Ažurirane teme   ·    Nove poruke   ·    članovi   ·    Pravila foruma   ·    Traži   ·    RSS
Forum moderator: smin, borivoje, nolte, Dilber  
CZ IPTV
mskolaDatum: Subota, 26.01.2019, 19:53 | Poruka broj: # 321

Poruka: 29
Status:

vrbal69 No, použít práci od někoho jinýho, to tu ještě nebylo... Prozradil ses sám. Protože vím, kdo tu práci dělal. Rozhodně to z Tvý hlavy není. A když už chceš mluvit o VLC, nejprv si o tom něco nastuduj, než zas vypustíš "hovadinu" dne.
master4 Mě to bylo hned divný, jak uživatel vrbal69 nahodil ty screeny, že to není jeho práce, ale použitá od někoho jinýho. Kdyby to byla jeho práce, tak by to zvládnul přehrát v Kodi. Ale, to by musel znát jak to napsat, což na to nepřišel sám....
Master4Datum: Subota, 26.01.2019, 19:57 | Poruka broj: # 322

Poruka: 39
Status:

No vidíš alespoň titul mám, někdo nemá ani občanský průkaz a podle toho se to i pozná. A když mi ho dá někdo, kdo má v hlavě otep slámy, tak toho si vážím ještě víc :) Komunikace na internetu prozradí hodně věcí, třeba i to, jak je člověk zoufalý v reálném životě a to jak je ponižován a šikanován v reálu si kompenzuje na internetu pomocí textu :)

Děkuji vaše veličenstvo bravo

Poruku uredio Master4 - Subota, 26.01.2019, 20:29
vrbal69Datum: Subota, 26.01.2019, 19:59 | Poruka broj: # 323

Poruka: 32
Status:

mskola, ty musis byt obmedzeny bud po fotrovi alebo po susedovej cubke, podla toho z kerej pi** si vypadol. Ty na to nieco zeries alebo naopak si prestal? Ked ma nejaky blbec heslo admin:...., je to naozaj velka robota zistit ake mcasty pozuiva a kde. Zasa som sa prezradil? :D
Do toho pani...este si tu nakladajte a masirujte ega slovickarnenim ako vsetko kazdy iba dostava, je jasne, ze vy ste toho dokonaly priklad :P

Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 04:23
HOHOvadoDatum: Subota, 26.01.2019, 20:03 | Poruka broj: # 324

Poruka: 11
Status:

x lidí se hádá, ale vetšina nechápe, že polovina co tu zazněla není pravdou .. jenom nahozeno do placu, aby se všichni mohli "točit za svým ocasem"..
Master4Datum: Subota, 26.01.2019, 20:03 | Poruka broj: # 325

Status:

Právě jsi prozradil, že někomu cucáš multicast, takže svého zase nic :D
vrbal69Datum: Subota, 26.01.2019, 20:03 | Poruka broj: # 326

Status:

Master4, uplne som po tvojich slovach zostal so slzami v ociach rozbity na crepy. Fakt by som chcel byt velicina ako ty, vymasteny curak s prebujenym egom, ktore uz svojou ozrutnostou pohltilo aj zbytkovy intelekt. Raz sa snad stanem kapacitou ako ty. Ale zatial na teba kálim, ty kanále.
mskolaDatum: Subota, 26.01.2019, 20:07 | Poruka broj: # 327

Status:

vrbal69 No, je vidět že jinej slovník používat neumíš, co? Tebe porodil kdo? Zelenej mužíček s velkejma tykadlama na Jupiteru?? Ono, ta Tvá "ubohá" reputace ve Tvý hlavě dokazuje, že bys měl v brzké době navštivit slovenského doktora Chocholouška, aby ti nepraskly cévy ve Tvý "ubohý" makovici.
kullsat10Datum: Subota, 26.01.2019, 20:10 | Poruka broj: # 328

Poruka: 7
Status:

master4 Pojeb si matku
vrbal69Datum: Subota, 26.01.2019, 20:10 | Poruka broj: # 329

Status:

mskola...tebe uz praskla zilka, ze tak dobre vies co ma nasledovat? Noooo...ale vies,ze mi to zacalo davat dokonaly vyznam? Das este nejaku radu, Einsteine?
kullsat10Datum: Subota, 26.01.2019, 20:11 | Poruka broj: # 330

Status:

ot coho je toforum ,pomat a hranit,KOKOT
kullsat10Datum: Subota, 26.01.2019, 20:12 | Poruka broj: # 331

Status:

ljut ljut ljut ljut ljut ljut
Master4Datum: Subota, 26.01.2019, 20:18 | Poruka broj: # 332

Status:

Přitáhnul tady další účty, to je mazec
Poruku uredio Master4 - Subota, 26.01.2019, 21:48
mskolaDatum: Subota, 26.01.2019, 20:24 | Poruka broj: # 333

Status:

vrbal69 Mě žilka na rozdíl od někoho nepraskla. Nemusím se divit, že "slovák" jako jsi ty mi nesáhne ani po můj malík nohy. Ono, už na tomto fóru to o Tobě dokazuje, že to ve svý "makovici" nemáš v pořádku. Co věta, to sprostý slovo. Oni Tě asi doma neučili, jak se máš chovat, co? Nedivil bych se, kdybys použil na sebevraždu skok z prvního patra. hihi hihi hihi
vrbal69Datum: Subota, 26.01.2019, 20:31 | Poruka broj: # 334

Status:

mskola...na tvoj intelekt sa naozaj neda dosiahnut. mozno mikroskopom ale ziaden nemam. Ale aby ti nebolo smutno, ze si iba zapskly opusteny retard, o ktoreho sa ani bicykel neoplati opriet, mam pre teba dobru spravu. Viem o niekom, kto by mal z teba naozaj velku radost...Freud.
Nezabudni ma nabuduce zasa obklucit svojimi smajlikmi...aspon nieco inteligentne, z ten tvojej dutiny lebecnej.

a vychovavany som presne k tomu, aby som viedol konverzaciu s dobytkom rovnakym tónom a stylistikou. Nasiel si sa, ty hovádo?

Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 04:27
jurajamaDatum: Subota, 26.01.2019, 20:56 | Poruka broj: # 335

Poruka: 349
Status:

Tak to vypadá,že se to přestěhovalo z XBMC?!
mskolaDatum: Subota, 26.01.2019, 20:57 | Poruka broj: # 336

Status:

vrbal69 Mě nerozpláčeš... Tu stylistiku si myslel koho?? Sorry, já nemám mezi nohama netopýra jako Ty. lala lala lala . Člověk jako ty mě tak může vylízat mou prdel. Abych nezapoměl, zrovna ta moje zadnice nevoní dvakrát hezky. Doporučuju kýbl, abys mohl házet šavle. A nebo lépe, zahraj si v nějakym filmu - HEREČKO!
Master4Datum: Subota, 26.01.2019, 21:01 | Poruka broj: # 337

Status:

On je všude a ne jen tam a smutné je, že tomuhle stvoření odepisuju, ale končím. Právě mi napsal zprávu, kde ho údajně moje matka měla v puse, když jsem byl malý. Ale to nemůže být pravda, protože když jsem byl malý, tak on nebyl na světě. Takže nevím co kam strkal, ale tip mám :) A to se s ním veze až do dneška. Traumata jsou někdy doživotní. Končím a jdu se věnovat slušným lidem

Tady se to taky vlastně zavřelo kvůli tobě

Poruku uredio Master4 - Utorak, 29.01.2019, 10:15
vrbal69Datum: Subota, 26.01.2019, 21:14 | Poruka broj: # 338

Status:

Master4...traged, co sa mi vyhraza na PM policajtami tu narieka, ze som mu urazil mater? A co si cakal udavac?
Tam si ma nazyval Xsavo, no ved ja tvrdim, ze ty si Sherlock. Kolko este budes mat pokusov? Uz som bol Xsavo, potom hento cudo....daj este nieco do tretice, debílek...mozno sa trafis. Ty musis dojimat k placu aj zelezobeton, ze je to tak? Veru bezkaj na svoj ucet a prestan sa tu naparovat. Streamtest na teba caka. Tam sa realizuj, ty machna vymastená.

Odovzdavam odkaz na tento tvoj vyplach. Bude sranda :D

Master4...tvoje bludy vznikli z nedostatku zenskeho zaujmu, genetickou dispoziciou, alebo si iba stratil dealera a fachcis na dojazdoch? Tak ako tak, skus s tym nieco urobit, nepodcenuj dnesnu medicinu. Pri zodpovednej liecbe to mozes dotiahnut aj na normalneho kokota. A co sa tyka streamtestu, tak ak je to tento manik, tak uz je to asi 20-ty jedinec. Ale nech to beriem akokolvek, ty my sedis na toho kripla najlepsie.

No neviem ako dotycny, ale ked pozorujem tvoju gramatiku, tak mi prides ako 13-rocny autista z obce pri Hrinovej. Master4 raz som videl podobneho kokota, a ty si bud jeho syn, alebo vitaj Jarousku :))))

Poruku uredio vrbal69 - Nedjelja, 27.01.2019, 04:30
mskolaDatum: Subota, 26.01.2019, 21:55 | Poruka broj: # 339

Status:

Vrbal69 Chudák ty ženský... Používat na ně ředidlo? To je ubohej kanibalismus. Ten xicht, to jsi synem Frankensteina?

No, nemusim se divit, že jde o stejného člověka, kvůli kterému se zavřelo na začátku září jedno fórum... Jen tak dále, chlapče... Na co panáček šáhne, to totálně jde do kopru. Prozradim, že na uzavřenym fóru jsi vymánil playlistů od jiných uživatelů až až. Teď si hraje na velkýho hrdinu.

all Myslím si, že takovej člověk za to nestojí. Bude kopat kolem sebe, ale nic neumí a nic nedokázal. Až, to dokáže, ať na všechny fóra vyvěsí diplom, že je expert v IPTV.

Poruku uredio mskola - Subota, 26.01.2019, 22:30
vrbal69Datum: Subota, 26.01.2019, 22:07 | Poruka broj: # 340

Status:

Martinko, ty rozumies reci tvojho kmena? Lebo toto vyzera, ze uz si uplne stratil kontakt s realitou a akurat z posledneho odpluvas. Rad by som ti pomohol, ale nevyznam sa v neuroleptikach. Skus prechadzku na cerstvom vzduchu.
Search:
Top 30 Forumasa