Poruka: 125
Status:

Ognjen Mudrinski je ove zime pojačao redove subotičkog superligaŔa posle par godina u inostranim klubovima.

Prava prilika da ponovo pokaže sve svoje kvalitete koji su ga krasili u vreme dok je branio boje Crvene zvezde biće predstojeći dueli sa Partizanom u borbi za polufinale Kupa.

Ipak, u izjavi za ''Informer'', Mudrinski uverava da mu činjenica da je nekada igrao u Zvezdi neće biti dodatni motiv protiv crno-belih.

''Igrao sam u Zvezdi i bio sam akter 'večitog' derbija kada smo pobedili 3:2. Ja u svaki meč ulazim motivisan, ne treba mi dodatna motivacija Å”to igram protiv Zvezdinog najvećeg rivala, a neće biti drugačije ni sledeće srede'', jasan je ''Mudrigol''.

Nadu Subotičanima da mogu u finale daju i brojni kiksevi koje je Partizan već imao tokom aktuelne sezone.

''Ne pretimo, nismo favoriti, ali se ne bojimo crno-belih. Znamo kako Partizan igra, protiv koga su kiksnuli i upoznati smo s njihovim manama. Ipak, prvo da odigramo dobro protiv OFK Beograda, pa ćemo razmiÅ”ljati o crno-belima'', zaključio je Mudrinski.
kostyaDatum: Srijeda, 09.03.2016, 12:36 | Poruka broj: # 24

Poruka: 125
Status:

Tema dana, nemački "Ekspres" je lansirao vest da je transfer dogovoren, Real Madrid će platiti između 90 i 100 miliona evra Dortmundu za sjajnog Obamejanga.

Suma je takva da ti se zavrti u glavi, navodno je ranije Borusija odbila ponudu od 60 miliona iz Engleske, ali ovu sigurno neće, ako ima istine u tvrdnji Nemaca.

Internacionalac iz Gabona, jedan od najbržih fudbalera sveta je dao obećanje pokojnom dedi koji je bio Španac da će zaigrati u Primeri, i to u Realu, ako bude mogao.

Sada je možda Å”ansa da obećanje ispuni, ne krije da bi mnogo radije u Å paniju nego u Englesku. Obamejang igra u životnoj formi postiže gotovo gol po meču ove sezone, sigurno je da je doÅ”lo vreme da Borusija naplati njegove partije, iako ima ugovor do 2020. godine.

Zanimljivo da je Obamejang bio i u Milanu gde nije dobio pravu Ŕansu, slali su ga na pozajmice u Francuskoj, posle je eksplodirao u Sent Etjenu, ostalo je istorija. Novo poglavlje sledi na leto...
kostyaDatum: Srijeda, 09.03.2016, 12:38 | Poruka broj: # 25

Poruka: 125
Status:

Nije u pitanju puko nagađanje medija na Apeninima, poznati novinar Di Marcio, koji ima uvek ima proverene informacije, tvrdi da Junajted prati nekadaÅ”njeg fudbalera Zvezde, Nikolu Maksimovića.

Igrač Torina je bio na meti Napolija u prethodna dva prelazna roka, oba puta je dogovor bio blizu, ali "Bikovi" nisu naŔli zamenu.

Cena je 20 miliona evra, za Junajted to neće biti nikakav problem, već su radili sa predsednikom Kairom, Mateo Darmijan je proÅ”log leta zavrÅ”io na "Old Trafordu".

Maksimović se vratio posle povrede, opet je standardan, napravio je sjajnu karijeru u Italiji, želeo ga je i Mihajlović u Milanu, ali nije bilo dogovora, posle kupovine Romanjolija, "Rosoneri" nisu imali dovoljno para.

Sigurno je da će se srpski reprezentativac narednog leta oprostiti od Torina, predsednik Kairo je spreman da napuni kasu, videćemo da li će se Murinjo odlučiti za Srbina. Sa naÅ”im igračima ima itekako pozitivno iskustvo, ne samo zbog Baneta Ivanovića, već i Dejana Stankovića koji je bio njegov čovek od poverenja u Interu.
kostyaDatum: Srijeda, 09.03.2016, 12:39 | Poruka broj: # 26

Poruka: 125
Status:

"Korijere delo Sport" piŔe da je posao zavrŔen sa Turčinom Džanerom Erkinom koji igra za Fenerbahče.

On je i ranije bio na meti italijanskih klubova, na leto će biti slobodan igrač i nema sumnje da je Inter napravio dobar posao.

Erkin ima 27 godina, dosta iskustva, igrao je u Rusiji svojevremeno za CSKA, bio u Galatasaraju, a onda zavrÅ”io u Fenerbahčeu. ProÅ”ao je sve turske reprezentativne selekcije, za seniorsku sakupio već 42 nastupa.

Igra na mestu levog beka, zameniće u ekipi Nagatoma koji će napustiti klub. Prema informacijama italijanskog lista Erkin će potpisati ugovor na tri sezone sa Interom, zarađivaće oko 1.8 miliona evra po godini.
barsaDatum: Nedjelja, 13.03.2016, 02:25 | Poruka broj: # 27

Poruka: 17
Status:

diego kosta pokazao svoju prgavost u utakmici fa cupa everton-čelzi gdje je ujeo igrača evertona berija i zasluženo dobio crveni karton
barsaDatum: Nedjelja, 13.03.2016, 19:56 | Poruka broj: # 28

Poruka: 17
Status:

man united vs west hame ...pravo dobra utakmica..bilić imao tri boda u ruci i man united je ipak uspio izjednačiti...poyer izveo pravi slobodnjak i pogodio, paklen igrač...de gea kratak.....vrijedi pogledati reprizu....
Novicki2476Datum: Petak, 25.03.2016, 14:33 | Poruka broj: # 29

Poruka: 1
Status:

Đoković: Nisam Supermen
Novak Đoković kaže da se ne oseća nepobedivim, iako je ove sezone već osvojio tri turnira ā€“ Dohu, Australijan open i Indijan Vels.
ā€œNe osećam se kao Supermen, iako volim taj film. Ne smatram se nepobedivim, iako je iza mene 15-20 najboljih meseci u mojoj karijeri i životu. PokuÅ”avam da ovaj iskoristim period u kojem igram najbolje u karijeri i na vrhuncu sam u svakom smislu, da ostanem zdrav i da osvojim Å”to je moguće viÅ”e velikih trofejaā€œ.

Đoković je do sada u Majamiju slavio pet puta.

ā€œIndijan Vels i Majami su dva turnira koja traju četiri nedelje, a igramo Å”est mečeva po turniru. To znači da imaÅ” dovoljno vremena da se oporaviÅ” između mečeva i da se spremiÅ” za naredni ā€“ raspored je idealan, nije sve gusto kao na ostalim turnirima iz Masters 1000 serije koji traju po nedelju dana. Uz to, uvek je dobro vratiti se na teren na kojem sam imao toliko uspeha, pogotovo 2007. godine, kada sam ovde osvojio do tada za mene najveći trofej. Imam ta sećanja i ona mi pomažuā€œ, rekao je Novak.

Posle pauze se na teren u Majamiju vraća Rodžer Federer, a na konstataciju novinara da je u Indijan Velsu bilo mnogo iznenađenja, Đoković kaže.

ā€œSve može da se desi, zato je i tenis takav sport ā€“ i slabiji može da pobedi ako mu određenog dana ide sve od ruke, a u tenisu je uvek nokaut sistem, zato je i atraktivan, jedinstven i zabavan. Naravno, očekujemo od najboljih da dođu do zavrÅ”nice, ali niÅ”ta nije zagarantovano. Sjajno je za tenis Å”to se Rodžer vraća, biće veoma težak turnirā€œ, zaključio je srpski teniser.

Đoković u petak na subotu igra svoj prvi meč u Majamiju, u meču drugog kola od jedan ujutru po srednjoevropskom vremenu sastaje se sa 87. igračem planete Kajlom Edmundom.
enteryamanDatum: Utorak, 12.04.2016, 21:17 | Poruka broj: # 30

Poruka: 3
Status:

KoŔarkaŔi Crvene zvezde poraženi su od CSKA u Moskvi sa 84:74 u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Naredni meč igra se u četvrtak u prestonici Rusije.
ā€˜Armejciā€™ su bili favoriti pred početak serije sa Å”ampionom Srbije, a taj epitet su opravdali, s tim Å”to su im ā€˜crveno-beliā€™ pružili veliki otpor.
Veoma raspoloženi MiloÅ” Teodosić i Kajl Hajns doneli su prevagu u prvom meču Top8 faze, koji je obeležilo i nekoliko diskutabilnih odluka sudija, koje, ipak, ne umanjuju zasluženu pobedu Moskovljana.
Å ampion Srbije je bolje uÅ”ao u meč, ali domaćim igračima nije bilo potrebno mnogo da bi se probudili. Kada su se trgli, brzo su preuzeli vođstvo, ali nijednog trenutka sve do samog finiÅ”a nisu uspeli da se odlepe.
U pojedinim trenucima, ā€˜crveno-beliā€™ su pretili i prilazili na pet poena zaostatka, čak i u poslednjem periodu, ali su svojim greÅ”kama u pojedinim trenucima olako dozvoljavali rivalu da nađe svoj ritam. Najveća prednost domaćeg tima iznosila je 12 poena, a Zvezde sedam, i to u trećem minutu utakmice.
Njabolji u timu Zvezde bili su Kvinsi Miler i Stefan Jović sa po 14 poena, dok je Tarens Kinzi imao 11 poena.
Teodosić je predvodio CSKA sa 23 poena, Å”est skokova i Å”est asistencija za 35 minuta na terenu, dok je Hajns dodao 21 poen. Dvocifreni učinak imao je i Nikita Kurbanov, koji je utakmicu zavrÅ”io sa 13 poena i Å”est skokova.
Naredna utakmica između Moskovljana i Å”ampiona Srbije igra se u četvrtak od 19 časova, a serija se potom seli u Beograd, na treću utakmicu koja je zakazana za ponedeljak. Plasman na ā€˜fajnal forā€™ izboriće ekipa koja prva stigne do tri trijumfa.
zexaamDatum: Petak, 15.04.2016, 08:54 | Poruka broj: # 31

Poruka: 11
Status:

Izgubise i drugu utakmicu u Rusiji 77:76,malo vise srece i bilo bi drugacije.
enteryamanDatum: Utorak, 19.04.2016, 21:48 | Poruka broj: # 32

Poruka: 3
Status:

Partizan ubedljivo do polufinala
Vaterpolisti Partizana plasirali su se u polufnale prvenstva Srbije pobedom nad Banjicom sa 2-0 u seriji.
U prvom meču ekipa Vladimira Vujasinovića trijumfovala je sa 16:4, a u utorak je salvila joÅ” ubedljivije - 19:5.

Crno-beli će se za finale boriti sa boljim iz susreta Beograd ā€“ Radnički. Kragujevčani vode u seriji., a u toku je drugi meč.

Ostali četvrtfinalni mečevi igraju se u sredu, NiŔ dočekuje Zvezdu (prvi meč, pobeda Zvezde 22:5), a Šabac Vojvodinu (prvi meč, pobeda Šapca 12:8).

U tim Partizana se, posle pauze zbog učeŔća na olimpijskim kvalifikacijama sa reprezentacijom Holandije, vratio Lukas Gilen. Odmarali su JakÅ”ić i Stojanović.

Polufinale se igra do dve pobede, a termini su četvrti i sedmi maj, a ako bude trebalo i 17. maj.

BANJICA: Belopavlović, Tomić, Jovanović, Lukić, Radulović 1, Velkić 1, Čutović 1, Radonjić 1, Janković, Barać, Kasum 1, NeÅ”ić, Vlahović, Vićković. Trener: Milenković.
PARTIZAN RAJFAJZEN: Rističević, Gilen 1, Tikas 1, Manojlović 2, Subotić , DraÅ”ović 3, Gogov 3, Vico 5, Tanasković 1, Janković 1, Asanović 2, Brakočević, Radojević. Trener: Vujasinović.
Simon80Datum: Utorak, 19.04.2016, 22:55 | Poruka broj: # 33

Poruka: 53
Status:

good
goibeDatum: Subota, 23.04.2016, 12:28 | Poruka broj: # 34

Poruka: 14
Status:

nice
enteryamanDatum: Subota, 23.04.2016, 12:56 | Poruka broj: # 35

Poruka: 3
Status:

Mihajlović: Baka se na mene nije ljutio
OtpuÅ”teni trener Milana SiniÅ”a Mihajlović smatra da vlada velika tenzija u timu "rosonera".
Medije u Italiji je zanima i Mihajlovićev stav u vezi sa Frančeskom Totijem i njegovom situacijom u Romi, gde je doneo četiri boda "vučici" u poslednja dva kola, a u velikom je sukobu sa trenerom Lučanom Spaletijem.

"Vidim da ljudi žele da Toti ostane Ŕto je u redu, on ih vodi u Ligu Ŕampiona", kratko je prokomentarisao Srbin.

Milan je četiri kola pre kraja sezone Å”esti u Seriji A sa Å”est bodova od Fiorentine, a deset od Intera, dok je trećeplasirana Roma na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Å”ampiona nedostižna sa +15.

"Rosoneri" će se ipak boriti za jedan trofej, 21. maja će igrati u finalu Kupa sa dominantnim Juventusom.
Sultan-MirzaDatum: Nedjelja, 09.10.2016, 21:02 | Poruka broj: # 36

Poruka: 14576
Status:

U ponedjeljak 10. otkobra sa početkom u 20,45 sati BiH će odigrati svoju treću kvalifikacionu utakmicu za SP 2018. u Rusiji.
Nakon pobjede protiv Estonije i poraza do Belgije gostuje nam reprezentacija Kipra.
Gledaoci u Bosni i Hercegovini moći će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.

Reprezentacija.ba saznaje da će osim BHT 1 utakmicu u direktnom prijenosu realizirati tv. kanali:
ā€“ SportKlub 1 Slovenia,
ā€“ Abu Dhabi Sports 2,
ā€“ Match! Igra,
ā€“ OTE Sport 2,
ā€“ Sky Sports 1 (red button),

kao i internet servisi za gleadanje utakmica:
ā€“ dplay.dk,
ā€“ Fox Soccer 2Go,
ā€“ IPLA Poland,
ā€“ RIK 1 Cyprus,
ā€“ VOOSport World 1


"Čudno je, kako nam je malo potrebno da budemo sretni i joÅ” je čudnije kako nam to malo često nedostaje"
Sultan-MirzaDatum: Petak, 24.03.2017, 12:15 | Poruka broj: # 37

Poruka: 14576
Status:

BIH ā€“ GIBRALTAR 25.03.2017

Lista tv. kanala koji prenose utakmicu
Fudbalska reprezentacija BiH će u subotu u Zenici igrati meč petog kola grupe H kvalifikacija za odlazak na SP protiv Gibraltara.

U Bosni i Hercegovini gledaoci će utakmicu pratiti putem državne televizije BHT 1.

Reprezentacija.ba donosi listu tv. stanica koje će putem satelita ili internet servisa diljem svijeta prenositi utakmicu BiH ā€“ Gibraltar.

ā€“ Cosmote Sport 3 HD,
ā€“ Edge Sports HD (ADTV),
ā€“ Multifutbol 3,
ā€“ Setanta Sports + Eurasia / HD,
ā€“ Setanta Sports + Georgia,
ā€“ Sky Calcio 2 / HD,
ā€“ Sky Sports 1,
ā€“ Sport 1 Israel SD / HD,
ā€“ SportKlub 3 (Slovenija),
ā€“ Astro SuperSport 2,
ā€“ Fox Soccer 2GO.

Duel BiH i Gibraltara igra se 25. marta (subota) na stadionu Bilino Polje u Zenici sa početkom u 18,00 sati.


"Čudno je, kako nam je malo potrebno da budemo sretni i joÅ” je čudnije kako nam to malo često nedostaje"
DilberDatum: Utorak, 04.04.2017, 18:08 | Poruka broj: # 38

Poruka: 1861
Status:

Svi Dzekini golovi



Molim da ako zelite da mi se zahvalite povisite mi reputaciju ili mi dajte nagradu umjesto spamovanja po temama, hvala

Pleasse if you want to thank me give me reputation instead of spamming topics, thank you
crni07Datum: Utorak, 11.04.2017, 10:36 | Poruka broj: # 39

Poruka: 156
Status:

hvala
m1r1-00Datum: Subota, 20.05.2017, 12:36 | Poruka broj: # 40

Poruka: 3
Status:

hvala
Search:
Top 30 Forumasa