VICEVI
|
|
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:50 | Poruka broj: # 441 |
Poruka: 219
Status:
| Dolazi policajac sa smene i pita sefa: - "Sefe koja je razlika izmedju ubistva i samoubistva?" Sef: - "Pa ubistvo je kad te neko ubije na primer, a samo ubistvo je kad na primjer skocis ti sa 10 sprata i ubijes se svojom zeljom!" Policjac: - "A sefe sta ako ti skocis sa 10 sprata sa namerom da se sam ubijes a u toku pada neko te ubije vatrenim oruzijem?" Sef: - "E, pa to je onda ubistvo sa predomisljajem!!"
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:50 | Poruka broj: # 442 |
Status:
| - Zašto žene žive dulje od muškaraca?
- Zato što vrijeme puno brže prolazi za šankom, nego za stolom za peglanje.
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:51 | Poruka broj: # 443 |
Status:
| - Zasto zmije kriju noge?
- Zato sto su im poderane carape.
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:51 | Poruka broj: # 444 |
Status:
| Mali Ivica na satu matematike. Pita ga učiteljica: - "Ivice, koliko je dva manje dva?" Ivica naravo nezna. - "Pa kako ti to Ivice nije jasno", reče učiteljica ogorčeno: - "Evo naprimjer imaš dva jaja, jedno daš Katici, drugo daš Marici i šta ti ostane?" Ivica: - "Ostane mi kurac!!"
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:51 | Poruka broj: # 445 |
Status:
| - Koja je razlika izmedju zene i drzave ?
- Drzavu treba cuvati od neprijatelja, a zenu od prijatelja !
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:51 | Poruka broj: # 446 |
Status:
| Bili troje ljudi obučeni u crnu odjeću. - "Zašto si ti obučen u crno?", pitaju prvoga. - "Jer mije pre dva meseca umrla majka." - "Zašto ti?" - "Prije mjesec dana mi je umro otac." - "A zašto si ti obučen u crno ?" - "Ja sam darker."
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:51 | Poruka broj: # 447 |
Status:
| - Šta kaže beba-izbjeglica na carski rez?
- Nit' kuće, nit pičke materine!
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:52 | Poruka broj: # 448 |
Status:
| Sudac: - "Zao mi je što vas moramo osuditi zbog proizvodnje i prodaje rakije!" Mujo: - "A ko me vidio da proizvodim rakiju?" Sudac: - "Nisu vas vidjeli ali su vam u podrumu pronasli za to potreban alat!" Mujo: - "Onda me osudite i za silovanje!" Sudac: - "Zasto za silovanje?" Mujo: - "Imam i za to potreban alat!"
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:53 | Poruka broj: # 449 |
Status:
| Razgovaraju Mujo i Haso! Mujo: - "Namjeravo sam putovat u Englesku ali sam odusto!" Haso: - "Zašto?" Mujo: - "Znaš da tamo voze ljevom stranom ceste! Probo i ja da malo vježbam od Tuzle do Zenice ma umalo me ubili!"
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:53 | Poruka broj: # 450 |
Status:
| "Kad sam se rodio nitko nije vjerovo da ću ostat živ moš si zamislit čovika od dvi kile! Mali al' pametan! To se moglo vidit odmah u porodilištu do mene je ležala druga mala beba pitam je: - Jesi ti muško il žensko? Kaže: - Ne znam! - Kako neznaš! De digni noge! Digla! Reko: - Ti si žensko imaš roza čarapice na nogama!"
|
|
| |
legalistatuzla | Datum: Petak, 19.04.2019, 12:53 | Poruka broj: # 451 |
Status:
| Ide plavuša cestom i nosi glačalo u rukama! Pita je jedan prolaznik: - "Za što vam treba ta pegla?" Plavuša: - "Ne treba mi bolan ništa, nego sad sam bar sigurna da sam je isključila!"
|
|
| |
svensladja2302 | Datum: Subota, 01.06.2019, 22:55 | Poruka broj: # 452 |
Poruka: 75
Status:
| Fata krenula s malim Mujicom u Fata krenula s malim Mujicom u zoološki vrt, a on je putem povuče za ruku i upita: - Mamo, mamo... ‘oć'mo l' vidit' rodu? Fata ga zbunjeno pogleda: - ‘oć'mo... što? Mujica uzdahne: - Nadam se da ć' me prepoznat'... Došao Crnogorac u policijsku stanicu i ponio jastuk. - Izvolite, gospodine- reče dežurni policajac. - Evo, ja čuo narod spominje neke ležeće policajce pa reko da se prijavim.
|
|
| |
svensladja2302 | Datum: Subota, 01.06.2019, 22:56 | Poruka broj: # 453 |
Status:
| Krupne oči Nakon operacije grudi pita doktor pacijenticu: - "I jeste li zadovoljni sa veličinom?" - "Da doktore ali ja imam još jednu želju, želim da imam malo krupnije oči." - "Nema problema, sestro pokaži gospođi račun."
|
|
| |
svensladja2302 | Datum: Subota, 01.06.2019, 22:59 | Poruka broj: # 454 |
Status:
| Bračni par, koji već više godina nema djece, došao je do doktora za kojeg se priča da ima 100% uspjeha u izlječenju. Doktor ih je oboje pregledao, izvršio sve potrebne pretrage i na kraju zadržao suprugu zbog specijalnog tretmana. Nešto kasnije doktor izlazi u čekaonicu i kaže suprugu:
- Ništa nemojte brinuti, sve analize pokazuju da će vaša žena moći rađati djecu. Vašoj supruzi sam dao Hoffmanove kapljice i rezultati će se vrlo brzo vidjeti. - Doktore, puno vam hvala! - zahvaljuje se suprug, dok doktoru prilazi medicinska sestra i tiho mu šapuće na uho: - Doktore, zakopčajte šlic, viri vam Hoffman!!
|
|
| |
svensladja2302 | Datum: Subota, 01.06.2019, 22:59 | Poruka broj: # 455 |
Status:
| Pohvalila se plavuša prijateljici:
- Muž mi je obećao brda i doline. - I jel ti poklonio? - Je, zemljopisnu kartu.
|
|
| |
petarpan36 | Datum: Nedjelja, 16.06.2019, 16:46 | Poruka broj: # 456 |
Poruka: 176
Status:
| Prodavačica na tržnici viče:
Černobilske jabuke, černobilske jabuke!
Prilazi joj čovjek i pita je:
Jesi li ti ženo normalna? Zašto govoriš da su jabuke černobilske? Tko će ti kupiti takve jabuke?
Odgovara žena:
Aaa, kupuju, kupuju, netko za zeta, netko za svekrvu, netko za snahu… Kupuju, kupuju.
|
|
| |
petarpan36 | Datum: Ponedjeljak, 17.06.2019, 18:35 | Poruka broj: # 457 |
Poruka: 176
Status:
| Pre letovanja ode Baba u shoping centar da kupi kupaći. Nađe Baba sebi neki, ali već sutra se vraća u butik: - Ja bih da vratim samo gornji deo! Kaže baka. - Što Bako, samo gornji deo? - Pa kod mene sve stane u donji deo.
|
|
| |
stevan | Datum: Ponedjeljak, 24.06.2019, 17:47 | Poruka broj: # 458 |
Poruka: 33
Status:
| Muž se žali svojoj ženi: - onaj naš sin opet uzimao novac iz mog novčanika. - otkud ti znaš da nisam bila ja? - pita ga žena. - Zato što on nešto i ostavi.- kaže muž.
|
|
| |
stevan | Datum: Ponedjeljak, 24.06.2019, 17:49 | Poruka broj: # 459 |
Status:
| Stavio Rom tezgu na ulici i viče: - pregorele sijalice samo 5 dinara! Stane jedan radoznali prolaznik i uputa ga: - a šta da radim sa pregorelom sijalicom? Kaže mu Rom: - Pa batice, lepo zameniš u preduzeće.
|
|
| |
stevan | Datum: Ponedjeljak, 24.06.2019, 17:49 | Poruka broj: # 460 |
Status:
| Pita Perica tatu: - Tata šta je to vakuum? - U glavi mi je, sine, al’ ne mogu da se setim!
|
|
| |