Vicevi
|
|
|
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:23 | Poruka broj: # 2 |
Poruka: 1156
Status:
| Sjede Mujo i Haso u kafiću.Mujo najednom kaže Hasi: -Bolan Haso,jes' ti znao da je 7 moj sretan broj? -Stvarno?Od kada to? -Od uvijek.Rođen sam 7.7.1977. i zbog broja 7 sam pogodio cijelu kombinaciju na Lotu.Sve sam to potrošio na utrku konja,a moj je bio broj 7. -I šta, bio si prvi? -Ma jok, sedmi!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:24 | Poruka broj: # 3 |
Status:
| Šeta Mujo sa drugarom crncem kroz čaršiju, kad sve žene pozdravljaju crnca. Pita ga Mujo: - Bolan što ti se ovolike žene javljaju, šta im radiš? - E Mujo brate, sa ženama treba znati, malo miluješ, malo maziš, malo ljubiš... Reši Mujo da to proba i sa Fatom, legne on uveče sa njom i počne sve po redu. Mazi, miluje, kad će Fata: - Bolan Mujo, zajebi te crnačke fore!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:24 | Poruka broj: # 4 |
Status:
| Dolazi Mujo Hasi i pita ga:Šta to čitaš? Čitam logiku. A šta je logika? Pa evo ovako. Haso:Imas li ti Akvarijum Mujo:Imam Haso:To znači da imas ribice? Mujo:Da Haso:Znači da voliš životinje? Mujp:Da znači Haso:To znači da volis i ljude? Mujo:Pa da. Haso:To znači da voliš žene? Mujo:Pa da. Haso:E to ti je logika. Haso:Odo ja malo prošetat evo tebi čitaj malo. Dolazi jedan čovjek i pita Muju. Sta to čitas? Mujo:Logiku. Covjek:Šta je to logika? Mujo:Imas li akvarijum? Covjek:Ne Mujo:Marš Pederu jedan!!!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:24 | Poruka broj: # 5 |
Status:
| Pita Fata Muju: - Mujo imali ikakve šanse da ove godine idemo na ljetovanje? Odgovori Mujo: - 40% idemo a 100% ne idemo!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:24 | Poruka broj: # 6 |
Status:
| Dosao mujo u radnju i kaze prodavaocu: - daj mi kiselu vodu. prodavaoc kaze muji: - mujo koliko ti moram puta reci da nije kisela vec mineralana voda, a mujo kaze: - dobro daj mi tu mineralnu vodi,i jednu teglu mineralnih krastavaca.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:25 | Poruka broj: # 7 |
Status:
| Nosili Mujo i Haso klavir na 30 sprat, kad su stigli kaze Haso Muji: - Imam 1 srecnu vijest i jednu tuznu . Mujo kaze : - Ajd reci tu srecnu pa tuznu. Haso kaze: - Stigli smo na 30 sprat ali smo Pogrijesili zgradu.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:25 | Poruka broj: # 8 |
Status:
| Šetaju Mujo i Haso po selu i naidu na govno. Mujo ce Hasi: - Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura? Misli Haso: - Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem! Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli: - Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da ce Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi ce me zezati do kraja života. Misli i Mujo: - E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajuci tako naidu na drugo govno i Haso ce: - Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro? - Bih! I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad ce Haso: - E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio. - Nema veze Haso, važno je da se pare okrecu !
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:25 | Poruka broj: # 9 |
Status:
| Pita Mujo Hasu: -Zašto bolan uvijek sjediš na prozoru dok tvoja žena pjeva? -Da ne pomisle ljudi da je tučem.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:25 | Poruka broj: # 10 |
Status:
| Pita Mujo Fatu: - Fato, jesam li ti ja prvi? - Može biti, jes'mi nešto poznat.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:26 | Poruka broj: # 11 |
Status:
| Pise Mujo pismo Ginisu: - Dragi Ginise! Ja ti pisem jer mislim da me trebas upisati u onu tvoju knjigu rekorda. Kupio sam puzzle od 1 do 3 godine, a rijesio ih za 6 mjeseci!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:26 | Poruka broj: # 12 |
Status:
| Kaže Mujo Fati: -Hajde da sebi priuštimo jedan lijep vikend. Fata: -Hajde, može, super ti je ta ideja. Mujo: -Ništa onda, vidimo se u ponedjeljak.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:26 | Poruka broj: # 13 |
Status:
| Kaze Mujo Fati: -'Kako me izjebo ovaj Bayern Minhen na kladionici. Kaze Fata: - I mene je Milan.Pita Mujo: -'a gdje ti je listic. -'Nije mi ga ostavio uzvraca Fata.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:27 | Poruka broj: # 14 |
Status:
| Ide mali Mujo ulicom i sretne jednu gospođu,pa je upita: -Oprostite gospođo, gdje je ovdje javna kuca? Gospođa mu opali samarcinu i ode.Ide tako on dalje, sretne policajca: -Oprostite gospodina,gdje je ovdje javna kuca? Policajac mu također opali samarcinu. Crvenih obraza Mujica se vrati kuci i s vrata govori: -Stari, jebo te kisobran, idi sam po njega!!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:27 | Poruka broj: # 15 |
Status:
| Pita Mujica svog oca Muju: - Tata, kako se Zemlja okreće? Posle dužeg razmišljanja Mujo kaže: - Kako to, bolan, misliš da se Zemlja okreće? Slušaj mali, da ti to nisi našao moju rakiju?
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:27 | Poruka broj: # 16 |
Status:
| Bio Haso u Japanu na godišnjem odmoru. Vratio se on kući, nije ni kofere raspakovao, otrča do Muje da mu se pohvali: - Joj Mujo, da vidiš Japana! Pa čoveče, tamo ti je sve kompjuterizovano. Tamo sve mašine rade, tamo... - Stani, stani - prekine ga Mujo. - Da mi rešimo neke osnovne stvari. Jesi li ti, jarane, vidio gejše? - Koga? - upita Haso. - Jooooj levata, majko moja. Bio u Japanu a nije probao gejše. Pa bolan Haso to su ti najpoznatije kurve na svetu. Kad te one obrade, pamtiš čitav život. E jesi levat, majke mi. I šta će Haso, jadan, poklopi se i ode kući. Sledeće godine ode Haso u Egipat i naravno po povratku odmah kod Muje: - Joj Mujo, da vidiš Egipta... - Stani, stani - prekine ga Mujo. - Da mi rešimo neke osnovne stvari. Jesi li ti, jarane, vidio piramide? - Šta ba vidio, JEBAVO!!!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:27 | Poruka broj: # 17 |
Status:
| Mujo i Haso razgovaraju. - Haso, ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš besplatno, piješ besplatno, a za seks još dobiješ 100 eura. - Ma daj, tko ti je to rekao? - Moja Fata!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:28 | Poruka broj: # 18 |
Status:
| Dođe Haso kući i na vratima ga dočeka žena Fata i pita ga: -"Zar se tako,dakle,u tri ujutro dolazi kući??" A odgovori Mujo: -"Ma nee,,došao sam samo po gitaru."
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:28 | Poruka broj: # 19 |
Status:
| Mujo i Suljo kupili na buvljaku nekakav stari radio. Kad su ga uključili u struju, ne radi. Otvoriše ga, a unutra sve šupljina, paučina i miš izjuri iznutra, a Suljo će Muji: - Drži ga Mujo, uteče nam pjevač..
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:28 | Poruka broj: # 20 |
Status:
| Vozili se Mujo i Haso na biciklu, kad odjednom kaže Haso Muji: -Mujo tandrče ti Blatobran! -Šta? -rekoh tandrče ti blatobran! -Ama ne čujem te ništa tandrče mi Blatobran!!!
|
|
| |