ESTRADNE NOVOSTI
|
|
lunapikilex | Datum: Srijeda, 14.04.2021, 18:46 | Poruka broj: # 221 |
Poruka: 735
Status:
| Završeno snimanje filma o Tomi Zdravkoviću
U Čikagu je završeno snimanje filma o legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću. Članovi ekipe kažu da su dani snimanja u Americi protekli i bolje nego što su očekivali.
Ekipa filma Toma bila je zadovoljna nakon završetka snimanja u Čikagu, gdje su snimljeni posljednji kadrovi o legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću koji je jedno vrijeme proveo u ovom gradu.
Na konferenciji za štampu bili su i statisti i drugi saradnici i prijatelji.
U ulozi korežisera bio je Dragan Bjelogrlić koji je istakao da je u SAD došao sa zebnjom da li će snimanje proteći kako treba.
“Ipak smo u stranoj zemlji, komplikovane scene… Ali bilo je jako lijepo, divna atmosfera, podrška naših ljudi. Prvi put sam u Čikagu, sjutra putujem i nadam se da ništa neće pokvariti ovaj divan utisak”, rekao je Bjelogrlić.
Kako kaže, prijatno ga je iznenadilo da snimanje u Americi nije više tabu tema.
“Sa dobrom organizacijom, sa ljudima koji su ovdje starosjedioci i uspješni, pa mogu da pomognu na razne načine, možda mogu i ovdje da se rade neke značajne stvari”, rekao je proslavljeni glumac i režiser.
Očekuje se da će premijera filma Toma biti 30. septembra u Beogradu, a autori se nadaju da mjesec dana kasnije odu u Čikago na američku premijeru.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 14.04.2021, 18:47 | Poruka broj: # 222 |
Status:
| Milica Pavlović o sajber nasilju koje je doživjela
Pjevačica Milica Pavlović se prije izvjesnog vremena našla na meti internet huligana zbog posljednje pjesme koju je objavila, a sada je progovorila o tome kroz šta je prošla.
Ona je protekli period provela na crnogorskom primorju gdje je radila jednu kampanju, a sada se za medije u regionu osvrnula na ne tako lijepu temu.
“Prijalo mi je da malo pobjegnem od gradske gužve i ludila ovdje”, započela je pjevačica. Ja sam odlično, mislim da tako i izgledam, u punom sjaju se vraćam za Beograd. Ovdje me ljudi zaustavljaju da čestitaju, i drago mi je, jer sam doživjela nepravdu. I dalje mi je gorak ukus u ustima jer sam doživjela sajber nasilje. To je bolno, ali znam da je moja namjera bila ispravna, ja tu pjesmu vidim isključivo kao lijepu”, priča Milica.
“Jako mi fali muzika i teško mi pada što ne nastupam”, dodaje Pavlovićeva i otkrila da vrijedno radi u studiju tokom ove pošasti koja nas je zadesila.
“Pripremam studijski album, radim kampanje, aktivna sam, ako ništa u studiju sam 24 časa dnevno”.
Otkrila je i da se ne kaje ni zbog čega u životu, jer kako kaže, sve se desilo sa razlogom.
“Nemam stvari zbog kojih se kajem, sve je urađeno sa razlogom i ne kajem se ni zbog čega i u to ime živjeli”, zaključila je pjevačica za medije.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Četvrtak, 15.04.2021, 05:44 | Poruka broj: # 223 |
Status:
| Brena kupila novu jahtu, slobodno vrijeme provodi u Budvi
Pjevačica Lepa Brena odavno je željela jahtu, a sada je i to priuštila. Pjevačica je nakratko došla u Beograd kako bi završila svoje poslovne obveze, a odmah nakon toga se vratila u Budvu gdje joj je usidrena nova jahta kojom već mjesecima krstari Jadranskim, ali i Sredozemnim morem.
Za Blic.rs otkrila kako izgleda njena nova jahta, ali i pokretanje novog posla.
“Pa to je jedan lijep brodić od nekih 30 metara, s pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo se mogli družiti, mogli smo samo ploviti. Tako da sam imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu, a volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam htjela”, rekla je Brena kroz osmijeh, a zatim nastavila o tome koliko joj je teško palo što ‘Grand produkcija’ poslije osamnaest godina nije u njenom vlasništvu.
“Grand je naše dijete. Bio je trenutak i takav poslovni dogovor. Bez obzira što nismo u vlasničkim odnosima, uvijek ću ostati raditi i sarađivati s ‘Grandom’ jer je to nešto što je meni blisko, a u toj kući se osjećam kao u svom domu”, objasnila je pjevačica koja očigledno ne gubi vrijeme jer je već uplovila u novi posao.
Kaže kako je glavni pokretač za sve poslove u njenoj kući, njen suprug Slobodan Boba Živojinović.
“Od trenutka kada se prestao baviti tenisom bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice pa tako i ‘Granda’, pored Saleta i mene”, rekla je Brena i dodala:
“Spremamo sada nešto novo, a ja ću se baviti nekim sitnim i lijepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove ‘Brena beauty’ i ‘Brena healthy’. Sigurno se neću baviti modom jer to prepuštam velikim svjetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne vjerujem da im mogu biti konkurencija”.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Četvrtak, 15.04.2021, 05:45 | Poruka broj: # 224 |
Status:
| Boris Novković dobio četvrto dijete
Pjevač Boris Novković dobio je četvrto dijete.
Njegova partnerica, studentica modnog dizajna i “Najseksi Hrvatica” 2016. godine Iris Volf rodila je sina.
– Kao i svaki put kad sam postao otac tako mi je i ovaj dan jedan od najsretnijih u životu. Sve je prošlo u najboljem redu s mamom i bebom i jedva čekam da dođu kući – rekao Novković za tportal.
Boris i Iris u aprilu 2019. godine postali su roditelji kćerkice Si.
– Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris – ispričao je tada pjevač “proces” odabira imena.
Pjevač i njegova voljena prošle godine nakratko su se razdvojili, ali ne i razveli.
Premda nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, ali kriza je bila prolazna jer je ljubav pobijedila.
Muzičar iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona.
Osim na privatnom planu, kantautor je zadovoljan i s profesionalnim dijelom života. U kreativnom je zanosu, a nedavno je objavio novi singl “Pun mjesec ti i ja” koji će se pojaviti na novom albumu u maju.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Nedjelja, 18.04.2021, 20:07 | Poruka broj: # 225 |
Status:
| Pjevaču prijete izvršitelji jer ne plaća alimentaciju
Pjevač Darko Lazić navodno duguje bivšoj supruzi Ani Sević 1,4 miliona dinara zbog alimentacije koju nije plaćao dvije godine.
Naime, kako se navodi, folker otkako se razveo od Ane, navodno nije uplaćivao mjesečnu aplimentaciju za njihovu šestogodišnju kćerku Lorenu.
– Ana je Darku poslije razvoda rekla da sam odluči koliko novca će biti dovoljno za Lorenu. On se tad pred sudom obavezao da mjesečno uplaćuje Ani 58.500 dinara, odnosno 500 eura. Međutim, do današnjeg dana nije uplatio ni dinar! Ani smeta što se njen bivši hvali luksuznim životom, vozi skupe automobile i nosi brendiranu garderobu, a za kćerku ne da ni dinar! Zbog toga je riješila da ga tuži zbog duga koji je do danas narastao na 1,4 miliona dinara – priča izvor.
Kad je Darko saznao da će sa Anom morati da se suoči na sudu, pozvao ju je i rekao joj da je od njega dobila dovoljno poslije razvoda.
– Ostavio sam ti stan poslije razvoda, šta hoćeš više od mene? – navodno je rekao Darko bivšoj ženi.
Ana je, međutim, ostala pri stavu da će pravdu potražiti na sudu.
– Ana mu je rekla da joj njegov stan i ne treba i da sudske obaveze mora da ispunjava. Krivo joj je što se Darko mjesecima ne sjeti da pozove kćerku, a kamoli da je vidi. Lorena je posljednji poklon od oca dobila prošle godine u julu, za svoj šesti rođendan!
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Nedjelja, 18.04.2021, 20:08 | Poruka broj: # 226 |
Status:
| Novi biznis Maje Berović: Na Instagramu objavljuje fotografije, sa porukom za dame!
Već neko vrijeme pjevačica Maja Berović najavljuje novi biznis posvećen damama. Riječ je o liniji šminke, a posebno mjesto u njenom asortimanu imaće proizvodnja karmina koralno crvene boje.
Za naziv karmina odabrala je stihove svoje numere “Mala lomi”, dok će i drugim kozmetičkim preparatima takođe dati imena po svojim pjesmama.
Podsjećamo, Maja nije jedina pjevačica koja je pokrenula svoju liniju šminke. Tokom protekle godine, u sličan biznis je ‘uplovila’ i njena kolegica Emina Jahović.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Nedjelja, 18.04.2021, 20:09 | Poruka broj: # 227 |
Status:
| Tonči Huljić i Petar Grašo predstavili singl “Inamorana”
Deset godina nakon što su zajedno snimili “Providencu” Tonči Huljić i Petar Grašo objavili su novu saradnju. Riječ je o pjesmi “Inamorana” uz koju su objavili i poseban spot.
Pjesma “Inamorana” ujedno je i naslovna pjesma istoimenog CD-a Tončija i Madre Badesse, koji će biti predstavljen javnosti za sedmicu.
“Svako malo bih ja htio htio pjevati ono što sam pisao za njega i upropastiti stvar, a on bi htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe, pa eto našli smo se na pola puta”, rekao je Huljić opisujući proces nastanka ove pjesme.
Novi singl je oda zaljubljenosti, a tekst pjesme potpisuje Huljićeva supruga Vjekoslava.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Ponedjeljak, 19.04.2021, 19:15 | Poruka broj: # 228 |
Status:
| Darko Lazić se pohvalio novim imidžom
Pjevač stalno mijenja frizure, a sada je uslijedila velika transformacija.
Folker Darko Lazić često mijenja imidž, a ovoga puta je odlučio da skroz ošiša kosu, do kože.
Svojim novim imdižom se odmah pohvalio na društvenim mrežama, a mišljenja fanova su podijeljena.
Dok su mu jedni govorili da mu je novi imidž dobar, drugi su ga oštro kritikovali “da ne zna više šta će od sebe”. Međutim, bilo je i onih koji su ga uporedili sa Milanom Topalovićem Topalkom, pa mu je jedan od pratilaca napisao komičan komentar.
– A, ne, ne, nema stikera za tebe ko za Topalka – poručio mu je fan uz smajlije. Stavovi su nastavili da se šire, pa su Laziću, takođe, poručili da će “narod taman imati šta da priča”, kao i da nije važno “šta nosiš na glavi, već ono što imaš u duši”.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Ponedjeljak, 19.04.2021, 19:15 | Poruka broj: # 229 |
Status:
| Sloba Radanović progovorio o javnoj prevari u “Zadruzi”: Stidim se!
Sloba Radanović bio je gost jedne emisije, a ono što niko nije očekivao je njegova izjava da se stidi dešavanja iz “Zadruge 1”.
Popularni pjevač veoma rijetko i govori o svom učešću, pa često i vješto izbjegava ovu temu, kao i učesnice ljubavnog trougla u kojem je i on bio, a to su njegova bivša supruga Kija Kockar i bivša djevojka Luna Đogani, čiju su javnu prevaru pratili milioni u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”.
– Po kući radim sve što moram. Ne stidim se nijednog posla, dosta sam živio sam i sve sam sam naučio da radim. Stidim se mnogo toga. Naravno da se stidim onoga što se desilo u ”Zadruzi”. Tada sam se tako osjetio u rijalitiju, svi smo mi živa bića, griješimo ili ne griješimo. Gledam da učim na tuđim greškama, a ne samo na svojim – rekao je Sloba.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Ponedjeljak, 19.04.2021, 19:17 | Poruka broj: # 230 |
Status:
| Estrada nosi satove od 40.000, a Jutjub zvijezda od 55.000 eura
Javne ličnosti u Srbiji nerijetko vole da se pohvale skupocijenim satovima koji su uglavnom pozlaćeni ili optočeni dijamantima.
Iako je supruga Novaka Đokovića Jelena nedavno uslikana s “primjerkom” vrijednim 47.000 eura, ima pjevača, pjevačica, jutjubera, koji su dali više para za tačno vrijeme.
Najveći kolekcionar skupocijenih satova je Saša Popović, koji je čak nedavno u Jutarnjem programu prošetao “roleks” vrijedan skoro 27.000 eura. Ipak, taj model od žutog zlata nije najskuplji u Popovićevoj kolekciji:
“Saša ima satove koji su vrijedni i po 40.000 eura. Opsjednut je njima. Godinama kupuje satove, ali je nedavno ostao bez dijela kolekcije kada mu je u kuću provalio Vojislav Stojčić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže! Tom prilikom je iz Popovićevog sefa nestalo osam modela u ukupnoj vrijednosti od 142.000 eura. Bez obzira na to, Sale i dalje ima ubjedljivo najviše skupocijenih satova na estradi”, rekao je neimenovani izvor Informera.
I Svetlana Ceca Ražnatović voli da se počasti dobrim modelima. Najvrijedniji u njenoj kolekciji je “roleks dejtona”, vrijedan čak 40.000 eura.
Ova marka je ubjedljivo najpopularnija među estradnjacima, pa tako njihove modele imaju i Radiša Trajković Đani, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Aleksandra Prijović i Sofija Milošević. Đanijev model, koji je veoma rijedak, košta čak 38.000 eura i važi za “roleks” sa najboljim mehanizmom.
Sandrin je nešto skuplji i košta 41.000 eura, a napravljen je od žutog zlata. Afrika svog ljubimca nikada ne skida sa ruke.
Model koji ima Sofija Milošević košta oko 30.000 eura i od osamnaestokaratnog je zlata.
Zglob Elene Kitić, kćerke Mileta Kitića, krasi ljepotan iz kolekcije “AP” od 45.000 eura. I Jelena Đoković se pohvalila časovnikom iste marke, vrijednim 47.000 eura. Okvir ovog sata ima 32 dijamanta, ali se šuška da ga je dobila kada je Novak Đoković bio zaštitno lice “AP” satova, prije nego što je počeo da reklamira marku “seiko”.
Zvanično najskuplji sat na estradi ima Baka Prase.
On se pohvalio modelom “frenk miler”, na kom se nalazi čak 340 dijamanata i koji košta 55.000 eura.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Ponedjeljak, 19.04.2021, 19:17 | Poruka broj: # 231 |
Status:
| Nada Topčagić smatra da Miroslav nije Devinov otac
Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića godinama pokušava da je on otac njenog sina Devina.
Ona je prije nekoliko dana bila i na sudu zbog dokazivanja očinstva, dok se Miroslav nije pojavio na tom ročištu. Tim povodom oglasila se pjevačica Nada Topčagić koja je ubijeđena da Miroslav nikad neće priznati Devina.
Nada je istakla da smatra da nije moguće da Miroslav ima vanbračno dijete, te je otkrila da bi i ona u takvoj situaciji postupila identično kao njen kolega.
– Ma, ja znam Miroslava. On je u cijeloj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hljeb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar cijeli svijet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vrijeme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ističe Nada i dodaje da joj u cijeloj priči nije jasna Mirjana Antonović.
– Čekaj, ti svjesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovjekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dijete sebi, zato što želiš, a ne poslije 30 godina da ti juriš nekog da prizna dijete, i ne odustaješ. Ja da imam kćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, šuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da natjeraš nekog da te voli i bude ti otac? – rekla je Nada za Svet, prenijeli su mediji.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:37 | Poruka broj: # 232 |
Status:
| TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKREĆE NOVI BIZNIS: Fanovi je isprozivali
Pjevačica Teodora Džehverović odlučila je da se posveti novom biznisu i planira da uskoro lansira lutku sa svojim likom. Teodora je nedavno na svom Instagramu objavila sliku igračke koja neodoljivo podsjeća na nju, kako likom, tako i po načinu oblačenja, zbog čega je dobila ideju i podijelila je sa svojim pratiocima.
– Ko je za da uradim ovakvu lutku – pitala je ona.
Izvor tvrdi da je ona već krenula sa osmišljavanjem kako će lutka izgledati.Ukoliko uspije da nađe sponzora s kojim bi sklopila saradnju, do kraja godine bi lutka s njenim likom mogla da bude na tržištu u Srbiji. Ukoliko se projekat pokaže dobro, izvor kaže da bi onda proširila biznis i na region, najprije Republiku Srpsku, gdje ima dosta fanova.
Iako se mnogim njenim pratiocima dopala ideja i složili su se da treba da svoj lik pretoči u lutku, bilo je i onih koji su osudili ovaj njen potez i optužili je da, “kao i uvijek, kopira druge”.
– Džehva umislila da je Lepa Brena – napisao je njen pratilac, stavljajući do znanja da je Brena prva pjevačica na ovim prostorima koja ima lutku sa svojim likom.
– Prvo kopira Bijonse i druge svjetske zvijezde i krade im spotove, a sada je prešla i na domaće pjevačice. Smisli nešto originalnije – glasio je drugi komentar.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:38 | Poruka broj: # 233 |
Status:
| ADIL SE POSVAĐAO SA KĆERKOM SINANA SAKIĆA: Tvrdi da je Sinan Rom, ona poriče
Pjevač Adil Maksutović i Đulkica Sakić, kćerka pokojnog folk pjevača Sinana Sakića, žestoko su se posvađali oko nacionalne pripadnosti.
Adil je na Instagramu čestitao Svjetski dan Roma i kao romsku legendu naveo pokojnog Sinana, što je Đulkici zasmetalo, pa je morala da reaguje.
“Sakić i Šaulić porodice potiču od muslimana starosjedilaca Loznice. Sinan nikad riječ romskog nije znao niti zna bilo ko od nas i moj otac nema romsko porijeklo”, poručila je Đulkica Adilu, koji joj je odgovorio:
– Draga Đulkice, nacionalnost nije isto što i vjeroispovijest. Naciju određuje genetika, mentalitet, tradicija, fizionomija i na kraju subjektivni osjećaj pripadanja nekom narodu. Ni Džej nije govorio romski jezik, ali u njegovoj porodici se održao duh i tradicija najveselijeg i najmuzikalnijeg naroda, čega se on nikad nije odrekao”.
Maksutović je pokušao da Sinanovoj kćerci objasni da nije htio da uvrijedi njenog pokojnog oca, ali je nju to još više iznerviralo.
“Tužno je da neko ko je proveo toliko vremena sa Sinanom nema pojma ko je i šta je bio. Adil nam je dolazio u kuću, a sad tvrdi da je Sinan ono što nije. Poštujem Adila, ali ova njegova izjava mi je dvolična. Moj otac nije mogao da se odrekne nečega što mu nikad nije pripadalo, a to je romsko porijeklo. Ne znam zašto je uopšte bilo kome bitna nacionalnost. Mom tati to nije bilo bitno. Njega je boljelo uho ko je i šta je. Pjevao je za sve ljude. On je prvi put u emisiji kod Milomira Marića, poslije 40 godina karijere, rekao da nije Rom. Nije ga bilo briga da objašnjava ko je i šta je. Ili si čovjek ili nisi”, rekla je Đulkica, pa se dotakla i sahrane Džeja Ramadanovskog:
“Koliko sam ja čula, oni su Džeja sahranili kao muslimana, a on to nije bio. Čovjek je za života bio pravoslavni Rom i slavio Svetu Petku”.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:38 | Poruka broj: # 234 |
Status:
| Saša Matić: Naponosniji sam na pjesmu sa Severinom
Pjevač Saša Matić za dvije decenije uspješne muzičke karijere snimio je pjesme bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. Zbog situacije sa koronavirusom pjevač je spriječen da proslavi jubilej koji je namjeravao da obilježi velikim beogradskim koncertom.
„Poslije 20 godina karijere, to je trebalo da proslavimo na najbolji mogući način, ali izgleda da ćemo to morati da ostavimo za slijedeću godinu. Bili su razni planovi, koji se nisu ostvarili“, rekao je Matić za „Grand online“.
Pjevač se prisjetio i svojih početaka, kada je 2001. godine objavio svoj prvi album, pa otkrio šta je bio prelomni trenutak da izađe iz anonimnosti.
„Išao sam sa nekog puta. Dan ranije je izašao moj album, a tog dana je na radiju išla emisija „Hit dana“, a ja sam bio u prijedlozima. Inače, kada putujem, nemam živaca da slušam jednu stanicu samo, ja to vrtim, mijenjam, tražim… Međutim u tom programu su uključivali slušaoce da glasaju. Maksimalan broj poena je bio 5 i ja slušam… Svi se javljaju i kažu: „Matić 5“, i ja na kraju izbijem na prvo mjesto. Mislim da je bila pjesma „Prokleta je violina“, kazao je folker.
Matić vjeruje da je balada „Kad ljubav zakasni“ obilježila prvu deceniju njegove karijere, a „Nađi novu ljubav“ smatra pečatom svoje karijere.
„Svaku pjesmu sam snimio sa istim žarom i nikada ih nisam izdvajao i rangirao koja je lošija, koja je bolja. Međutim, najponosniji sam na numeru koju sam komponovao, a to je sa Severinom „More tuge“, ispričao je Matić za „Grand online“.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:41 | Poruka broj: # 235 |
Status:
| Anid Ćušić i Darko Lazić predstavili pjesmu “Klošar”
Njih dvojica su udružili snage i snimili duet koji je osovjio publiku. Čim je predstavljena pjesma “Klošar” publika je reagovala pozitivno.
Poruku uredio lunapikilex - Srijeda, 28.04.2021, 18:42 |
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:43 | Poruka broj: # 236 |
Status:
| SVAĐA SA DJEVOJKOM PRETHODILA SAMOUBISTVU MOMIRA LUKOVCA?
Vijest o smrti mladog pjevača iz Crne Gore, učesnika “Zvezda Granda” Momira Lukovca, danas je šokirala i rastužila mnoge.
Njegove kolege takmičari još uvijek su u nevjerici zbog nezvanične informacije da je mladić sebi oduzeo život. Učesnica pomenutog takmičenja, Slađa Zubčević, iz Sarajeva potresena je viješću o smrti mladića koji je rodom iz Banje Luke.
– Bili smo na završnoj audiciji za “Zvezde Granda” zajedno. Znamo se i od prije, sa nekih svirki. Nažalost, tačno je da se ubio, tako sam i ja čula. Šokirana sam, jer mi nije djelovao kao osoba koja bi bilo šta uradila sebi. Bio je vedrog duha, pozitivan. Činilo mi se da ga nikakav problem ne može izbaciti iz takta. Barem u tom takmičarskom dijelu, bio je uporan i jak. Baš me je ovo iznenadilo – kazala je Slađa, prenosi Dnevni Avaz.
Ona je dodala i da je u prvom trenutku pomislila da je Momir preminuo od koronavirusa.
– Kada su mi javili šta se zapravo desilo, nije mi dobro bilo. Apsolutno nije bio takva osoba. Uvijek je bio veseo. Na takmičenju, prije snimanja, svi su nekako isprepadani, pod stresom, a on je uvijek bio šaljiv i vedrog duha. Bodrio je druge, nije bio pod strahom. Ne znam šta mu se desilo. Vjerovatno neka krupna stvar, čim je došlo do toga. Jeste mlad, ali je zrelo razmišljao. Tragično je ovo – zaključila je Zubčevićka.
Kako prenose mediji, mladić je navodno digao ruku na sebe nakon što se posvađao sa djevojkom sa kojom je živio.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:43 | Poruka broj: # 237 |
Status:
| Haris Džinović konačno objasnio kada je i zbog čega počeo da nosi šešir
Šešir je zaštitni znak Harisa Džinovića (69) već decenijama i prava je rijetkost vidjeti ga bez tog modnog detalja.
Osim šešira, tu su naravno i prepoznatljivi brkovi. Haris se, naravno, sa šeširom pojavio i na snimanju emisije Studio, koja će biti emitovana u subotu u 22.40 na RTS 1.
Pjevač je konačno u emisiji otkrio kada je počeo da nosi šešir i zbog čega:
– Ja sam šešir nosio kao klinac, zato što sam više volio kauboje nego Indijance. I onda kad smo se igrali kauboja i Indijanaca, uvijek mi je bio šešir na glavi, i dobro mi je stajao. A i brkove sam pustio veoma rano još u gimnaziji, i eto – tako je i ostalo.
Haris je u Studiju otpjevao je i jednu čuvenu flamenko numeru koju voli, i često je, na oduševljenje publike, izvodi na koncertima. Riječ je o pjesmi “Bamboleo” grupe Džipsi Kings.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:44 | Poruka broj: # 238 |
Status:
| Marina Tucaković otkrila kako su joj potpuno upropastili život i ko je najveći krivac za sve to!
Tekstopisac Marina Tucaković već nekoliko godina vodi bitku protiv opake bolesti. Njen oporavak za sada teče u dobrom pravcu.
Međutim, ona je sada priznala da ju je njen sin Milan Laća Radulović mnogo naljutio kada je zimus objavio njenu sliku sa odmora na Zlatiboru, poslije čega je dobila dosta negativnih komentara.
– Ja Laći stalno govorim: “Sine moj, treba da napraviš kompromis neki, nemoj sve brzo i tako”, ali ne vrijedi, on sve radi usijane glave. Zato ne mogu da utičem na njega, jer nije više mali. Inače me nervira zbog mnogih stvari. Zimus me je slikao na Zlatiboru i tu sliku objavio javno preko društvenih mreža, a ja to ne volim. Onda je krenuo buljuk komentara, te kako sam smršala, te da loše izgledam, te da nosim periku, pa šta?! Tako je, kako je. Nisam mogla da ga bijem zbog toga, ali sam bila ljuta. Ljudi su čudni, jedva dočekaju da nekoga ogovaraju. Tada su me bukvalno sahranili. Pa normalno je da nosim periku poslije toliko hemoterapija – zaključila je Marina u intervju za gorepomenuti medij.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:44 | Poruka broj: # 239 |
Status:
| Pjevač Alen Muković pušten iz pritvora, oslobođen optužbi za nasilje
Crnogorski pjevač Alen Muković, poznat javnosti po pjesmama “Priđi mi” i “Na srcu kvar” kog je nevjenčana supruga Ana optužila za navodno nasilje u porodici, oslobođen je svih optužbi.
“Veliki sam protivnik svega toga, ako neko mrzi nasilje to sam ja”, rekao je Muković za “Ns uživo” i istakao da je nakon iznošenja svih dokaznih materijala donijeta odluka o oslobađajućoj presudi.
Mukoviću je nakon optužbi nevjenčane supruge određen pritvor, a pjevač se nakon izlaska iz pritvora, gdje je proveo 71 dan, vratio u Crnu Goru, dok mu je ulaz u Srbiju zabranjen.
“Dobio sam zabranu ulaska u Srbiju na tri mjeseca, jer sam tu boravio neprijavljen. Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobjegao iz Srbije, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu. Zauvijek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu”, rekao je pjevač.
Podsjetimo, Alen je priveden u policiju nakon svađe sa nevjenčanom suprugom Anom, koja se 8. februara dogodila u Hadži Ruvimovoj ulici na Detelinari ispred zgrade broj 27 u kojoj je povremeno živio sa njom i ćerkom Lanom.
|
|
| |
lunapikilex | Datum: Srijeda, 28.04.2021, 18:45 | Poruka broj: # 240 |
Status:
| Mina Kostić: Ja se ne stidim što sam Romkinja!
Pjevačica Mina Kostić je prošle nedjelje, u jednoj emisiji, pričala o svojoj nacionalnosti! Mina je otvoreno pričala što je dio romske populacije:
– Ja se ne stidim što sam Romkinja, nikada to nisam krila. Veliki pozdrav za moje Rome. Nije mi uvredljivo kada mi kažu da sam Ciganka. Ništa ne može više da me uvrijedi, znam ko sam i šta sam i nemam razloga da se vrijeđam. Bitno je da sam čovjek, a koje je neko boje kože to je stvarno potpuno irelevantno – rekla je Minau “Sharanovoj radionici”.
|
|
| |