Glupi vicevi
|
|
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:52 | Poruka broj: # 381 |
Poruka: 30
Status:
| Kaze zena suprugu: - Biraj ja ili nogomet.A nato ce joj njoj suprug: - Razmislicu za 90 minuta
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:53 | Poruka broj: # 382 |
Status:
| Ciga: Zeno,cu te pustim da mi popusis ako mi odgovoris na jedno pitanje Ciganka: Ocu muzu, pitaj pitanje Ciga: Sta je to malo,belo,ide po dvoristu i kljuca Ciganka: Aligator muzu Ciga: Au, picka ti materina sve znas
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:53 | Poruka broj: # 383 |
Status:
| Dolazi iz inostranstva Cigo kad vidi svoju ženu trudnu. - Ženooo, kako si zatrudnela kad ja nisam bio tu?! - Kad si otiso,odneo si šećera, odneo si džema, pa čime ja da počastim kuma??
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:53 | Poruka broj: # 384 |
Status:
| -Pita Haso Muja:"Mujo, zašto si tako tužan"? -Pomješali mi se organi! -Kako ti se pomješali organi? -Reko mi doktor da mi je jetra otišla u ku*ac!
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:53 | Poruka broj: # 385 |
Status:
| Sta narkoman radi ispod jelke! Ceka paketic!
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:54 | Poruka broj: # 386 |
Status:
| Čita zgodna đevojka sex magazin na plaži. Prilazi joj Crnogorac pa pita: A reci đevojko pišu li tu koji su najbolji u sexu ? Kaže ona: Piše ovdje Madžari .. Opet će Crnogorac: A pišu li koji imaju najveći ? Kaže ona: Piše ovdje Indijanci..
Na to će Crnogorac pružajući ruku: E red je onda da se i ja predstavim, Ja sam Lajoš Vinetu
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:54 | Poruka broj: # 387 |
Status:
| Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine: - Dragi, da li si vidio moju knjigu? - Koji je naslov? - "Kako doživjeti stotu" - Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće. - Ali zašto? - Tvoja mater ju je pocela citat .
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:54 | Poruka broj: # 388 |
Status:
| Cigo otvorijo radnju za krecenje auta. Prilazi musterija i upita. - Kakva ti je garancija? A cigo ce na to; - Tri kise brate!
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:54 | Poruka broj: # 389 |
Status:
| Ide ciga ulicom i vidi leonarda de kapria sta ce ciga on mu prilazi i ukrade novcanik mislio je da ima pare unutra. Uhvati ga policajac i upita ga : " cigo jel imas licnu kartu ?!" Ciga: "a bre drug policajac evo ! " Daje mu licnu kartu a na njoj pise leonardo de caprio. Policajac: " leonardo de caprio A? " Ciga: " a bre drug policajac taj sam ..." Policajac : " pa nesto si crn " Ciga : " sta da radim drug policajac takav sam od rodjenja " Zove policajac sefa : " sefe jel titanic potonuo ili izgoreo ?!!! "
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:54 | Poruka broj: # 390 |
Status:
| Ulazi Mujo u restoran i seda za sto Dolazi konobar i kaze: - gospodine, ovo je svedski sto. A Mujo kaze: -Kad svedjani dodju ja cu ustati.
|
|
| |
predrag82 | Datum: Subota, 01.04.2017, 07:54 | Poruka broj: # 391 |
Status:
| Sjede lav i bik za sankom i piju, nakon nekog vremena zazvoni lavu telefon on pogleda kad ono njegova zena: - "Ajde kuci iz te kafane cekam te!" , na sta ce on: -" Evo draga stizem оdmah" I tako krenu lav da plati racun i da popije ono sto mu je ostalo u casi kad ce bik: -"e moj druze da mene zena tako zove da idem kuci ja ne bi otisao.. Ja bi ostao sa drustvom a ne se pokupio kuci!" Odgovara njemu lav: -" e moj prijatelju razumijem ja tebe sve, ali kod mene je zena lavica, a kod tebe krava!"
|
|
| |
klfinansije | Datum: Četvrtak, 27.01.2022, 21:49 | Poruka broj: # 392 |
Poruka: 497
Status:
| Udvara se Bosanac djevojci: - Bona, cijela Europa primila euro, a ti nećeš mojih 20 centi.
|
|
| |