Glupi vicevi
|
|
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:22 | Poruka broj: # 341 |
Poruka: 1156
Status:
| Dodje Mujo u Njemacku na benzisku,zabije si crijevo za tankanje u dupe i pocne tocit. Istrci svabo iz kucice i pocne se derat "Aber das is nicht normal !!!". Veli Mujo "Nein,das ist Super !".
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:22 | Poruka broj: # 342 |
Status:
| Novinarska ekipa pita Muju: Kako ćete dočekati nadolazeći smak svijeta? Nema se, jebiga, ova recesija, pa najvjerovatnije skromno u krugu porodice!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:22 | Poruka broj: # 343 |
Status:
| Fatima došla kući s raščupanom kosom punom sijena. Otac Mujo se čudi:
- Što ti se, bona, dogodilo? - Ništa, babo, igrali se pogađanja! - Ma kakvog pogađanja!? - Pa, eto, mi djevojke gurnemo glavu u stog sijena a momci priđu odostraga... Ja pogodila trećeg, petog i desetog!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:22 | Poruka broj: # 344 |
Status:
| Razgovara Fata sprijateljicom: - Fato bona, čujem da si se razvela od Muje - Jesam, tretir'o me k'opsa! - Jel' stvarno?! - Jes', htio je da mu budem vjerna!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:23 | Poruka broj: # 345 |
Status:
| Kaže Fata Muji usred teške bračne svađe: 'Bolje bi bilo da sam se udala za vraga!' Mujo se nasmije i ispali kao iz topa: 'Kao prvo to bi bio kraj za vraga, a kao drugo - brak između bliskih rođaka nije dozvoljen!'
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:23 | Poruka broj: # 346 |
Status:
| Dogurao Mujo i do devedesete godine i dođu novinari u njegovo selo, pa ga pitaju kako je doživio takvu starost. Na kraju ga jedna mlađa novinarka upita: 'Recite nam, molim vas, kako vas služi ona stvar... znate, u krevetu?' Mujo progunđa u bradu: 'Ma, isto kao i onaj moj unuk!' Novinarka se zbuni: 'Oprostite, ne razumijem.' Mujo uzdahne: 'Pa, lijepo - ja mu nađem posao, a on neće radit!'
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:23 | Poruka broj: # 347 |
Status:
| Zašto Mujo kad ide spavati ima pokraj sebe kamen i svjetiljku? Prvo gađa kamenom da vidi da li je zatvorio prozor, a onda ide svjetiljkom vidjeti da li ga je pogodio.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:23 | Poruka broj: # 348 |
Status:
| Pitali Muju što bi napravio da je stvarno smak svijeta, a Mujo odgovara: - Nema se tu šta puno mislit', uzet' ženu i djecu i pravac Njemačka!
Poruku uredio MadeInBosnia - Srijeda, 06.08.2014, 14:24 |
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:24 | Poruka broj: # 349 |
Status:
| Pitali novinari na cesti Muju što bi napravio da je danas smak svijeta, a on će kao iz topa: - Pojebao bih sve što se mrda! Postave oni isto pitanje Hasi koji je hodao s njim, a Haso odgovori: - Trudio bih se da se ne mrdam ...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:24 | Poruka broj: # 350 |
Status:
| Pitali Muju sta je najgenijalnija stvar na svijetu. - "Termos" - kaze Mujo. - "Sto termos?" - "Pa vidis, ljeti odem ja na more, sipam ladnu pivu unutra, odem da se kupam, vratim se, ona jos uvek ladna. A vidis, zimi odem ti ja na Jahor'nu, sipam caj ili kahvu u njega, odem da se iskijam, vratim se, kad on jos uvek topao." - "Pa sta je tu cudno?" - "E, kako on zna da li je zima ili ljeto?"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:24 | Poruka broj: # 351 |
Status:
| Dosao jednog dana Mujo bijesan s posla, i rece Fati: - "Daj mi pive." - "Nema Mujo, nestalo nam." - "Ma sta nema, gub' se, idi kupi!!!" Proslo pola sata - Fate nema. (Mujo se sve vise nervira.) Pros'o sat - Fate nema. (Mujo besni!) Proslo 4 sata - Fate nema. (Mujo poludio, 'oce da je ubije!!) Doslo vece - Mujo van sebe od bijesa, vec spremio cakiju da je zakolje! Odjednom, Fata se pojavi sa pivom: - "Dje si dosad sa tom pivom, govori - sad' cu te ubit'!!!" (Zasikta Mujo!) - "Ma cekaj bolan, sad cu ti objasnit': Izadjem ti ja, a ono odma' iza coska iskocise troj'ca, ubacise me u kucu i udri-jebi, udri-jebi, i tako tri dana... - "Ma kako tri dana, kada je tek palo vece?!?" - "Pa ja sam ti se samo dosla javit'!"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:25 | Poruka broj: # 352 |
Status:
| Došao Mujo na crtu obrane iznad Sarejeva , a Suljo ga pita: -Šta ti to bolan oko vrata -Ma Fatino zubalo -Pa šta će ti to , pita Suljo -Šuti bolan , dok se ja vratim s terena mogla bi mi pojesti svu humanitarnu pomoć
|
|
| |
schumax | Datum: Četvrtak, 16.10.2014, 16:29 | Poruka broj: # 353 |
Poruka: 110
Status:
| Idu dva balona pustinjom i jedan kaže: 'Pazi, kaktusss...' A drugi mu odvrati: 'Što kažeššš...'
Poruku uredio schumax - Četvrtak, 16.10.2014, 16:30 |
|
| |
martttinnn | Datum: Nedjelja, 23.10.2016, 11:17 | Poruka broj: # 354 |
Poruka: 25
Status:
| Svira Mujo klavir. Dodje Haso i pita ga: -Kako bolan mozes svirat' kad ti je juce umrla Fata? -Ne sekiraj se ti za to,sviram ja samo na crnim tipkama.
|
|
| |
martttinnn | Datum: Nedjelja, 23.10.2016, 11:18 | Poruka broj: # 355 |
Status:
| - Bolan, Mujo, imaš li e-mail adresu? - Jašta, nego imam! - De, daj da upišem... - Piši: znamkotijebezenu.co.ja
:-) :-)
|
|
| |
martttinnn | Datum: Ponedjeljak, 24.10.2016, 13:27 | Poruka broj: # 356 |
Status:
| Sijede muž i žena i pričaju! Pita muž:
Ženo, znaš li ti mene u jednoj rečenici oduševiti i nasikirati?
Znam! Veći ti je od komšijinog!
|
|
| |
martttinnn | Datum: Ponedjeljak, 24.10.2016, 14:49 | Poruka broj: # 357 |
Status:
| - Dragi, sutra mi je rođendan! - Odlično! Imaš li kakvu želju? - Imam, počinje sa "S", a završava sa "EKS"... - Ajd majke ti,pa ti si luda. Šta će ti siporeks?
|
|
| |
martttinnn | Datum: Ponedjeljak, 24.10.2016, 14:50 | Poruka broj: # 358 |
Status:
| Sretne Haso Muja na pa ga pita: - Mujo, vidim da ste se Fata i ti pomirili? - Otkud ti to? - Pa, vidio sam vas da zajedno cijepate drva? - Ma, ne - to smo dijelili namještaj!
|
|
| |
martttinnn | Datum: Ponedjeljak, 24.10.2016, 20:09 | Poruka broj: # 359 |
Status:
| Zašto je Usein Bolt uvek prvi?
Pa i ti bi bio da je gej iza tebe!
|
|
| |
martttinnn | Datum: Ponedjeljak, 24.10.2016, 20:10 | Poruka broj: # 360 |
Status:
| Idu Mujo i Haso čamcem i nađu na Aladinovu svjetiljku. Haso je uzme i protrlja, izađe duh i pita ih koju će im želju ispuniti. Kaže Haso: – Daj da more postane pivo.
I ispuni im duh želju. Idu oni dalje, a Mujo će:
– Jebote Haso, jesi ti glup, sad moramo pišat u čamac!
|
|
| |