RAZNI VICEVI
|
|
Munja9186 | Datum: Srijeda, 07.04.2021, 11:03 | Poruka broj: # 521 |
Poruka: 127
Status:
| Razgovaraju Joža i Štef: - Štef, kako ti je u braku? - Loše. Mislio sam da će mi žena kuvati kao moja mama, a ona pije kao moj tata!
|
|
| |
Munja9186 | Datum: Srijeda, 07.04.2021, 11:04 | Poruka broj: # 522 |
Poruka: 127
Status:
| Sjede dva policajca u kafiću s prijateljem i njegovim sinom. Sin non-stop ispituje oca nekakve gluposti, pa otac da ga se riješi pošalje ga da vidi dali je on u autu. Sin se uputi prema autu a policajci se odvale smijati. Pita ih prijatelj: - Šta se vas dvojica smijete? A oni će na to: - Pa mogo je pogledati i kroz prozor. Zašto policajac naručuje tri kafe? - Da popije srednju.
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:11 | Poruka broj: # 523 |
Poruka: 20
Status:
| Microsoft hot-line, telefon zvoni: - "Dobar dan upravo instaliram Windows XP, sta treba da stisnem?" - "Najbolje stisnite palceve!"
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:13 | Poruka broj: # 524 |
Status:
| Razgovaraju Mujo i Haso o sisama, i reče Mujo: - "U 20-ima su kao lubenice, velike, sočne, okrugle..." - "U 40-ima su kao kruške, velike i lijepe samo što malo vise, no u 60-ima su kao luk!" Na to ga Haso upita: - "A zašto bolan Mujo?" I Mujo mu odgovori: - "Zato što vise a kad ih ugledam dođe mi da plačem..."
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:14 | Poruka broj: # 525 |
Status:
| Iskustvo je ono što ostane djevojci, kad sve ostalo izgubi...
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:18 | Poruka broj: # 526 |
Status:
| Joko ovo, Joko ono, a ubiše Lenona...
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:22 | Poruka broj: # 527 |
Status:
| - "Vuče vuče, zašto su ti tako velike oči?"
- "Pusti me mala, vidiš da serem..."
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:23 | Poruka broj: # 528 |
Status:
| Desilo se u Bosni.
Dolazi baka u prodavnicu mjesovite robe na selu i kaze prodavacici: - "Daj mi, cura, jedan Jadro keks, jedan litar soka od narance, kilu secera i jednu kutiju cigara!" Kakve zelite cigarete: - "Hocete li Drinu, Dravu, Zetu?" - "Sta zetu, govna zetu, to je meni!!!"
|
|
| |
koridaenator | Datum: Ponedjeljak, 12.04.2021, 17:29 | Poruka broj: # 529 |
Status:
| Otisao Visocanin kod gatare da je pita sta je bio u proslom zivotu. Kad ga je ugledala gatare pade na koljena i rece: - "Faraone, ponovo ste rodjeni..."
|
|
| |
koridaenator | Datum: Srijeda, 21.04.2021, 16:19 | Poruka broj: # 530 |
Status:
| Dođe Perica kući i kaže tati: • Danas sam dobio 5! • Bravo sine! A iz čega? • 4 iz fizičkog i 1 iz matematike.
|
|
| |
koridaenator | Datum: Srijeda, 21.04.2021, 16:20 | Poruka broj: # 531 |
Status:
| U školi pita učiteljica: • Zašto je u Americi sada hladno? Perica se javlja i odgovara: • Zato što ju je Kolumbo otkrio, a niko je nije pokrio
|
|
| |
klfinansije | Datum: Nedjelja, 16.01.2022, 22:30 | Poruka broj: # 532 |
Poruka: 497
Status:
| Nastavnica na času biologije postavlja pitanje šta sve može da se stavi u usta. • Trešnja - odgovara jedna djevojčica. • Jabuka - odgovara druga. • Luster!!! - odgovara Perica. • Kako luster, crni sine?!? - zbuni se učiteljica. • Pa moj tata svako veče kaže mami: "Ugasi luster da ti ga stavim u usta...".
|
|
| |
Olialia | Datum: Ponedjeljak, 17.01.2022, 01:19 | Poruka broj: # 533 |
Poruka: 48
Status:
|
|
|
| |
klfinansije | Datum: Ponedjeljak, 17.01.2022, 21:37 | Poruka broj: # 534 |
Poruka: 497
Status:
| Pita učiteljica Ivicu: - Šta znaš o starim rimljanima? - Znam da su svi pomrli.
|
|
| |
mishellfenix3300 | Datum: Utorak, 25.07.2023, 06:52 | Poruka broj: # 535 |
Poruka: 38
Status:
| Ozenijo se Crnogorac ali nezna kako da odradi poso. Kaze njemu otac: - "Posto ti imas mobitel i ja onda ce mo se zvati kad jebes, pa cu ti pomoci kako to ide." Nazove sin oca: - "Tata, sta da radim sad?" Otac: - "Sad joj skini grudjak i ljubi joj grudi", tako i bude. Nakon nekolko zvoni telefon u oca: - "Tata, sta sad da radim?" - "Sad idi dublje dole i isto je po malo ljubis i kad to zavrsis onda metnes ono sto imamo i ja i ti!" A sin ni dvi ni tri uze mobitel i metnu ga zeni!Added (26.07.2023, 17:16) --------------------------------------------- Ide čovek pustinjom umire od zedji i nailazi kraj jednog izvora sagne se i podje da se napije kad ga neko kucnu po ramenu. Okrenu se kad devojka (plavusa) nije lepsu video na svetu. Ona mu kaze ili ces me je*ati ili ces piti vode. On izabra nju. Kad je zavrsio pode da se napije vode kad ga neko kucnu po ramenu. Okrenu se i ugleda jos lepsu devojku od one malopre (crnka). Ona mu rece ili ces me je*ati ili ces piti vode.On rece tebe cu. Kad je zavrsio podje da se napije vode kad opet ga neko kucnu po ramenu. On se okrenu i ugleda najlepsu devojku koju je u zivotu video. Ona mu rece ili ces me jeati ili ces piti vode. Tebe cu pa makar umro od zedji. Kad zavrsi dode do vode i rece sad cu piti vode ko god dode. Pode da pije vode kad ga neko kucnu po ramenu. To je bio neki crnac. Koji mu rece:
“Ja sam seik ono su bile moje tri kcerke i ako ne ispunis uslove koje ja kazem ubi cu te.” Prvi uslov stavi mu flasu coca-cole na 50 metara, stavi mu cep u guzicu i rece ti treba da prdnes i da razbijes flasu. On se naguzi i prde i razbi flasu. Drugi uslov je bio da razbije flasu na 100 metara. On se naguzi prde i razbi flasu. Treci uslov je bio da razbije flasu na 150 metara. On se naguzi kad ga neko kucnu po ramenu i rece.
“Gospodine dobro sto spavate u tramvaju ali zasto prdite…”
|
|
| |