Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    Älanovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum »    NARODNA MEDICINA » Prirodni narodni lijekovi » KaÅ”ika maslinovog ulja svako jutro
KaŔika maslinovog ulja svako jutro
bindDatum: Utorak, 27.10.2020, 01:47 | Poruka broj: # 1

Poruka: 1512
Status:


Svakog jutra jedite po kaÅ”iku maslinovog ulja: 4 efekta će vas zapanjiti već prvog dana! Maslinovo ulje se od davnina koristi u mnoge svrhe - od zdravlja, preko nege do ishrane. Ono Å”to maslinovo ulje čini super hranom jeste visok nivo mononezasićenih masti, posebno oleinske kiseline i različitih antioksidanata. Saznajte zaÅ”to treba svakog jutra da konzumirate 1 kaÅ”iku maslinovog ulja: Antikancerogeno dejstvo Svojstva ekstra devičanskog maslinovog ulja su od pomoći protiv nekoliko vrsta raka. Kada su vrÅ”ena istraživanja, najbolji rezultati su se pokazali u slučaju raka dojek i organa za varenje. Demencija... Jedan od uzroka Alchajmerove bolesti je povećana akumulacija beta-amiloida u mozgu. Tim stručnjaka sa Univerziteta Monro u Luizijani otkrio je da oleokantal, jedinjenje koje se nalazi u ekstra devičanskom maslinovom ulju, ima moć da kontroliÅ”e nivo beta-amiloida i značajno povećava njegovo čiŔćenje.

Šećer u krvi
Ekstra devičansko maslinovo ulje je pokazalo sposobnost da smanji učestalost dijabetesa. Maslinovo ulje može da bude od pomoći u lečenju dijabetesa tipa 2, kada se koristi konzumira, ali i koristi za spoljaÅ”nju upotrebu.

Krvni pritisak
Studija objavljena u stručnom časopisu Archives of Internal Medicine, pokazala je da su učesnici sa visokim krvnim pritiskom na kraju smanjili unos lekova, zahvaljujući konzumiranju 30-40 g ekstra devičanskog maslinovog ulja svakog jutra.
klfinansijeDatum: Nedjelja, 15.05.2022, 19:21 | Poruka broj: # 2

Poruka: 497
Status:

Ovo je zakon.
Forum »    NARODNA MEDICINA » Prirodni narodni lijekovi » KaÅ”ika maslinovog ulja svako jutro
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Top 30 Forumasa