Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
Forum »    NARODNA MEDICINA » Prirodni narodni lijekovi » Recept protiv ešerihije
Recept protiv ešerihije
bindDatum: Utorak, 27.10.2020, 02:33 | Poruka broj: # 1

Poruka: 1512
Status:


Ešerihija koli normalan je stanovnik debelog creva. Tu je locirana u našem organizmu, čak i korisna jer sprečava razmožavanje drugih patogenih bakterija. Problem koji se često dešava je da se pojavi na drugim mestima u organizmu i jako je teško izlečiti. Najčešće se pojavljuje u mokraćnim kanalima gde izaziva upale koje mogu postati hronične ukoliko se ne leče. Mokraćni kanali nisu jedino mesto jer ešerihija može izazvati infekcije, upale i druge probleme i u probavnom traktu a bilo je slučajeva konjuktivitisa izazvanih ešerihijom koli. U narodu postoji nekoliko lekova kojima možete da pokušate da rešite ovaj problem. Za lek su vam potrebni: Domaće belo vino 1 l (domaće kako bi bilo bez hemikalija i dodataka)..... 3-4 grančice ruzmarina (najbolje ako ima mladih izdanaka na sebi).... beli luk 2 glavice. Beli luk isećete na sitne komadiće, dodate u vino i ubacite ruzmarin. Ostavite da sve odstoji u staklenoj boci 10 dana na sobnoj temparaturi. Povremeno promućkate bocu.

Nakon toga možete početi koristiti napitak. Nakon što otvorite ponovo bocu posle stajanja držite je u frižrideru. Odrasli koriste 1 supenu kašiku a deca jednu čajnu kašikicu svako jutro na prazan stomak.

Lek se uzima 40 dana nakon čega se pravi pauza a nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz urinarnog trakta. Ruzmarin odlično deluje i protiv drugih bakterija te ukoliko ne možete da se rešite drugih vrsta upornih bakterija možete probati sa ovim lekom.

Postoje pozitivna iskustva u tretiranju stafilokoka, streptokoka ali i kandide.
klfinansijeDatum: Ponedjeljak, 21.03.2022, 21:52 | Poruka broj: # 2

Poruka: 497
Status:

Super, hvala za info.
Forum »    NARODNA MEDICINA » Prirodni narodni lijekovi » Recept protiv ešerihije
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Top 30 Forumasa