Glupi vicevi
|
|
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:54 | Poruka broj: # 321 |
Poruka: 1156
Status:
| Došao seljak na poljoprivredni sajam i kupio stroj za mužnju krava. Kad je vidio kako stroj radi, odluči on ugurati u njega svoju kitu kako bi ga stroj zadovoljio. I tako njega stroj zadovolji prvi put, pa drugi put. Seljaku dosadi, pa uzme upute da vidi kako se stroj isključuje, a tamo piše: Automatski se isključuje nakon 10 litara.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:54 | Poruka broj: # 322 |
Status:
| - Hoćeš čuti najkraći vic na svijetu? - Naravno! - 'oš drugi sad?
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:54 | Poruka broj: # 323 |
Status:
| Banuli TV kontroleri u jedno hercegovačko selo. Ušli u dvorište jedne bake i pitaju: - Imate li, bakice, televizor u kući? - Ama jok, sinko, nemamo mi para za taj lukzuz. - A imaju li vaše komšije? - Otkud!? Nemaju ni oni. Svako večer program gledaju kod nas!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:55 | Poruka broj: # 324 |
Status:
| Imao lovac ćerkicu i sina. Tako se djeca igrala i nađu metke. Neznajuci šta je to, pojedu. Nakon nekog vremena otisla ćerkica na WC i vraca se plačući: - Mama, mama, kada sam piškila sve su neke kuglice izlazile. Majka pogleda zabrinuto u ćerkicu kad sin povika: - Mama, mama, ja kad sam piškio, ubio sam mačku!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:55 | Poruka broj: # 325 |
Status:
| Mama: - Moraš sve pojesti Petra! Znaš li što se dogodi curici koja neće jesti? Petra: - Znam. Postane manekenka.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:56 | Poruka broj: # 326 |
Status:
| Na sudu: - Tuženi je rekao da ste vi idiot. Jeli to istina? - To je istina! - Pa zašto ga onda tužite radi uvrede?
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:56 | Poruka broj: # 327 |
Status:
| Ušla baba u dječju sobu i vidi ih golu. Upita ih ona: - Što ste goli djeco? - To je pidžama u 21. stoljeća! - Ooooo dobro. - i baba ode u svoju sobu i skine se gola kad ti djeda uđe u sobu i pita: - Što si se skinula? - a baba će: - To je pidžama 21. stoljeća. - Pa onda ju opeglaj ženska glavo. - odgovori djed.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:57 | Poruka broj: # 328 |
Status:
| Ulazi baka u autobus kad je upita kondukter: - Imaš li kartu, bako? A baka će: - Nemam. Evo imam jedno jaje. - i tako uđe baka u bus. Tako ona i drugi dan. Pita kondukter, kad ona njemu dvoje jaja. Treći dan dolazi baka, pita on "karta bako", a ona izvadi kokoš i kaže: - Mjesečna!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:57 | Poruka broj: # 329 |
Status:
| Tata: Sine koliko je 1+1? Sin: 6! Tata: Nije sine, vidi... imaš jedno lizalo i ja ti kupim još jedno, koliko ćeš imati? Sin: 4! Tata: Ma nije sine (iznervirano) vidi,... imaš jednu jabuku i dobiješ drugu, koliko ćeš imati? Sin: Kilu... Tata: E jebiga sine! Kucnem jednom, kucnem dva puta... Sin: Tata, tata, netko kuca. Tata: Ma nije sine, ja sam... Sin: Uđi tata...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:57 | Poruka broj: # 330 |
Status:
| Išla budala ulicom, zaboravila da diše... I umrla.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:58 | Poruka broj: # 331 |
Status:
| Astronom silazi sa promatračkog sjedišta sa najvećim teleskopom na svijetu i kaže kolegama.
- Bogmi, bit će kiše! - Otkud znaš? - Osjećam u ramenu!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:58 | Poruka broj: # 332 |
Status:
| Došao mucavac u trgovinu da kupi kobasice. - Molim vas, da li imate ko-ko-ko-ko-ba-ba-sice? - Imamo, ali tako dugačke nemamo...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:59 | Poruka broj: # 333 |
Status:
| Dođe muž kući i nađe ženu s nekim drugim u krevetu. - Što to radite? - Jesam ti rekla da je glup!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 23:59 | Poruka broj: # 334 |
Status:
| Francuska... nekad davno... trči čovjek ulicom i dere se: - Menstruacija, počela je menstruacija... Gleda ga jedan tako i kaže mu: - Čovječe, nije menstruacija nego revolucija! - Ma nema veze, važno je da je neko krvoproliće...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 00:00 | Poruka broj: # 335 |
Status:
| - Tražim napet krimić! - kaže kupac u knjižnici. - Uzmite ovaj, tek se na posljednjoj stranici otkriva da je vrtlar ubojica.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 10:58 | Poruka broj: # 336 |
Status:
| Neka je žena spavala s ljubavnikom, kad je iznenada njen muž došao kući. Muž je pobjesnio i počeo ganjati ljubavnika, koji je pobjegao u obližnji park, kraj fontane s golim statuama. Odjednom jedna statua šapne: - Debilu, skidaj čarape, pohvatat će nas sve.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 10:59 | Poruka broj: # 337 |
Status:
| Mujo: "Haso jesi čuo novost? Nema više vojske za ove mlade." Haso: "A jesam. Neka smo mi svoje dali." Mujo: "Sjećaš se onog. Netko ode, pa mi čuvamo djevojku." Haso: "Tako si i ti meni Fatu pričuvao, pa je i oženio." Mujo: "Pa šta, hoćeš da ti je vratim?" Haso: "Ma ne treba, bolje ovako kad samo posudim."
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 10:59 | Poruka broj: # 338 |
Status:
| Žena i muž razgovaraju: - Onaj naš mali balavac mi je opet krao iz novčanika - kaže muž. - Kako znaš da je on? Možda sam bila ja? - Ma, nisi ti - on uvijek barem nešto ostavi kad uzima!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 11:01 | Poruka broj: # 339 |
Status:
| Kako ljudi prde? 1. Pristojan - Prdne i kaže: "Pardon!" 2. Cinik - Prdne i gleda u oči. 3. Kavalir - Pušta damu da prdne prva. 4. Pobožan - Prdne i kaže: "Božja volja!" 5. Bezobrazan - Prdi iz vlastitog zadovoljstva. 6. Osjećajan - Prdne i kaže: "Ah!" 7. Veseljak - Prdne i kaže: "Tko prdi, zlo ne misli!" 8. Idealist - Prdne iz uvjerenja, a ne iz guze. 9. Sentimentalan - Prdne i misli kako bi bilo da nije prdnuo. 10. Šeprtlja - Prducka cijeli dan i nikako da prdne. 11. Naivčina - Prdne i misli da je učinio veliko djelo. 12. Nestrpljiv - Jedva čeka da prdne. 13. Dobro odgojen - Prije nego što prdne, moli za dopuštanje. 14. Goropadan - Prdne da se prozori stresu. 15. Realist - Smatra prdac za prirodnu stvar. 16. Egoist - Prdne samo za sebe. 17. Sramežljivac - Prdne i pocrveni, pa se objesi. 18. Muzikalan - Prdne i ustanovi u kojem je molu ili duru. 19. Gurman - Prdne preko govna, da jače smrdi. 20. Podmukao - Prdne da nitko ne uoči. 21. Dvoličan - Prdne i pita tko je prdnuo. 22. Diskretan - Prdne i kaže: "Neka to ostane među nama!" 23. Neoprezan - Prdne i usere se u gaće. 24. Flegmatičan - Svejedno mu je prdne li ili ne. 25. Kolegijalan - Daje priliku i drugima da prde. 26. Škrtac - Prdi samo u zatvorenoj sobi. 27. Pesimist - Još nije ni prdnuo, a već misli da se usrao. 28. Penzioner - Kaže da se bolje prdilo za vrijeme Austrougarske.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:21 | Poruka broj: # 340 |
Status:
| Otiso Mujo kod doktora na pregled i kad su zavrsili, doktor mu kaze: "Mujo, imam losu vijest, vi ste neplodni. Mujo zacudjenjo: "Pa kako doktore, imam vec troje djece?!" Doktor: "Mujo, to se dogadja u godinama. Ali vise necete moci imat djecu." Kad se Mujo vratio kuci, sve je isprico Fati sta mu je doktor reko. Uvecer kad su Mujo i Fata legli, Mujo se polako priblizavao Fati. A Fata ce: "Sta ti je Mujo dje ces pa znas da si sad neplodan?" A Mujo ce: "Ee moja Fato, fabrika je mozda zatvorena, al' masina jos radi."
|
|
| |