Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    Älanovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
ESTRADNE NOVOSTI
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:18 | Poruka broj: # 181

Poruka: 735
Status:

Teodora se oglasila nakon Ŕto joj je Instagram obrisao slike!

Pjevačica Teodora Džehverović izazvala je burne reakcije na druÅ”tvenim mrežama jer je okačila goliÅ”ave slike, koje joj je Instagram uklonio, zbog velike prijave od strane korisnika.

Teodora svakodnevno objavljuje slike iz pritvatnog života. Njene nove objave izazvale su lavinu negativnih komentara. Pjevačica je objavila slike na kojim pozira u otkopčanim famerkama.

Mnogi njeni pratioci su prijavili njene slike, jer su smatrali da su neprimjerene, pa je Instagram uklonio objavu. Džehverovićevu je to iznerviralo, pa je postavila nove, slične, ali manje provokativne slike. Na njima pozira leđima okrenuta kameri, u prvom planu je njena zadnjica, a iz farmerki viri donji veÅ”.

ā€“ Ne možete vi da mi briÅ”ete koliko ja mogu da postavljam. Laku noć- napisala je Teodora.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:18 | Poruka broj: # 182

Poruka: 735
Status:

GASTOZ BRUTALNO PONIZIO REPERA: Napravio je katastrofalnu greŔku!

Nenad Marinković Gastoz nije Å”tedio riječi i morao je žestoko da prokomentariÅ”e odnos Nenada Aleksića Å a i Tare Simov, koji iznova i iznova Å”okira javnost, budući da je reper javno prevario svoju suprugu Ivanu.

ā€“ Moj brat Nenad Aleksić Å a je otisao u p.m, znam i Taru lično, ali ja ovo ne mogu da podržim nikako. Znam cijelu njegovu porodicu i Ivanu takođe. Mi ne možemo da uđemo u njegovu glavu. Mislim da je moj drug Å a malo otiÅ”ao u tri p***e lijepe materine! ā€“ započinje Gastoz, pa dodaje Å”ta bi mu rekao da dobije priliku da porazgovara sa njim i Å”ta misli da li je reper zaljubljen.

ā€“ Tara je tu uletjela kao neko ko će da ga bodri. On je lik kome treba neko da ga digne, desila se neka emocija, zaboravio je sve Å”ta ima napolju Å”to je meni totalno straÅ”no. Bio sam sve vrijeme na vezi sa Ivanom i u ā€œZadruzi 1ā€ kad je pravio s*anja, ali ne mogu sada da ga podržim nikako, jeste moj drug ali apsolutno ga ne podržavam. Ja u dubini osjećam da se on sada kaje ā€“ dodaje vidno razočaran Gastoz i otkriva da li se čuo sa njegovom ženom nakon skandala.

ā€“ Nisam se čuo, ali će me možda poslije ove emisije zvati i reći hvala ti Å”to si ovo rekao, generalno ne želim da skupljam bodove. Smatram da je napravio katastrofalnu greÅ”ku. Zaboli me da Taru veličam, ono Å”to je ovaj čovjek ostavio iza sebe vrijedi viÅ”e nego moje poznanstvo sa Tarom ā€“ zaključuje Nenad u ā€œPitam za drugaā€.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:19 | Poruka broj: # 183

Poruka: 735
Status:

Lepa Brena otputovala na Azurnu obalu

Folk pjevačica Lepa Brena je zajedno sa suprugom Bobom otputovala u Monte Karlo odakle se oglasila sa putem svog Instagram profila.

Naime, oni su odlučili da proljetne dane provedu na Azurnoj obali i bez obzira na situaciju sa pandemijom koronavirusa odu na ovu luksuznu destinaciju.

Brena je na Instagramu objavila fotografiju iz aviona odakle se pružao pogled na Sredozemno more.

Podsjetimo, Lepa Brena posjeduje stan u Monte Karlu koji se prostire na 150 kvadrata i ima veliki dnevni boravak, dvije kuhinje, veliku terasu i tri sobe za goste, kao i savrŔen pogled na more, te nema sumnje da je ovo mjesto njena oaza mira.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:19 | Poruka broj: # 184

Poruka: 735
Status:

Halid Muslimović se vakcinisao protiv koronavirusa

Bosanskohercegovački pjevač Halid Muslimović primio je vakcinu ā€œPfizerā€ i tu vijest podijelio je sa svojim fanovima na druÅ”tvenim mrežama.

ā€“ Vakcinacija je lična ali i druÅ”tvena obaveza i zaÅ”tita. Opredijelio sam se za Pfizer vakcinu. Å to nas viÅ”e bude vakcinisano steći će se kolektivni imunitet i povratak normalnom životu! Moramo se pridržavati uputa nadležnih institucija i ako su (velika bruka) naÅ”e bosanske institucije nadležne za nabavku i organizaciju kolektivnog vakcinisanja zatajile, alā€™ nadati se najboljem i narodnoj ā€œnikad nije kasnoā€. Čuvajte se ā€“ napisao je Halid.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:20 | Poruka broj: # 185

Poruka: 735
Status:

Od posljedica koronavirusa preminuo Želimir Altarac Čičak, legenda sarajevske rok scene

Želimir Altarac Čičak, legenda sarajevske rok scene, preminuo je sinoć u sarajevskoj bolnici od posljedica koronavirusa.

Ovu informaciju potvrdila je njegova supruga Edina Gugać na Facebooku.

ā€“ Javili su mi s KCUS-a da je preminuo. Slomljena sam ā€“ napisala je.

Brojni poznanici i prijatelji se na druÅ”tvenim mrežama opraÅ”taju od Čička.

ā€“ Upoznao sam ga kao mladog pjesnika, susretao kao disk đokeja i znalca muzike, upamtio kao dragog, veselog čovjeka ā€“ napisao je Predrag Finci.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:20 | Poruka broj: # 186

Poruka: 735
Status:

MILE KITIĆ I MARTA SAVIĆ DALI VRTOGLAVU SUMU ZA SKUPOCIJENI STAN

Mile Kitić i Marta Savić, kako piÅ”u mediji, kupili su luksuzan stan od preko dvjesta kvadrata u Dominikanskoj Republici i za njega izdvojili oko 300.000 eura.

Na ideju o tome da proŔire spisak svojih nepokretnosti, ovaj estradni dvojac doŔao je joŔ prije godinu dana.

ā€“ ProglaÅ”enje pandemije koronavirusa i vanredno stanje koje je uslijedilo zateklo je Martu na odmoru u Dominikani. PoÅ”to nije odmah mogla da se vrati zbog komplikovane procedure i nepoznanice Å”ta će se dalje deÅ”avati, ona je produžila svoj boravak u luksuznom hotelu u kojem je odsjela. Poslije mjesec dana boravka, shvatili su da se situacija neće joÅ” dugo smiriti, pa su se dogovorili da ona počne da gleda stan koji bi kupili. Prosto, kada su sračunali koliko mjesečno koÅ”ta boravak u hotelu, zaključili su da nije u pitanju troÅ”ak, već investicija koja će im se već nakon nekoliko godina isplatiti ā€“ rekao je neimenovani izvor blizak folk zvijezdama, i dodaje da je konačna odluka pala nakon Å”to se Marta vratila u Srbiju prilikom popuÅ”tanja mjera ā€“ piÅ”e domaći medij.

ā€“ Kada je ponovo otiÅ”la u Dominikanu, Marta je kupila stan koji ima viÅ”e od dvjesta kvadrata u okolini grada Punta Kana, gdje je uglavnom i odsjedala kada je boravila u ovoj tropskoj zemlji. Stan ima preko 200 kvadrata i veliku terasu sa pogledom na more. PoÅ”to ona voli da se bavi sređivanjem enterijera, pa je tako i njihova vila u Beogradu potpuno renovirana pod njenim nadzorom, Marta se dala u opremanje prostora. Inače, cijene u Dominikani su niže nego u Srbiji, tako da su za ovaj stan izdvojili preko 300.000 eura, Å”to ga čini izuzetno povoljnim ako se uzme u obzir da će tu boraviti nekoliko mjeseci godiÅ”nje, ali i okupljati prijatelje ā€“ dodaje izvor.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:21 | Poruka broj: # 187

Poruka: 735
Status:

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON SVEGA PRESJEKLA I SAOPĆILA VAŽNU ODLUKU!

PraÅ”ina koja se podigla zbog Vanje Knežević, koja je prije dvije nedjelje diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja ā€œZvezda Grandaā€, i to na insistiranje članice žirija, Jelene KarleuÅ”e, joÅ” uvijek se nije slegla.

Povodom ove situacije oglasila se njena mentorka, Marija Šerifović, putem svog Instagram profila, koja je istakla da su svi pretjerali i da joj je žao zbog cjelokupne situacije.

Nakon Å”to je miÅ”ljenje o Vanjijoj diskvalifikaciji iznio i SaÅ”a Popović, doÅ”lo je do preokreta u takmičenju. Marija Å erifović je odlučila da vrati nekog u takmičenje, s obzirom na to da je Vanjino mjesto ostalo upražnjeno.

Odlučila je da u ā€œZvezde Grandaā€ vrati takmičarku koja je ispala, Sanju Veličković.

ā€“ Obzirom da je ostalo prazno mjesto, rijeÅ”ila sam da vratim Sanju Veličković. DobrodoÅ”la nazad ā€“ napisala je Å erifovićka u poruci, na Å”ta joj se Sanja zahvalila.

ā€“ Imala sam očekivanja od ovog 26-og u mjesecu, i taman kad pomislih da će proći kao i svaki drugi danā€¦ Nadam se da ću opravdati ukazano mi povjerenje. Hvala, Marija ā€“ navela je Veličkovićka.
lunapikilexDatum: Nedjelja, 28.03.2021, 18:21 | Poruka broj: # 188

Poruka: 735
Status:

OTKRIVENA TAJNA: Evo Å”ta povezuje Mileta Kitića i BalaÅ”evića!

Čuveni kantautor Đorđe BalaÅ”ević iza sebe je ostavio velike hitove, a malo ko zna da je pjesma ā€œKraljica trotaraā€ koju je otpjevao Mile Kitić bila namijenjena upravo njemu.

Naime, pomenuta numera proslavila je Kitića, a on je svojevremeno ispričao da je prvo trebalo da je otpjeva BalaÅ”ević.

Bog mi je poslao tu pjesmu. IÅ”ao sam sam suprugom Martom kod kompozitora Stevice Simeunovića. Ispred njega hrpa papira, vidim tu pjesmu, počnem da je pjevuÅ”im, ali kaže nije za mene nego za BalaÅ”evića. Ja odlučim ipak da je uzmem, ubijedim ga i dam mu 1.500 maraka. Od tada svake godine Stevi nosim dio para jer me je ta pjesma održala ā€“ ispričao je Kitić svojevremeno.

Pjesma je objavljena 1996. godine, a mnogi se slažu da je upravo ona i lična karta folkera.

Podsjetimo, Đorđe BalaÅ”ević preminuo je 19. februara od posljedica upale pluća na Kliničkom centru Vojvodina. On je sahranjen u Novom Sadu u prisustvu porodice, a u tom gradu bio je proglaÅ”en Dan žalosti povodom njegove smrti.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:49 | Poruka broj: # 189

Poruka: 735
Status:

LEPA BRENA I MADONA POSTALE KOMÅ INICE

Lepa Brena skoro cijelo vanredno stanje provela je u Monte Karlu sa suprugom Bobom Živojinovićem, uživajući u luksuzu. Oni već godinama posjeduju nekretnitnu uovoj kneževini, a u njihov komÅ”iluk doselila se i Madona.

Naime, poznate pjevačice posjeduju nekretniku u istom kvartu. Njihove luksuzne nekretnine su toliko blizu, da im terase ā€œgledaju jedna na druguā€.

-Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju nekretninu u Monte Karlu, gdje se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani ljepÅ”i i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osjećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz svijeta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među posljednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija ā€“ otkriva izvor blizak Breni za Telegraf.rs

Lepa Brena je inače prije Ŕest godina imala priliku da je sretne u gradu, gdje je u prvi mah nije prepoznala. Ovu zanimljivu anegdotu tada je podijelila sa medijima:

ā€“ Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem ā€œvidi ovu žensku, ista je Madonaā€ i na kraju sam ukapirala da jeste ona ā€“ ispričala je Brena svojevremeno.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:50 | Poruka broj: # 190

Poruka: 735
Status:

Rada Manojlović zbog krize rasprodaje imanje

Folk pjevačica Rada Manojlović (35) rijeÅ”ila je da proda dva imanja koja je pazarila u rodnom selu Četereže 2019. za 20.000 eura. Kako piÅ”u domaći mediji, ona je spustila cijenu zemljiÅ”ta na 15.000 eura, a za nekoliko dana bi trebalo da zvanično postavi oglas sa svim detaljima oko prodaje.

ā€“ Imanje koje je Rada kupila prije dvije godine ima nekoliko ari i nalazi se pored njene porodične kuće u selu Četereže. Njena porodica je tu gajila organsku hranu, koju su dijelom prodavali i na lokalnoj pijaci, ali je Rada sad rijeÅ”ila da to ipak proda. Pričala je sa ocem i maćehom i rekla da bi mogli da uzmu solidan novac ako njive stave u oglas, a to bi im značilo jer u ovom trenutku ne znaju kada će da počne da tezgari. Å tek koji je imala se skoro potroÅ”io, a nastupa nema. U vrijeme krize Rada je spremala nove pjesme, već je pričala o tome da joj je Haris pomogao i dao određenu sumu novca, ali sada oboje ne nastupaju nigdje ā€“ priča za Srpski telegraf izvor blizak pjevačici.

Manojlovićkina maćeha Suzana i otac Rade nisu bili za to da se dio imanja prodaje, pa su Radu ubjeđivali da je zemlja vrjednija od nekoliko hiljada eura.

ā€“ Radi je otac odmah rekao da ne treba da prodaje njive i da će se već nekako snaći dok ne prođe kriza. Objasnio joj je da od zemlje uvijek može da se živi i da ne treba da donosi nagle odluke, ali je ona odavno presjekla. Rekla je da će uskoro da postavi oglas za prodaju i da je spremna da pregovara da se cijena joÅ” malo spusti da bi Å”to prije prodala njive ā€“ priča izvor za gorepomenuti list.

Rada je povodom cijele priče rekla da je prodaja imanja trenutno najpametniji potez koji je mogla da donese.

ā€“ U svom selu imam viÅ”e imanja i mislim da nije straÅ”no ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila prije dvije godine, ali to nije sve Å”to imamo. Sada je bitno da se imam novac u Å”teku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cijenu, ali vidjećemo joÅ” Å”ta i kako ā€“ rekla je kratko Rada.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:50 | Poruka broj: # 191

Poruka: 735
Status:

HASAN DUDIĆ POZITIVAN NA KORONU!

Hasan Dudić već neko vrijeme vodi bitku sa virusom korona koji ga, kao i mnoge druge ljude, nije zaobiÅ”ao.
Pjevač je na svom Fejsbuk profilu objavio da se nada brzom ozdravljenju, a u komentarima je dobio mnogo riječi podrŔke od prijatelja i obožavalaca.

ā€“ Ovo zlo zvano korona nije me zaobiÅ”la. Već peti dan muku mučim, Biće bolje, nadam seā€¦ Čuvajte se, nosite maske i nikako u gužvu ā€“ napisao je Dudić.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:51 | Poruka broj: # 192

Poruka: 735
Status:

Aca Lukas priznao da je za nastupe uzimao po 100.000 eura

Folk pjevač Aca Lukas pričao je u emisiji o svom novom albumu, situaciji na estradi i nastupima.

Mnogi su se začudili Ŕto je sada objavio novi album, ali on misli da nije pogreŔan momenat.

ā€œNe bih ja da vodim polemiku da li je momenat za izdavanje. Mislim da je sad baÅ” momenat za izdavanje, baÅ” zato Å”to nema nastupa, moramo da živimo od nečeg, od prodaje albumaā€¦ To je neki vid zarade, bar za meneā€, ističe pjevač.

ā€œSituacija je za sve teÅ”ka. U posljednjih godinu i po dana sam imao 2 nastupa. Otkazao sam čak i koncert u Makedoniji, da mi ne bi spočitavali. Nisam imao kovid, vakcinisao sam se. Jedno 10 puta sam se testirao, jedno pet puta sam se testirao na antitijela, i nemam ni jedno ni drugo. Ne plaÅ”im se ničega, samo zemljotresaā€, dodao je Aca i otkrio da se deÅ”avalo da za nastup uzme čak 100.000 eura.

ā€œSvi oni kojima je novac broj jedan, zarađuju ga, ali ni približno kao ljudi kojima je dobar posao na prvom mjestu. Najveći novac smo zaradili u kombinaciji SaÅ”a Mirković ā€“ Aca Lukas. Nove godine su najskuplji nastupi. Da li sam radio za 100 hiljada za Novu godinu, jesam i za viÅ”e sam radio. Pare dođu i prođuā€, naglasio je Lukas.

Folker je otkrio je i zbog čega ne pjeva privatna veselja.

ā€œPosljedni put sam pjevao svadbu u Rimu i rekao sam viÅ”e nikad. Ja da pjevam, pa da mi trpaju pare gdje stignu, pa poslije te pare dajem nekom, ja to ne mogu. Vole da dođu 20 pjevača, plaćeni smo Ceca i ja bili, a ostali pjevači gledali, i onda ja treba da dam tu lovu da bi se platili svi ostali pjevači, to mi je van svake pametiā€, rekao je Aca u emisiji ā€œPremijeraā€.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:51 | Poruka broj: # 193

Poruka: 735
Status:

Grob Đorđa BalaÅ”evića premjeÅ”ten na zahtjev porodice

Nakon Å”to su fanovi legendarnog novosadskog kantautora Đorđa BalaÅ”evića jučer otiÅ”li u rodni grad muzičara sa željom da mu odaju počast jer je proÅ”lo 40 dana od njegove smrti, iznenadili su se kada su vidjeli da njegov grob nije na mjestu gdje je BalaÅ” ukopan 21. februara.

Iz Gradskog groblja u Novom Sadu za srbijanski portal Nova.rs kazali su da je grobno mjesto prebačeno na zahtjev porodice.

ā€“ Đorđe BalaÅ”ević je premjeÅ”ten u izgrađenu porodičnu grobnicu koja je u međuvremenu napravljena kako bi bila spremna na odavanje pomena na 40 dana od smrti. U okviru tog datuma premjeÅ”ten je tu, naravno, sve po zahtjevu njegove porodice ā€“ kazali su iz novosadskog Gradskog groblja.

BalaÅ”evićevo grobno mjesto premjeÅ”teno je desetak metara dalje.

Osim njegovog imena , piÅ”e i stih iz Đoletove pjesme ā€œPortret mog životaā€ ā€“ ā€œBez crne bela ne bi vredelaā€.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:52 | Poruka broj: # 194

Poruka: 735
Status:

Tozovac se oglasio iz bolnice: Pustite me kući da umrem

Predrag Živković Tozovac već nekoliko sedmica leži u KBC ā€œDragiÅ”a MiÅ”ovićā€ gdje je zbrinut nakon Å”to se zarazio koronom, a uprkos tome Å”to o njemu svi brinu na najbolji mogući način, pjevač kaže da bi volio da ga ljekari puste kući da umre.

ā€œStanje poslije primanja kineske vakcine mi se stabilizovalo, ali sam sada psihički baÅ” loÅ”e. Nisam dobro i vjerujte mi da jedva izdržavam u bolnici. Niko ne može da mi dođe u posjetu jer je ovo kovid bolnica, a sa mojom Mimom se čujem samo preko telefona i njoj se jadam. Ne znam kako ona podnosi to Å”to smo odvojeni, trudi se da me ne sjekira dok razgovaramo. Znam da je tako. Užasan je osjećaj kad po čitav dan sluÅ”ate samo kako aparati za kiseonik piÅ”te! To ni mladi ljudi ne bi podnijeli, negativno utiče na psihu. Po čitav dan samo ležim i ćutim, ali to me niko ne pita. RazmiÅ”ljao sam da zamolim ljekare da me puste kući da dostojanstveno umrem, ali to nije moguće. Niti ja mogu na svoju ruku da izađem niti je moguće da bilo ko dođe da me vidiā€, pričao je pjevač otežano, a potom je pohvalio osoblje koje brine o njemu iako mu je bolnice, kako kaže, dosta za čitav život, prenose mediji u regionu.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:52 | Poruka broj: # 195

Poruka: 735
Status:

SEKA ALEKSIĆ O KRIZI: NaÅ”a branÅ”a je najugroženija

Seka se sada osvrnula i na krizu na estradi, koja je uslijedila zbog pandemije koronavirusa.

ā€“ Vidjeh sad avion, pa se prisjetih kad sam posljednji put letila avionom. Prije dvije i po godine, otprilike. Å to zbog ove korone, a Å”to zbog toga Å”to sam bila trudna. Valjda će ova situacija uskoro da se rijeÅ”i, ja vjerujem u Boga i božiju silu. Znam da je ovo za sve nas jedno veliko iskuÅ”enje i da će zaista u skorije vrijeme da nestane ā€“ rekla je Seka i dodala:

ā€“ Mnogo mi je žao Å”to je mnogo ljudi ostalo bez posla. Situacija je generalno jako teÅ”ka za sve nas. Čula sam se sa nekim kolegama muzičarima, naÅ”a branÅ”a je najugroženija, ali mislim da će ovo uskoro postati ružna proÅ”lost ā€“ zavrÅ”ila je Seka.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:53 | Poruka broj: # 196

Poruka: 735
Status:

LUKASOV AUTOMOBIL UNIŠTEN U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI!

Kako se saznaje, automobil folk zvijezde Ace Lukasa, kojim je upravljao njegov vozač uniÅ”ten je prilikom saobraćajne nezgode.

ā€“ Moj vozač je izaÅ”ao do grada da neÅ”to zavrÅ”i i desio mu se peh. Udario je automobilom u stubiće. Å teta jeste velika, ali važno je da niko nije povrijeđen ā€“ rekao je Lukas.

Na pitanje da li je on bio u automobilu, rekao je:

ā€“ Već sam vam rekao, vozač je bio sam.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:53 | Poruka broj: # 197

Poruka: 735
Status:

Buba Corelli objavio dugoočekivanu pjesmu ā€œGluh i nijemā€

Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, objavio je novu pjesmu ā€œGluh i Nijemā€.

Ovo će biti samo jedna u nizu novih numera koje sarajevski reper sa svojom produkcijskom kućom ā€œImperiomā€ radi.

Na novi materijal jednog od najpoznatijih repera u regionu, fanovi su s nestrpljenjem čekali već dugo. Ali Buba nije žurio, već je želio sve odraditi kako treba.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:54 | Poruka broj: # 198

Poruka: 735
Status:

Igor Kojić uhvaćen kako iznosi stvari iz Severininog stana!

Već mjesecima se Å”uÅ”ka da je ljubavi između Severine Kojić (48) i njenog supruga Igora Kojića (33) doÅ”ao kraj, a on se sada navodno i konačno iselio iz njenog stana u Zagrebu.

Naime, Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku dok je vukao kofere i odijela na vjeÅ”alici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija, otkrili su očevici za portal ā€œ24sata.hrā€.

To je navodno drugi put u posljednjih nekoliko nedjelja da se pojavio pred Severininim stanom, nakon Ŕto ga tamo nisu vidjeli skoro godinu dana.

Brzo se oglasio Severinin PR tim koji tvrdi da je stvari iseljavala rođaka pjevačice, Mia Popović.

ā€“ Jedino seljenje koje je bilo ovog vikenda je ono Severinine nećake, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredni Severinin komÅ”iluk, tačnije preko puta Severinine zgrade ā€“ rekli su iz PR tima pjevačice.

Severina i Igor se već duže vrijeme nisu pojavljivali u javnosti zajedno, a čak su i obrisali većinu zajedničkih fotografija s Instagrama, čime su dodatno rasplamsali glasine o razvodu. Oboje o svemu i dalje Å”ute, a najnovije informacije o njihovom odnosu pružio je Igorev otac Dragan Kojić Keba.

ā€“ Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam Å”to se u njihovom braku događa, ne razgovaram s njima! Niti treba da se mijeÅ”am u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obveza pa često nije kod kuće. Ne znam Å”ta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira da dolazi u skorije vrijeme, ali to je njena stvar ā€“ rekao je Keba u decembru proÅ”le godine.

ā€“ Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali Å”ta im je činiti. S druge strane, sve Å”to rade, sebi rade ā€“ zaključio je tada Keba.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:54 | Poruka broj: # 199

Poruka: 735
Status:

Drama Tanje Savić se nastavlja: DuÅ”an uložio žalbu!

Dok pjevačica Tanja Savić uveliko traži način da ode u Australiju po svoje sinove Maksima i Đorđa, njen suprug DuÅ”an Jovančević navodno je uložio žalbu na odluku suda.

Prema pisanju medija, DuŔan smatra da je djeci mjesto pored njega pa na sve načine pokuŔava da preokrene slučaj u svoju korist.

Prema riječima sagovornika Kurira, DuÅ”an je u dogovoru sa svojim advokatima odlučio da nastavi borbu i da po svaku cijenu zadrži dječake u Australiji. Kako navodi sagovornik pomenutog medija, Tanja joÅ” uvijek ne zna Å”ta je DuÅ”an naumio, ali će joj to uskoro biti predočeno.
lunapikilexDatum: Ponedjeljak, 05.04.2021, 21:55 | Poruka broj: # 200

Poruka: 735
Status:

Ana Korać mora hitno u policiju zbog velike prevare

U policijskoj akciji Republike Srpske ā€œVektorā€, prije dva dana, uhapÅ”eno je devet osoba, za koje se sumnja da su preko druÅ”tvenih mreža sa lažnih profila prevarili na stotine ljudi, navodeći ih da im Å”alju novac za navodno provjereno klađenje i takozvane sigurne dojave, a jedan dio estrade je umijeÅ”an u sve to.

Sumnjiva lica koja su se krila iza ovakvih profila brojnim javnim ličnostima davala su pozamaÅ”ne sume novca da ih reklamiraju na druÅ”tvenim mrežama, a među poznatima se naÅ”la i starleta Ana Korać koja tvrdi da nije znala ko su ljudi koje je reklamirala putem Instagrama.

ā€“ To je davno neÅ”to bilo, ja ne mogu da se sjetim, prije 3, 4 mjeseca, negdje kad sam izaÅ”la iz Zadruge. Niti sam znala Å”ta je to, niti ulazim u te kladionice. Moj posao su te reklame i marketing, kako sam to uradila ja ne znam da li je to ispravno ili nije, nisam ulazila u to, niti sam provjeravala ko su oni i Å”ta su. Žao mi je Å”to su ljudi prevareni, nisam znala da oni njima uplaćuju novac dok se sve ovo nije desilo ā€“ rekla je Ana Korać.

Podsjetimo, advokat BoÅ”ko Žurić, je za ā€œSrpski telegrafā€ istakao da je slijedeći korak policije da se i oni koji su učestvovali u reklamiraju prevaranata pozovu na sasluÅ”anje.

Na ovaj način dobro su zaradile starlete Stanija Dobrojević i Ana Korać, ali i pjevačica Anabela Atijas, zatim Slobodan Radanović, Luna Đogani, Nadežda Biljić, Sandra Afrika i mnogi drugi.
Search:
Top 30 Forumasa