Kako podesiti moj android da se Wi-Fi ne gasi
|
|
peja | Datum: Petak, 03.01.2014, 20:46 | Poruka broj: # 1 |
Poruka: 503
Status:
| Sigurno Vam se desilo da ste skidali nešto preko Wi-Fi, međutim onda se ugasio ekran telefona, time se ugasio Wi-Fi, i prekinuo se download. Za taj problem ima jednostavno rješenje: potrebno je da izmjenite postavku kako se Wi-Fi ne bi gasio kada se ugasi ekran, a to ćete učiniti na ovaj način:
- Idite na “Settings” ili postavke - Izaberite “Bežično i mreža” - Izaberite “Wi-Fi Postavke” - Sada pritisnite meni dugme i izaberite “Napredno” - Tu izaberite “Wi-Fi postavke načina spavanja” - U ovom izborniku sada odlučite, želite li da se Wi-Fi gasi kada se ugasi ekran, da se nikada ne gasi ako je Vaš android priključen na punjač, ili da se jednostavno Wi-Fi nikad ne gasi ako ste ga upalili.
- Na engleskom su ove postavke SETTINGS > WIRELESS AND NETWORK > WI-FI SETTINGS > Menu button > ADVANCED > WI-FI SLEEP POLICY > NEVER
I to je to! Izaberite “Nikad”, i Vaš Wi-Fi se neće više ugasiti kada se ugasi ekran. Mi preporučujemo da izaberete opciju “nikad”, iz jednog jednostavnog razloga: Za većinu android mobitela ili tableta, Wi-Fi konekcija troši mnogo manje bateriju nego 3G konekcija. Ako se Wi-Fi gasi kada se ugasi ekran, onda se Vaš android konektuje na 3G, što troši bateriju. A ako je stalno konektovan na Wi-Fi, manje će trošiti bateriju. Jednostavno isprobajte i uvjerite se sami šta je najbolje rješenje za Vas i Vaš android.
|
|
| |
zico | Datum: Petak, 10.01.2014, 18:07 | Poruka broj: # 2 |
Poruka: 24
Status:
| thanks
|
|
| |
rozajeonline | Datum: Nedjelja, 12.01.2014, 22:20 | Poruka broj: # 3 |
Poruka: 157
Status:
| Hvala @Peja, bas sam kontao kako da se ovo rijesi.
|
|
| |
salenis | Datum: Ponedjeljak, 27.01.2014, 18:26 | Poruka broj: # 4 |
Poruka: 9
Status:
| Hvala, I meni je bila ova informacija potrebna
|
|
| |
sime | Datum: Srijeda, 29.01.2014, 02:36 | Poruka broj: # 5 |
Poruka: 100
Status:
| Hvala, bas mi se pre neki dan ovo desilo...
|
|
| |
Mario007 | Datum: Subota, 01.02.2014, 19:25 | Poruka broj: # 6 |
Poruka: 82
Status:
| hvala
|
|
| |
MarkoNG | Datum: Nedjelja, 16.02.2014, 00:45 | Poruka broj: # 7 |
Poruka: 4
Status:
| hvala.
|
|
| |
remax | Datum: Srijeda, 18.06.2014, 10:02 | Poruka broj: # 8 |
Poruka: 49
Status:
| Jel zna ko na iphonu kad je u standbay modu wifi ne reaguje?
|
|
| |
zacas | Datum: Petak, 09.01.2015, 17:31 | Poruka broj: # 9 |
Poruka: 68
Status:
| hvala
|
|
| |