|
RAZNI VICEVI
|
|
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:45 | Poruka broj: # 381 |
Poruka: 64
Status: 
| Pričaju otac i sin program
Pričaju otac i sin programeri: - Tata, a kako je to biti u braku? Otac odgovara: - Pa ovako, zamisli da imaš brz, besplatan internet bez limita, koji otvara samo jedan sajt!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:46 | Poruka broj: # 382 |
Status: 
| Došao Ciga kod frizera: � Došao Ciga kod frizera: • Dobar dan, jel' može jedno šišanje? • Može - kaže frizer - kako želite? • Pa ovako kume, sa jedne strane mi ostavi rupu veličine pesnice, a sa druge tri-četiri manje rupice. Pozadi repovi da mi budu neravni, a šiške da mi idu ukoso i da budu retke... • Pa ne znam da li ću znati tako da vas ošišam. • A prošli put si znao, pizda ti materina!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:46 | Poruka broj: # 383 |
Status: 
| Došao Mujo kod doktora i Došao Mujo kod doktora i poslije gledanja u nalaze doktor mu kaže: – Mujo, za tebe više nema alkohola, nema junetine, nema jagnjetine, nema pive, nema gaziranog... Ustade Mujo, zgrabi nalaze iz doktorove ruke i krene prema vratima. Iznenađen doktor ga pita: – Gdje si pošao? – Doći ću kad ne budeš tako nadrndan!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:46 | Poruka broj: # 384 |
Status: 
| Ccc Ccc - Iza svake dobre devojke stoji muškarac koji posmatra njeno dupe.
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:47 | Poruka broj: # 385 |
Status: 
| Došao ciga kod doktora • Došao ciga kod doktora • A, doktor, ova moja ciganka nešto nije zadovoljna kad se jebemo. • Što nije zadovoljna? • Ne znam, doktor, nešto joj ne valja... • Pa, moraćeš nešto da promeniš u načinu na koji vodite ljubav. • Šta da promenim, doktor? • Pa probaj, na primer, da upališ svetlo dok to radite. Sutradan: • Jel' sad bolje? • Bolje, doktor. • Jel' žena zadovoljna? • Zadovoljna žena, al' tek deca da vidiš što uživaju...
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:47 | Poruka broj: # 386 |
Status: 
| Fata i pregled kod ginekologa
Fata došla kod ginekologa na redovnu kontrolu, pa joj on nakon pregleda kaže:
- Fato, sljedeć' put molim te da dođeš obrijana dole, muka je 'vako pregledavat'...
Fata ga ošine pogledom:
- Š'a t' je, bolan, pa da m' se smije cijeli komšiluk!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:47 | Poruka broj: # 387 |
Status: 
| Kako saobraćajni policaja Kako saobraćajni policajac smanjuje gužvu na kružnom toku? Ode na pauzu.
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:48 | Poruka broj: # 388 |
Status: 
| Priča Mujo Hasi: - Kako sa
Priča Mujo Hasi: - Kako sam juče loše sanjao! - Šta si sanjao? - Sanjam ti ja da jedem špagete, i to baš neke dugačke! - I šta je tu loše? - Ma ajde san, nego kada sam se probudio, nema mi gajtana od pidžame!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:48 | Poruka broj: # 389 |
Status: 
| Perica popustio u skoli Perica popustio u skoli Mama: Perice, sine sto si popustio u skoli? Perica: Mama, a zasto ti uvek kazes da pametniji popusta?xDD
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:49 | Poruka broj: # 390 |
Status: 
| Razgovaraju dva poslanika u skupštini Razgovaraju dva poslanika u skupštini: – Znaš, ja sam ti bio izuzetno pametno dijete. Prohodao sam u drugoj godini života. – Ja sam bio još pametnije dijete. Mene su nosili sve do četvrte godine. Koja je razlika između šibicara i političara? – Nikakva! Političari samo upotrebljavaju veće kutije!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:49 | Poruka broj: # 391 |
Status: 
| Upoznala plavuša Muju mornara Upoznala plavuša Muju mornara pa mu veli: • Bog mi je dao telo a imam ja i talenta pa kad bih stigla u Holivud, napravila bih karijeru, samo nemam novca za brod. Mujo: • Ništa zato, ja ću tebe sakriti na mom brodu ali pod uslovom da mi "daš" kad god dođem. Plavuša pristane a on nju sakrije u mašinsko odeljenje. Mujo dolazio svaki dan u naplatu i tako su putovali punih 20 dana. 21-og dana pokvari se brod i kapetan siđe dole i nađe plavušu u mašinskom odeljenju pa je upita šta ona tu radi. • Sakrio me vaš mornar Mujo - i sve ispriča potanko i po redu. • Razumem ja - veli kapetan - i vaš talent i vašu želju za uspehom ali mi nije jasno šta onda radite na trajektu SPLIT-KORČULA?
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:49 | Poruka broj: # 392 |
Status: 
| Otmica Otmica Krenula grupa žena na proslavu 8. marta avionom za Miami. No, prije polijetanja u avion su ušli otmičari i oteli avion. Glavni otmičar je naredio: - "Skinite sav nakit sa sebe i predajte ga." - "Zar i ja sinko ?", upita jedna baba. - "Ne seri reko sam sve", uzvrati on. - "Sad se sve skinite." - "Zar i ja sinko", ponovo će baba. - "Ne seri reko sam sve!" - "Sad ćemo vas sve silovati." - "Zar i babu", reče jedna djevojka. A baba će: - "Ne seri reko je sve!"
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:50 | Poruka broj: # 393 |
Status: 
| Dva preplanula mišićava m
Dva preplanula mišićava muškarca razgovaraju: - Sunce, pesak, voda... To je život - reče jedan. - Ne glupiraj se, nego ubacuj u mešalicu! - odgovori mu drugi.
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:50 | Poruka broj: # 394 |
Status: 
| Otišao Vranjanac u Beograd i sretne Mariju Šerifović i pita je...
Otišao Vranjanac u Beograd i sretne Mariju Šerifović i pita je: – Izvini momak, kude je ovde Knez Mihajlova? Marija se okrene i kaže mu: – Alo bre majmune, nisam ja momak! A Vranjanac će: – Ne ljuti se be, nesam znaja da si ženjen.
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:51 | Poruka broj: # 395 |
Status: 
| Ljuta žena na muža, kaže mu...
Ljuta žena na muža, kaže mu: - Odsad ćeš sve da plaćaš: ručak 1o eura, pranje veša 1o eura, peglanje 1o eura… Kaže muž: - Draga ja bih da vodimo ljubav. - E to će da te košta 1oo eura. - Nemam ja toliko, imam samo 5o, znači ništa od toga i okrenu se da spava. Kad čuje da nešto šuška. Okrene se, žena nešto kopa po tašni. - Šta tražiš duso? - A tražim 5o eura da ti pozajmim, crko dabogda
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:51 | Poruka broj: # 396 |
Status: 
| Definicija DOPIČNjAK - pecivo u pekari koje stoji odmah pored pice a ne znaš kako se zove
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:51 | Poruka broj: # 397 |
Status: 
| Kupio Piroćanac ajfon 6 Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, seo i čulo se krrccc! - Leleeee, daj bože da je kičma - povika.
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:52 | Poruka broj: # 398 |
Status: 
| Prikolica Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Piči on tako kad odjednom ga zaustavi policajac. Kaže policajac: - "Drug, migalec vam ne dela!" Izađe Mujo van i gleda okolo i čudi se. Policajac ga spopao: - "Drug, pogledajte, migalec vam ne dela!" Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet će policajac: - "Migalec vam ne dela!" Kad Mujo odjednom: - "Ma jebo te migalec, gledam gdje mi je prikolica!!!"
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:53 | Poruka broj: # 399 |
Status: 
| Ceo dan mlatim ovim sranjem... Ceo dan mlatim ovim sranjem za mušice, jebeš mi sve ako Đokovića ne bih dobio 3:0 u setovima, kako udaram!!!
|
|
| |
| mishellfenix | Datum: Četvrtak, 26.09.2019, 17:53 | Poruka broj: # 400 |
Status: 
| Legla mi je plata... Legla mi je plata ali imam osećaj kao da je već neko spavao sa njom.
|
|
| |