Vicevi
|
|
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:34 | Poruka broj: # 41 |
Poruka: 1156
Status:
| Pričaju mujo i haso u zatvoru kaže mujo: - haso, šta je tebe dovelo u zatvor? - Sudbina ,odgovara haso, a tebe ? - Pa policija , kaže mujo
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:34 | Poruka broj: # 42 |
Status:
| Pita Mujo Fatu: • Kako se ti ne iznerviraš kad se izderem na tebe? Fata će smireno: • Pa lepo, odem da očistim WC. • A kako ti to pomaže? • Koristim tvoju četkicu za zube!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:34 | Poruka broj: # 43 |
Status:
| KONOBAR: Bitte ? MUJO: Šniclenzi, cvaj pivenzi, majne jednu salatenzi... -Ode konobar i donese sve što je Mujo tražio... - Jesil vidio Suljo što ti je reći kad čovjek zna pričat Njemački? Na to će konobar: - Pojeo bi ti govnenzi, da ja nisam iz Bosne.
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:34 | Poruka broj: # 44 |
Status:
| Prolazi Mujo pored prosjaka, a on mu jadan pruža ruku i kaže: - Brate nisam jeo tri dana. A Mujo mu odgovara : - Moraš, brate, makar na silu
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:35 | Poruka broj: # 45 |
Status:
| - "Mujo, koliko imaš sinova?" - "Četiri!" - "Čime se bave?" - "Jedan je baletan, drugi je frizer, treći je modni dizajner." - "A četvrti???" - "I on je isto neki peder!''
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:35 | Poruka broj: # 46 |
Status:
| Došla smrt Muji na vrata. -Kaže smrt: Mujoooo, došao sam po tvoju duušuu! -Mujo: Fato dušo traži te neki čovjek u crnom!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:35 | Poruka broj: # 47 |
Status:
| Unosili Mujo i Haso namještaj u stan na 10 sprat, kad su došli do 9-og kaže Mujo Hasi "jarane imam jednu dobru i jednu lošu vijest" Haso "ajde reci prvo onu dobru" Mujo "došli smo na 9-i sprat" Haso "a koja je loša" Mujo "jarane pogriješili smo zgradu"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:35 | Poruka broj: # 48 |
Status:
| Dolazi mujo u apoteku i trazi kondom apotekat mu kaze: - imamo žute,crne,miki maus,... - dajte mi crni.. Tokom seksa kondom pukne. Kad se rodilo dete bilo je crno i sa 5 god. pita oca: - tata zašto sam ja crn? - bolje da si crn nego da si miki maus!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Utorak, 05.08.2014, 21:36 | Poruka broj: # 49 |
Status:
| Bili Mujo i Haso u nekom hotelu i preko noći ih izujedaju komarci.Žale se oni na recepciji, a oni ih pitaju jesu li ostavili svetlo. -Jesmo, bolan. -Ma morate ugasiti svetlo. Zato drugu noć oni ugase svetlo,kad u sobu ulete svici Poviče Mujo: -BEŽ'MO,EVO IH SA BATERIJAMA!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:30 | Poruka broj: # 50 |
Status:
| Mujo na ulici prodaje koštice od jabuka. Dolazi policajac i pita: - "Šta ti je to?" - "Prodajem koštice od jabuka." - "A čemu služe?" - "Pojedeš jednu, pa budeš pametniji." - "A pošto ti je to?" - "2,5 EUR komad." - "Daj jednu." Policajac pojede košticu, zastade malo pa kaže: - "Stani malo! Za 2,5 EUR sam mogao kupiti kilo jabuka, i dobiti 20 koštica umesto jedne!" - "Eto vidiš, već deluje!" - "Pazi stvarno, daj još dve!"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:31 | Poruka broj: # 51 |
Status:
| Registrira se Mujo na facebook: Name:Mujo Password:penis - password not long enough
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:31 | Poruka broj: # 52 |
Status:
| Dođe Mujo na granicu i pita ga carinik: "Alkohol?" "Ne!" "Cigarete?" "Ne!" "Kava?" " Eeeee, kava bi baš sjela..."
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:31 | Poruka broj: # 53 |
Status:
| Došao Mujo sa sela u grad. U kaficu se prikačio nekoj curi i nagovara je da pođe s njim: - "Kod mene u planini je čist vazduh, mir i tišina!" - "Da, ali ja sam čula da vi tamo krešete i ovce i koze i krave i guske." - "Jesi luda bona, kakve guske?!"
Poruku uredio MadeInBosnia - Srijeda, 06.08.2014, 14:31 |
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:31 | Poruka broj: # 54 |
Status:
| Mujo na operacijskom stolu i anesteziolog ga pita:
- Koju ćete anesteziju - stranu, koja je skuplja ili domaću, u po' cijene.
- Ma, daj ti meni, jarane, tu našu!
- Ni-na-ni-naaa, moje zlato spavaaa...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:32 | Poruka broj: # 55 |
Status:
| Hodaju Mujo i Haso pustinjom. Kad naiđu na govno. Gledaju sada oni otkud to govno u pustinji. Kad dolazi im u susret neki crnac koji tamo živi. I pitaju oni njega šta to govno radi u pustinji? Na to će crnac: "Znaš, bila jednom jedna kraljevska obitelj. Imali ti oni kćer princezu, koju je oteo zmaj. Njezin mlađi brat ju nakon 10 godina ode spasiti, ali nažalost pojede ga zmaj. I svi su tugovali 10 godina. Zatim, njegov stariji brat kada je skupio hrabrosti nakon tih 10 godina ode nju spasiti, ali njega isto zmaj ubije, i svi budu žalosni. Na kraju još zadnji potomak te kraljevske obitelji-brat ode spasiti sestricu i uspije. I njih dvoje su živjeli još dugo i sretno s njihovim obiteljima i stvarali nova carstva i kraljevstva...." Nakon toga gledaju se Mujo i Haso i pitaju: "Pa dobro, sve mi je to jasno, ali kakve veze to ima s ovim izmetom ovdje?" Crnac:"A to, pa to se neko pos*o!"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:32 | Poruka broj: # 56 |
Status:
| Prolaze Mujo i Haso kraj kafića u kojem je upravo izbila tučnjava. Kaže Mujo: - Idem vidjet kakva je to gužva tamo. Vrati se za par minuta razbijenog nosa, a Haso ga pita: - I, kakva je to gužva? Mujo će: - Ma kakvi , nema uopče gužve, odmah dođes na red...
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:32 | Poruka broj: # 57 |
Status:
| Došao Mujo u Njemačku i odmah ode u javnu kuću. Pozove gazdu, pa mu kaže: - "Postroji sve ženske koje imaš." Gazda postroji cure, Mujo izabere jednu i odvede je u sobu. Završi posao pa je upita: - "Koliko ti dugujem?":D - "300 maraka." - "300 maraka?":D - "Evo ti 500!" I tako Mujo dolazi 4 dana za redom, uvijek uzima istu curu i umjesto 300 maraka daje joj 500. Četvrti dan ga cura pita: - "Jel' Mujo, a zašto ti meni daješ po 500 maraka, kad je tarifa 300?" - "Pa, jesi li ti Fata?" - "Jesam." - "Iz Donjeg Vakufa?" - "Da." - "Od oca Ibre?":D - "Da." - "E pa, posl'o ti babo 2000 maraka!"
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:33 | Poruka broj: # 58 |
Status:
| Nazvao Mujo radio stanicu i traži muzičku želju : - Da li imate pjesmu ZIDAN ? - Pogledat ćemo. Javite nam se za 2 minuta. Poslije 2 minuta zove Mujo : - Jeste li našli pjesmu ZIDAN ? - Nismo gospodine. Možete li nam otpjevati refren pjesme, možda je tada pronađemo. A na to Mujo : - Pa znaš ona ... "prolaZI DAN, prolazi noć, prolaze godine..."
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:33 | Poruka broj: # 59 |
Status:
| Odlučila se princeza udati, ali samo za onog ko može ono 30 puta uzastopno, inače ode glava. Prijavi se Nijemac. Odradi 10 puta i ne može više, ode glava. Prijavi se Talijan, odradi 20 puta i ne može više, ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji put odradi zabilježi kredom crticu na zidu. Stigne on do 29. crtice, kad će princeza: - 28! Mujo odgovara: - 29! Princeza opet: - 28! Mujo ljutito izbrisa sve crtice sa zida i kaže: - E sad ćemo ponovo!
|
|
| |
MadeInBosnia | Datum: Srijeda, 06.08.2014, 14:33 | Poruka broj: # 60 |
Status:
| Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive: - Moja mama je prostitutka dobro zarađuje tako da i dobro živimo i imamo sve što nam treba. Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju: - Što tvoj otac radi i kako živite? - Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba. Dođe red i na malog Hasana, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici: - Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bi super živjeli!!
|
|
| |